Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By bigirl
Pazite ovo!!!

17:25 *** :Zagreb.HR.Eu.UnderNet.org 465 bigirl :Your IP 213.240.1.87 is in our DDoS/Drone/Spammer/Abuse list. Please visit http://www.ahbl.org/tools/lookup.php?ip=213.240.1.87
17:25 *** Error: Closing Link: bigirl by Zagreb.HR.Eu.UnderNet.org (G-lined (Your IP 213.240.1.87 is in our DDoS/Drone/Spammer/Abuse list. Please visit http://www.ahbl.org/tools/lookup.php?ip=213.240.1.87))

What the fuck?!?!

Sli?no mi prijavljuju još neki serveri... Jbt, postala sam spamer, a da toga nisam ni svesna...
Korisnikov avatar
By Rei
To mozhe da znachi da je neko sa tvog provajdera spamovao...
Probaj na drugi server da se nakachish, i ja sam nekoliko puta bio g-lined na zarebu ali na oslu recimo tog istog g-linea nema... :)
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
to može biti i zbog toga što tvoj provajder koristi zastupni?ki (proxy) server za celokupan Internet saobra?aj. znam da npr. Tehnicom tako radi, pa svi korisnici imaju istu IP adresu. meni je to blokiralo onaj rapidshare.de.
Korisnikov avatar
By Delete
Ma to je zato sto te niko ne voli, bas kao ni mene :auto:
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by REI
To mozhe da znachi da je neko sa tvog provajdera spamovao...
Probaj na drugi server da se nakachish, i ja sam nekoliko puta bio g-lined na zarebu ali na oslu recimo tog istog g-linea nema... :)
19:16 *** :Oslo1.NO.EU.undernet.org 465 bigirl_: DNSBL listed. Check ircnet.com/cgi-bin/bl.cgi?ip=213.240.0.35 for removal..

:sigh:

Nema chata za mene... Još i sa foruma da me banuju, pa da sednem da u?im...
Korisnikov avatar
By Delete
A da pokusas kao covek da pristupis preko Jave ili preko mirca?
Korisnikov avatar
By bigirl
A tvrdoglavost moja??? Kako da je zaobiðem?
Korisnikov avatar
By Allkey
То се мени дешавало на Крстарици... Иди на сајт тог ИРЦ сервера, ако постоји, и некоме од надлежних органа пошаљи ту поруку, ИП адресу итд. и средиће ако су љубазни према корисницима.

Или пробај пробављање нове ИП адресе, ако си присталица ДХЦП сервера. :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!