Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By жњ
Treba mi usluga! Odlucila ja da popricam sa jednim duhom za koga sam sigurna da obitava negde u ovom stanu (by the way, nije da gledam previs efilmova; naime, u poltergejstu je u pitanju indijansko groblje, a ja sam cula da je ceo novi beograd sazidan na turskom groblju, tako da imam osnova za strah..) ali sam zaboravila kako se to radi jerbo sam zadnji put to chinila u osnovnoj skoli..

Ima li neko uputstvo?

Ocekujem svesrdnu pomoc od "paranormalnih forumasha" koji obicno vole da bleje u ovom delu foruma :astral2:

hvala

puno pozdrava od preplasene forumashice

:nesiguran:

:uplasen:
Korisnikov avatar
By Skyen
xaxaxaxaxa, ne verujem

par puta radila, al odustala, podelili teritoriju i dogovorili se oko vremenski usladjenih aktivnosti, sad nemamo problema.

mozes na ogledalu (u kupatilu) da napises poruku, pa kada se tusiras, ako budes imala srece, dobice odgovor :P
By Swanheart
a da pokusas da popravis vodokotlic? :novine:
nego...posledjni put sam prizivala duhove u 8 razredu...jednom i vise nikad :uplasen: posle toga nisam mogla 5 dana da spavam misleci da je duh ostao u sobi i da ce da me proganja do kraja zivota:lood:
By Tea
Ili ona decija fora, nacras nekog coveka ili zenu na papiru, ne u photoshopu :lol: , onda mu nacrtas srce, to izgleda nekako ovako

Slika

Onda ispises sva slova i brojeve oko nje, onako ukrug, i napises da i ne. zapalis svecu, uzmes iglu sa koncem, zabodes pravo u srce i onda mogu da pocnu pitanja..Duse duse, da li si tu :lol:

To smo mi radili u osnovnoj skoli, na svakom rodjendanu i vecem okupljanju, i sve ribe su bile bele posle tog prizivanja, mene su uvek ucutkivali jer sam vristala od smeha(jedan od onih momenta kad ne mozes da prestanes). Probaj to...mozda i dodje...:astral2:
Korisnikov avatar
By Delete
Ma jesi ti prolupala, sve to zbog vodokotlica i toga sto ti je zabranjeno da ukljucis komp posle ponoci...sramo bre dete, sramota...kakvi duhovi, ne zezaj se sa tim!
Eto, Swanheart ce da ti pravi drustvo, on se plasi mraka, ti duhva, pa mislim da cete se together jako dobro snaci :predsednik:
By Swanheart
Originally posted by Delete

Eto, Swanheart ce da ti pravi drustvo, ona se plasi mraka, ti duhva, pa mislim da cete se together jako dobro snaci :predsednik:
Joj Dilitusho :smeh: kad ti Swanheart dodje:oklagija: tesko tebi... :smiling: pa sta ako se plasim mraka :uplasen: ...sa mrakom nema zezanja
Korisnikov avatar
By gari
Nije dobro uznemiravati duhove tek da bi se sa tim neko zezao. Osim toga duha koga dozoveš treba da vratiš natrag u njegov svet, što neki ?esto ne znaju da urade pa onda imaju problema sa lupanjem no?u, gubljenjem stvari i lošim snovima. Jedna od metoda jeste gore navedena sa slovima, brojevima i da i ne poreðanim u krug. Treba da bude troje za stolom, sto mora da bude nepokriven tj glatke površine a umesto igle može da posluži prevrnuta mala ?aša na koju svo troje treba da stavi prst. Onaj ko priziva duha treba da kaže ta?no kog duha zove /najbolje da mu bude poznat-neko od preminulih roðaka, prijatelja.../. Nije dobro prizivati bilo kog duha jer može da se javi neki koji nije smiren /zao duh, demon/ pa onda mogu da nastanu problemi, jer taj ne odgovara ta?no i ne?e posle da ode. Ah da, prozor treba obavezno da bude otvoren da bi duh mogao slobodno da uðe i da se vrati /neki duhovi ne znaju da prolaze kroz predmete/. To bi bilo to, iz mog bogatog iskustva sa duhovima.

:mag: :poklon: :curka:
Korisnikov avatar
By m..
Nemoj da joj je neko rekao, em se pashi mraka, em gleda previshe horrora, em je matorci gnjave, tu samo jos fali duh kao slag na tortu pa da joj potpisu prijemni list u ustanovi. Hun, zovi mene, ja cu da poplashim duha, ili bar da ga postidim pricajuci skarednosti.
Korisnikov avatar
By radoznala
Alo bre Dokonija, sta ti pada na pamet... :nope:
Korisnikov avatar
By SouthSide
Meni u poslednje vreme stalno padaju sudovi i lome se sami od sebe i crna macka komsijska pokusava da udje kroz terasu, mislim da je neko salje, ili duh, ili komsike iz stana ispod koje se stalno zale da smo glasni, a ja bas mislim da nismo, da su to duhovi jer ona kaze da kad hodam to uzasno zvuci, kao da neko pada sa fotelje, nisam ja toliko tezak :drama:
Korisnikov avatar
By Vlada T
Tesko da je ispod Novog Beograda tursko groblje, jerbo to bejashe KundK monarhija --- jedino, ako na tom mestu nije postojao neki azil/karantin/izbeglicki logor za narode iz Otomanske imperije.

Ali, ceo kraj oko Tasha jeste sazidan na negdasnjem groblju -- time neki tumace loshu srecu (i jos gori program) RTS-a.

Ovo je mala digresija. A zaista ne znam kako se prizivaju dusi. :povez:
By Dj-Girl
Originally posted by amnesia
Treba mi usluga! Odlucila ja da popricam sa jednim duhom za koga sam sigurna da obitava negde u ovom stanu (by the way, nije da gledam previs efilmova; naime, u poltergejstu je u pitanju indijansko groblje, a ja sam cula da je ceo novi beograd sazidan na turskom groblju, tako da imam osnova za strah..) ali sam zaboravila kako se to radi jerbo sam zadnji put to chinila u osnovnoj skoli..

Ima li neko uputstvo?

Ocekujem svesrdnu pomoc od "paranormalnih forumasha" koji obicno vole da bleje u ovom delu foruma :astral2:

hvala

puno pozdrava od preplasene forumashice

:nesiguran:

:uplasen:
dont fuck with them if you dont know wot your doing
Korisnikov avatar
By Escobar
Ja nikad nisam morala da prizivam duhove. Uvek us dolazili sami. cim zaspim, kad ono mala astralna projekcija kaze...."Eskobarka, zeno, pa ti jos nisi aminokiseline naucila...?"....I...Sta mogu, prekinem san i bacim se na posao. :iskusenje: :iskusenje: :iskusenje:
Korisnikov avatar
By gari
Escobar-to nisu duhovi nego tvoja savest koja te opominje da u?iš. Kada te budu pohodili zaista duhovi, budeš se malo... :giggle:

:napitak: :mljac: :peca:
Korisnikov avatar
By tramp
@Vlada T - duhovi su oko tasha :shok2: sad mi je sve jasno :drama:

nego ... ja duhove ne prizivljem nego oni sami dolaze a ja pokusavam da ih rasteram koliko mogu jer ne volim guzvu u stanu, a i ne placaju kiriju nego sve ja placam a oni se za dz uselili :durenje:

inace mi ovih dana dolazi prijateljica koja je vestica da ih rastera, mada mislim da nisu duhovi u smislu boohoo bili ljudi pa umrli

mozes da pokusas da porazgovaras sa njima bez prizivanja ali osecaces se maksimalno blesavo ... sto u mom slucaju nije problem ja se tako osecam i bez duhova :D
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Skini se gola, i u noci Punog Meseca, tri puta trchi u krug oko kuce ili zgrade, u smeru suprotnom od kazaljke na satu.
Pre toga kupi svinjsku krv u mesari, i namazi ochi, usta, grudi, prepone, kolena, i noge, i par kapi po centru sobe....
Pochni s zazivom " marhijana, est tunder,
marhijana , est pentum...
nihil kek pandemonium,....
kime som tu ra.... x 3
i trebalo bi da osetish prisustvo....
Korisnikov avatar
By m..
lol, ja bih osetila prisustvo, ali sopstvenog ludila. bilo bi me sramota.
Korisnikov avatar
By gari
U mesari ne prodaju svinjsku krv, tako da bi Tramp morala da se zadovolji tr?anjem oko kvarta nekrvava, uz uslov da je ne uhapsi neki policajac zbog vreðanja javnog morala.

:vudu: :doktor: :gric:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by Morgan Le Faye
Skini se gola, i u noci Punog Meseca, tri puta trchi u krug oko kuce ili zgrade, u smeru suprotnom od kazaljke na satu.
Pre toga kupi svinjsku krv u mesari, i namazi ochi, usta, grudi, prepone, kolena, i noge, i par kapi po centru sobe....
Pochni s zazivom " marhijana, est tunder,
marhijana , est pentum...
nihil kek pandemonium,....
kime som tu ra.... x 3
i trebalo bi da osetish prisustvo....
Pa tako bi i mogla, ako je malo labilnija osoba.
Istripovace se da je stvarno dozvala duha, i sta cemo onda?
Korisnikov avatar
By Draco
Originally posted by Vlada T

Ali, ceo kraj oko Tasha jeste sazidan na negdasnjem groblju -- time neki tumace loshu srecu (i jos gori program) RTS-a.
:lol: :up:

Ontopic:
ne treba ti nikakav recept, mi jednom iz zajebavanja <tj. da palimo neke pacenike> uzele da dozivamo duhove i lupale neke gluposti.. a onda je stvarno postalo spuki. :uplasen:
Korisnikov avatar
By Draco
Originally posted by Morgan Le Faye
Skini se gola..
..i ako su neki gay duhovi, mozda ih i poplasis..
Korisnikov avatar
By Delete
Ehhh...ti duhovi! Kad ne umreh od straha zbog zivog kretena, necu ni od nezivog duha :mucka:
Korisnikov avatar
By gari
Duhovi nisu neživi, oni su živi ali na druga?iji na?in od nas. Ina?e, u zabludi su oni koji misle da mogu da prizovu nekog od duhova svojih predaka. Ve?ina duša naših mrtvih je u limbu i tu ?eka vaskrsenje te ne može da se javlja na ovom svetu. Ovi duhovi koji se prizivaju nisu smireni tj. nisu "smešteni" gde treba i uglavnom nisu dobronamerni, baš zbog toga što neki od njih nisu ni svesni da nisu više u ovom svetu. Dozivanje zlih duhova je sadvim druga stvar.

:love: :saint: :mazi:
Korisnikov avatar
By *_Eskarina Gejl_*
uzmi sliku isusa,nakaci je na ogledalo,zatim upali 6 sveca 3 zute i 3 bele.Zatim crnim koncem napravi kvadrat i u njemu poredjaj svece,pali ihprvo zute pa bele redosledu.Zatim,stavi tri kasike vode u casu i u nju ubaci i malo svoje kose.Kada pocnes da prizivas duha,pocni glasno da izgovaras svoje ime i zovi duha glasno!!!Deri se jer mora da te cuje!
p.s.:da je tu primetices po svecama i to belim ako pocnu da lelujaju u suprotnoj strani od zutih.
Ukoliko je prisutan,nikako nemoj da pravis nagle pokrete,jer bi mogla da ga uplasis.
A kada hoces da ga oteras ugasi jednu belu i jednu zutu svecu i prospi vodu sa svojom kosom po ogledalu gde je isusova slika.
Eto...UZIVAJ!!!
Korisnikov avatar
By Deksi
Pricivao s 3 drugarice pre 2 godine....sve se zavrsilo tako sto sam se ja smorio,jedna drugarica zaspala a druge dve se upisale u gace...jedna od straha druga od smeha.... :zid: :zacepi: :nokti: :shok: :duh:
By Çâðê_DUP
ne verujem u sve to.:grebanje:
Korisnikov avatar
By Mortis
ZASTO komunicirati sa duhovima?

Ima se prevelikih problema u komunikaciji sa zivima!
Korisnikov avatar
By Sky123
Zar to nije skoro smrtni grijeh?...
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Mortis
ZASTO komunicirati sa duhovima?

Ima se prevelikih problema u komunikaciji sa zivima!
Verovatno jer su duhovi u danasnje vreme mnogo bezopasniji nego ovi zivi...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!