Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By svejedno
Originally posted by Dina
Originally posted by svejedno
...
Da nekoga stvarno mrzim, mislim da bih ga ubio.
Pa zar ne bi upropastio sopstveni zivot nakon toga s obzirom da bi zavrsio u zatvoru? Mene bi to prvo zadrzalo kad sam nekog mrzela :saint2:

Slazem se sa Mortisom da je u osnovi mrznje nemoc...
Bih. Mrznja je druga strana ljubavi.

Jaka emocija, najjaca mozda, koju ne mozes kontrolisati /vec u skladu sa lichnoscu/

Sebe poznajem. Ne mrzim nikoga. Nekoliko ljudi zasluzuje osvetu, doduse.

Ali kada bi se desilo, a kod MENE nekako ide tako, da ljubav predje u mrznju, ili da se od mrznje krene, siguran sam da ne znam koliko bih mogao sebe da kontrolisem. Ne bih razmisljao o posledicama.

To je mrznja.

Ostalo je prezir.

Mrznja je zajebana stvar. I da, osnova joj je nemoc.

Najveca moc je odupreti se mrznji, najveca snaga odupreti se ljubavi.

Ali najveca snaga dolazi kada se prepustimo mrznji, a moc kada se prepustimo ljubavi.
Korisnikov avatar
By Adam*
Daaaaa mogu da mrzim neku osobu ako joj se prepustim ceo i dam joj sve sto imam (ne mislim na materijalno) & ona to iskoristi.....sto zene imaju obicaj da rade.......koriste nasu dobrotu.
Jako me to nervira kod zena.......cak ih mrzim zbog toga a opet ne mogu da zivim bez njih.
Sada sam se nedavno posvadjao sa devojkom (koja ima decka) zato sto je bila samnom 10 dana a onda se napravila luda(posto je sa tipom 4 god i on tacno za njene slabe tacke-uvek place...siroma ,kada ona krene sa temom "raskida")....strasno kakvi su muskarci.....ma nezna se ko je gori......ali to je izgleda tako isrezirano od neke vise sile i mozemo se mi buniti i boriti protiv toga...ne vredi!
Sada smo se opet pomirili neki dan (jer ne moze ni bez mene),posto nam je sex nevidjen(do sada je najmanje bilo 3 orgazma svaki put-nekada i vise-a sa tim tipom je za 4 god dozivela 3 orgazma celo vreme)........ja isto neravno ne izvodim sada nekog "Jebaca" velikog posto moram priznati da ustvari ona mene rastura posto joj se jako svidjam(znate i sami da je to ipak najvaznije-fizicka privlacnost-ne pocetku) i jako voli miris moga tela,dah i naravno q..c.Odelepili smo jedno za drugim....i sada smo se dogovorili da mora da ostavi tipa doi karaja nedelje jer cu jako da je zamrzim ako uradi dva puta istu svar....eto to bi mogao da mrzim....jer sam stvarno jako dobar sa njom.......Ja sam inace dupla skorpija i ko me voli ja cu njega 5 puta vise a ko me povredi....sjebao se za ceo zivot!!!
Korisnikov avatar
By Marvin
Malo vam šarolike te definicije.

Mogu nekome da želim zlo. Vrlo da želim i vrlo zlo da bude.
To je valjda to.
Odvratan je osecaj, svakako, ali ne vidim kako iko može da "odluci" da to više ne oseca.
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by svejedno
To je mrznja.

Ostalo je prezir.

Mrznja je zajebana stvar. I da, osnova joj je nemoc.

:up: Mene pokushali da ubede da su mrznja i prezir jedno te isto. :sunce:

:alikako:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Marvin
Malo vam šarolike te definicije.

Mogu nekome da želim zlo. Vrlo da želim i vrlo zlo da bude.
To je valjda to.
Odvratan je osecaj, svakako, ali ne vidim kako iko može da "odluci" da to više ne oseca.
Ja mogu. Mozda zato sto postavljam stvari tako da sam ja bice koje ipak najvise na svetu volim i kome najvise dobra zelim. Ako je pretpostavimo neka veza izvor nemoci i losih osecanja za mene i ako zakljucim da to ne mogu da promenim "odvedem" sebe iz te veze. Ako nema ljubavi, nema ni mrznje, tj. zeljenja zla kako god... Sem toga kad god vidim ljude u slicnoj situaciji (bilo u mojoj poziciji ili u kojoj je bio neko drugi) nastojim da pomognem, a kroz to pomazem i sebi... I tako se nekadasnja negativna osecanja pretvore u nesto korisno...
Korisnikov avatar
By Deksi
Da...naravno,postoje osobe koje stvarno obozavam i volim...ali postoje i osobe koje toliko mrzim da bi ih ubio kad bi imao priliku da prodjem nekaznjen...
Korisnikov avatar
By Khons
mogu da mrzim osobine nekih ljudi, ali ne i ljude same
By Tea
Ne, mogu samo da ne volim necije postupke, ljude nikako ne mogu da mrzim. Ravnodusna sam...to je valjda najgore...kad nemas nikakvu emociju prema nekome...:novine:
Korisnikov avatar
By Val
Ravnodushnost je bolest. Ali blago onome ko moze da bude ravnodushan... :up:
Korisnikov avatar
By jenny
Originally posted by Tea
Ne, mogu samo da ne volim necije postupke, ljude nikako ne mogu da mrzim. Ravnodusna sam...to je valjda najgore...kad nemas nikakvu emociju prema nekome... :novine:
slazem se u potpunosti, jer kad nekog mrzis, ponovo si vezan za njega, isto kao kad ga volis, a kad si ravnodusan- to mu dodje kao da je ta osoba nevidljiva za tebe, nepostojeca.....

mislim da ne mogu bas da mrzim nekoga,prejaka je to rec ipak....
Korisnikov avatar
By Adam*
JA pre ne mogu da budem "ravnodusan" nego sto ne mogu da mrzim nekoga.......ako me povredi i izigra moje poverenje mogu i te kako da ga mrzim!!!
Korisnikov avatar
By bambola
Originally posted by Adam*

......Ja sam inace dupla skorpija i ko me voli ja cu njega 5 puta vise a ko me povredi....sjebao se za ceo zivot!!!
Ovu istu recenicu(ali istovetnu!!!) sam vec cula od jednog frajera koga sam,najblaze receno,povredila(u stvari bas,bas zajebala)...Ajd mi objasni,sta to znaci-sjebao se za ceo zivot?! Kakvu `kaznu` da ocekujem? :neznam:
Korisnikov avatar
By Adam*
Ajojjjjjjjjjjjjj Babolice draga.......bezi od njega ali JAKO!!!!
Ako si ga stvarno jako povredila i ako je jos i + on u pravu stvarno si se sjebala jer smo jako osvetoljubivi i mozemo da i fizicki povredimo puno slabiju osobu!

Cuvaj se Bambolice....ali stavrno............moli boga da postane ravnodusan ili da mu se smucis!!!
Pozdav i nemoj da me mrzis sto sam ti rekao istinu!
Korisnikov avatar
By bambola
Pa sad-svako od nas misli da je bas on u pravu...A to da li sam ga bas jako povredila-samo sam mu skresala u lice sve o cemu sam dotad cutala.Jednostavno mi se smucilo da stalno slusam kako je uvek i stalno on u pravu,pravican i nepotkupljiv-a kad ga uhvatim u neistini ili hvalisanju on se zaboga uvredi i sistemom `napad je najbolja odbrana` preokrene stvari tako da ispadne da treba da me je sramota sto sam uopste sumnjala u njega.Pao mi je mrak na oci kad mi je rekao-`Nemoj da mi histerises-cak i kad NISI u pravu`?! WTF!!!

No,odosmo u offtopic...Thanx for the tip.
By Bombina
ups emocije umesto od prepreke
Korisnikov avatar
By Adam*
Nisam hrteo nista lose.....cak sam pitao nekoga sa foruma dali uopste da kazem Bamboli tako jebeno jaku ISTINU....ali bolje istina nego neko mazenje ocij!!!Ma i znas Bambola kakav sam.....nema laganja!!!!!
Ljubim ja tebe mila moja..........ti si iskusna zena i pametna ,ne boj se ,pa ne moze tebi niko nista .Ti koliko sam skontam mozes verbalno da sjebes tu osobu totalno a fizicki napad...........ma neverujem kada mu saspes istinu u facu.Povuce se podvijenog repa ma kolika skorpija bio jer i ja sam takav kada skontam da nisam u pravu ,a nismo uvek mi u pravu ......tako da opusteno!!Nemoj ni da mu se izvinjavas ni obracas jednostavno zaboravi...i caooo...pici dalje!!!
Pusaaa Bambolice
Korisnikov avatar
By mirth
Mogu da budem besna, ali ne bas i da mrzim. Obicno "nepodobne" samo iskljucim iz svog zivota for good. A umem i da obrisem iz secanja svakog i sve sto mi se ne svidja. Ne znam odakle mi ta vestina, ali sam mnoooooogooooo zahvalna sto je imam... :cheer:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by bambola
Pa sad-svako od nas misli da je bas on u pravu...A to da li sam ga bas jako povredila-samo sam mu skresala u lice sve o cemu sam dotad cutala.Jednostavno mi se smucilo da stalno slusam kako je uvek i stalno on u pravu,pravican i nepotkupljiv-a kad ga uhvatim u neistini ili hvalisanju on se zaboga uvredi i sistemom `napad je najbolja odbrana` preokrene stvari tako da ispadne da treba da me je sramota sto sam uopste sumnjala u njega.Pao mi je mrak na oci kad mi je rekao-`Nemoj da mi histerises-cak i kad NISI u pravu`?! WTF!!!

No,odosmo u offtopic...Thanx for the tip.
Pa shkorpija...shta ocekujesh? :lol:
Korisnikov avatar
By Adam*
Originally posted by mirth
Mogu da budem besna, ali ne bas i da mrzim. Obicno "nepodobne" samo iskljucim iz svog zivota for good. A umem i da obrisem iz secanja svakog i sve sto mi se ne svidja. Ne znam odakle mi ta vestina, ali sam mnoooooogooooo zahvalna sto je imam... :cheer:

Svaka cast....joj sta bi ja dao da mogu to......mene proganja!!!Savest.....SHIT
Korisnikov avatar
By Adam*
Originally posted by mirth

Svaka cast....joj sta bi ja dao da mogu to......mene proganja!!!Savest.....SHIT
By White flower
Postoji izreka da je mala razlika izmedju ljubavi i mrznje... Mnogo je lako zamrzeti osobu koju ste voleli ako vam bas zesce napakosti... Ali isto tako joj uz neki njen lep gest oprostite i opet je volite... Tako da je moguce da mrzim... Nego ja mrzim kratko, ako neko ne pokusava da to promeni... Posle odr vremena predjem na stanje ravnodusnosti, pa bih mogla sve iznova...
Korisnikov avatar
By Nemiroff
Pa sad! Ne mogu da mrzim..tj ne zelim da mrzim!
Jbg...mrznja uglavnom dolazi posle ljubavi, ali u mom slucaju ako vec dodje do toga-nece mi biti zao sebe... fu*c all!
By srbija
pazi sad owo,naravno da mogu,ali ovako...kao prwo do koga mi je stalo mogu swe da mu dam i moze u bilo koje dana i noci da racuna na mene,mogu i mnogo da trpim ali swe ima swoje granice i kada predjes tu granicu na minimalnu sitnicu pucam i teram swe u pm bez obzira na swe koliko smo wezani ,koliko smo prosli u ziwotu,koliko se znamo ili sta wec
jedino sto ne podnosim je LAZ , DWOSMILENOST PREWARU tu sam tanak wrlo tanak i znaj odjebacu te bez imalo razmisljanja tacno da ne znam koliko mi znacis.... :zvizdi:
Korisnikov avatar
By ns.happy
ne... nikako.. najnegativnije sto mogu da osetim jeste zalost prema nekom... nikako ne mrzim... to je tako out...
By Çâðê_DUP
Moj odgovor na ovo pitanje je prilicno jasan i nedvosmislen:

Oko za oko. Zub za zub.

:)
By Çâðê_DUP
Originally posted by White flower
Postoji izreka da je mala razlika izmedju ljubavi i mrznje... Mnogo je lako zamrzeti osobu koju ste voleli ako vam bas zesce napakosti... Ali isto tako joj uz neki njen lep gest oprostite i opet je volite...
:no:
Korisnikov avatar
By Zoe
Originally posted by QueerQue
Moj odgovor na ovo pitanje je prilicno jasan i nedvosmislen:

Oko za oko. Zub za zub.

Ja nikada, nikada nisam ovako razmisljala :neto:

Ne kazem da je to dobro ili lose, samo komentarisem.
Korisnikov avatar
By Zoe
Ali ajde, mogu reci i nesto o sebi konkretnije, po ovom delikatnom pitanju.
Ja mogu da osetim prezir prema nekome, ali i on jako, jako traje - mozda samo tren, i automatski prelazi u ravnodusnost prema osobi.........mrznju, nikad bre! Kada prestanem nekog da volim, kako da ga mrzim?! :puzzle: Jednostavno, nemam emocija = ravnodusna sam.
Mrznja je emocija, jednaka ljubavi po svojoj strukturi.........

Bes mogu da osetim, ali samo kada mi je stalo do nekoga...........i to kratko traje.

Ljubav je osecanje koje je kod mene najintenzivnije, najdominantnije i najkvalitetnije. :love:

Mada..........ne zaboravimo i Sveprisutnu ravnodusnost :nokti:
By Çâðê_DUP
Originally posted by Zoe
Ja nikada, nikada nisam ovako razmisljala :neto:
sestro, definishi se po onome sto jesi, a ne po onome sto nisi. :kosa:

Ja mogu da osetim prezir prema nekome, ali ........mrznju, nikad bre!
Mrznja je emocija, jednaka ljubavi po svojoj strukturi.........
Ove dve izjave pobijaju jedna drugu.
Kako mozes tako detaljno da znas o mrznji, (struktura) a da je nikad nisi ni osetila? :trep:
Bes mogu da osetim, ali samo kada mi je stalo do nekoga...........i to kratko traje.

Ljubav je osecanje koje je kod mene najintenzivnije, najdominantnije i najkvalitetnije. :love:

Mada..........ne zaboravimo i Sveprisutnu ravnodusnost :nokti:

ovo je razmisljanje tipa "ja imam cvrst stav za ovo, ovo, ovo i ovo ..." i otprilike nabrajam sve moguce i nemoguce sto moze da se desi i oseti. a pritom cu se , u apologiji svog misljenja, uvek pozvati na svaku pojedinacnu varijantu koju sam izrekla, nevezanu za pocetnu premisu, tj. temu. To nije cvrst stav.

Ne kazem da je to dobro ili lose, samo komentarisem. :)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 13
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!