Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By tramp
@Mr.Ja - znala sam da si ti :mad: cak mislim da si umesan u aferu "volonterska ljubavnica"

@Inner-Smile - volem :puzzled: ne znam ima tu lenjosti - sad treba sve iz pocetka sa nekom, ima komformizma i navike, ima toga da mi je draga a i volim da se stvari zavrse sa praskalicama ako ce da se zavrsavaju :D

@ MM and I - nista ja cu ovde da najavim performans a ti prati sta se zbiva ... nego hoces stvarno u NY?
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by tramp
@Mr.Ja - znala sam da si ti :mad: cak mislim da si umesan u aferu "volonterska ljubavnica"

@Inner-Smile - volem :puzzled: ne znam ima tu lenjosti - sad treba sve iz pocetka sa nekom, ima komformizma i navike, ima toga da mi je draga a i volim da se stvari zavrse sa praskalicama ako ce da se zavrsavaju :D

@ MM and I - nista ja cu ovde da najavim performans a ti prati sta se zbiva ... nego hoces stvarno u NY?
Pa ovaj, plan zasad ukljucuje Chicago a intenzivno se razmislja o ukljucenju NY-a u taj plan, pogotovo sto cu najverovatnije da imam medjusletanje i presedanje, mislim na NY-Newark Airport-u...
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Stripi
Tramp, jel da me neš iznevjerit? :molise:
Zato volim hrvatski.:eya:
Korisnikov avatar
By Kupper

misljenja?
Nisam hteo da se javljam u pocetku ali zar ti nije palo na pamet da ce pokusati da ti vrati? (valjda zna o cemu pricam:misli: )
Korisnikov avatar
By Mr.Ja

Ovaj...
Pa, jel se moze reci da sam umesan u doticnu aferu, ako mi je doticna osoba ovaj kao... pa sestra? :povez:
Korisnikov avatar
By tramp
MM and I - dodji nam dodji :yey:
@Mr Ja:crkla:
@Kupper - :misli:
By Tea
@tramp, dok ti osmislis dramu, ona ce ti reci da ima drugu i da nije fer da se vise igra sa tobom i da te laze, i da je najbolje da sve prekinete.

Zato pozuri!!! :shamar:
Korisnikov avatar
By tramp
jbg ne mogu da zurim, treba sve elemente usaglasiti ... ne mogu da je uhvati ako ne izlazi sa njom a sad je prestala, mislim da je mala van grada ... :misli: no kad se mala vrati krenuce da vrsi pritiske da se vide ...
:spijun:
PS jesam ja rekla da je mala inace "otkacena" zbog mene .... dakle .. hm .. ja sad imam trazili ste gledajte situaciju
Korisnikov avatar
By M M and I
MM and I - dodji nam dodji :yey:

Pa nije nemoguce da se to desi :-) Nadam se da cu, ako naletim u te krajeve, stici taman kad bude taj famozni revenge-performans :colorado: :zongler: :zongler: :zongler:
Korisnikov avatar
By m..
PS jesam ja rekla da je mala inace "otkacena" zbog mene .... dakle .. hm .. ja sad imam trazili ste gledajte situaciju
Cekaj, cekaj. Jel malu neko pre svega toga otkacio zbog tebe, tj neko drugi a ne tvoja cura? Uh to bi celoj drami dalo jedan novi twist.
Korisnikov avatar
By Oziris
@ tramp: ne odustaj od teatralnosti ni pod razno!!! Pa jesi li ti theatre diva ili nisi???

Evo ti jos jedan scenario: ostrim okom otprati njihove dogovore, saznaj kada se vidjaju, u medjuvremenu obavesti Heder da ceka tu negde oko coska ovu drugu, da cim je vidi uhvati je ispod ruke i odvede negde drugde na pivo ili whatever, a ti naravno negde iza nekog drugog coska incognito sacekaj W. pusti je da udje u cafe a onda ti za njom, pa lepo sedni za njenim stolom i priupitaj je nesto tipa: Otkud ti ovde? Treba da se nadjes sa nekim? Naravno, sav svoj glumacki talenat ulozi u to da iznenadjenje sto si je kroz izlog videla bude sto grandioznije i vece... Onda je pustis nekih 30 min da se znoji kao svinja cekajuci ovu drugu i moleci sve svece ovoga sveta da se ona ne pojavi...
E da, a onda joj, ustajuci sa stola ( ides u wc ili vec negde) prospes pivo potpuno slucajno, onako nespretno izmedju nogu, u kolicini od pola krigle, cisto da izgleda uverljivo a ne preterano... Naravno, izvinis joj se zbog toga onako srdacno, jer zaboga, naravno to nisi uradila namerno, pa jos se i uvredis sto se ljuti na tebe zbog tog slucajnog dogadjaja :dramaqueen:
Of course, sledeci put kad ti se bude javila odvalis joj nesto u stilu : "I don't date cheaters and liars, pogotovo ne sa onima ciji IQ nije dovoljno porastao da ih ja ne provalim..." i taaakoooo....

Naravno, ostaje ti i onaj drugi nacin, koji ti rekoh sinoc na MSN-u: Otkrstis te tvoje lepe nogice, i upregnes ih koliko te budu nosile, pa sto dalje od nje.... At least, neces morati vise da joj kuvas :P
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by Stripi
@Inner-smile

Ti party fuckin pooperu!
Ja želim dramu i video!
Tramp, jel da me neš iznevjerit? :molise:
I JAAAAAAAAAA!!!! aman, ljudi pa stvar je samo u toj drami.... sve ostalo je zena sama sa sobom resila... naravno nije lepo svetiti se... i ne treba... i nije fer... ali ajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjdeeeeeeeeeee trump!!!
zajebace se ona opet....
By Ulix
Trampuso, sta se do kraja desilo sa tom tvojom devojkom? :)
Korisnikov avatar
By Kittrie
ajde, baSS...
ovo mi je upRAvo postao omiLJen SHOW :spin:

can't wait till the neXt ep !!
Korisnikov avatar
By tramp
ovako ... u medjuvremenu sam se ja upoznala "virtualno" sa malom i sad se dopisujemo ... ona naravno nema pojma ko sam a mozda i ima ali se pravi luda

e da "moja" devojka je otpalila prethodnu radi male a mala je otpalila neku drugu radi "moje" devojke ... a sad su njih dve nazalost prestale da izlaze na javna mesta nego se vide na po pola sata ispred zgrade pa ih je tesko uhvatiti (stanuju jedna pored druge) :drama: hm... stvari se ne odvijaju bas ubrzanim tokom ... a kakve sam srece moja devojka ce na kraju stvarno ostaviti malu i onda sta da radim :misli:

meni jedino nije jasno sta mala dobija iz svega ovoga ... zena je totalno zaljubljena u moju devojku, toliko da je ovo krenulo da prelazi iz komedije u tragi-komediju ...

@Oziris - odlican plan :jezik:
Korisnikov avatar
By m..
Mislim da bi Bojandjo trebalo danam pomogne oko forumske predstave na ovu temu, ja se javljam na casting (da glumim malu)
By neodlucna
Moram ovo da ispricam:odbij:Chatovala sam sa dve devojke i onda izasla sa jednom,al ispalo da ja varam obe??? a da su njih dve zajedno??
Pivo je pomoglo veruj mi..a mozda i kofa hladne vode sa 2 kg leda:grebanje:
Korisnikov avatar
By Natalie13
A da zavedes "malu"?! Fiesta del arte.
Korisnikov avatar
By tramp
palo mi je na pamet da zavedem malo ali ne mogu, stvarno mi je neprivlacna :drama:
Korisnikov avatar
By Natalie13
zar je bitno? uostalom, sta je u celoj prici point of no return? umetnicki dojam? emocije? performans? sujeta? cini se da se sve ispreplitalo.
Korisnikov avatar
By Draco
Ma daj, zajebi bre budale, sta ce ti to? Trosis samo energiju na sitne ljude.

Raskines lepo k'o covek a kao razlog joj navedes to da ti se vise smucilo da glumis orgazme - ona se oseti kao govno a ti izadjes cista :)
Korisnikov avatar
By Nemiroff
xexeee... :zavera:
Pa ako mi dodje i lepo mi kaze da me vara...u tom sluchaju josh cu je i posavetovati i skinutju joj kapu za iskrenost!
A ako saznam to preko drugih ili josh bolje, uverim se svojim ochima...aaaaaaa joooooooooooj!!!! :sekirica: :burner:
By partizanka88
Hehe

Mozda je neko od vas cuo za osvetu jednog decka..naime,sumnjao je duze vrijeme da ga vjerenica vara i tako je jednog dana zaposlio prijatelja da je prati.I tako je taj njegov prijatelj pratio nju,i vidio je kako ide s nekim muskarcem i onda ulazi u auto.Prisao je kad tamo ima sta i vidjeti...slikao to,i pokazao decku.On je te slike izlijepio kroz cijelo Hrasno(naselje u Sarajevu)..cijeli grad je o tome pricao:lol:Cak je bilo i u novinama(a i slike):lol:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Draco
Ma daj, zajebi bre budale, sta ce ti to? Trosis samo energiju na sitne ljude.

Raskines lepo k'o covek a kao razlog joj navedes to da ti se vise smucilo da glumis orgazme - ona se oseti kao govno a ti izadjes cista :)

:up:

Mada, zena ovako ubija vreme. Ajmo dalje...:cookie:
Korisnikov avatar
By tramp
ma super - kad sam krenula da se kupim razbolela se i sad ... :doh:
ljubavnica se isplakala u subotu jer je valjda mislila da ce ova da je vodi kuci meni ispred nosa :smeh:

jesuse... nikad dosadno :kokice:
Korisnikov avatar
By Val
Uuuuu tramp, nije valjda da josh smishljash nachine...?
Korisnikov avatar
By Blady
Bila sam ja u otvorenoj vezi.... i verujte mi nije mi nista dobro donelo... tako da sam ipak odlucila da je zatvorim ! :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By Oziris
Kad god sam bila u otvorenoj vezi postajala bih toliko ljubomorna da sam oci htela da iskopam svakom ko pridje toj osobi sa kojom sam, a kada "zatvorim" vezu onda meni pocinje "zurka" u glavi i nije mi pravo sto ne smem nista da radim...
Sto rece tramp, nikad dosadno...:hyper:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!