Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By Bombina
ma tramp ko ti je oborio :)

meni ne smeta ko su debele i mrsavije
uospte ne smeta
neki drugi smetaju jer su je takvi:vegi:
Korisnikov avatar
By Oziris
Originally posted by tramp
joj sunny ja mislim da si ti od onih retkih koje su uspele mene da obore :smeh:
Hehehe, bukvalno, ili samo sarmom? :)
Korisnikov avatar
By zboO
:up:
Originally posted by waterlily
Fizicka slabost me jako deprimira
inache....devojke....debele, mrshave, visoke, niske, plave, crne...sve su PROKLETE...uzas, uzas, uzas, tako da nije ni bitno, sve mu dodje na isto!!

:lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By tramp
Originally posted by _Osiris_
Originally posted by tramp
joj sunny ja mislim da si ti od onih retkih koje su uspele mene da obore :smeh:
Hehehe, bukvalno, ili samo sarmom? :)
ma bukvalno a uopste nisam "slabasna" mozda samo malo nestabilna :psst:
Korisnikov avatar
By victoria
voooolem oblije :mljac:
volim kad je ima...'nako fino zenstveno :sise: :)
volim kad ima malo vece grudi, stomcic, dupence...i kad ume sve to da nosi onako sexy...
ne volem mrsave i bezsise :durenje: ...mada nikad ne reci nikad :doh:
Korisnikov avatar
By bona
Originally posted by victoria
voooolem oblije :mljac:
volim kad je ima...'nako fino zenstveno :sise: :)
volim kad ima malo vece grudi, stomcic, dupence...i kad ume sve to da nosi onako sexy...
ne volem mrsave i bezsise :durenje: ...mada nikad ne reci nikad :doh:
pa da, zaglavila sa mnom bezdupom pa mora tako kaze :vijaca:

eehmmmm pa nekako volem da je ima nako malo, a posebno to dupe - luuuuv to grab it! & bite it! :vrcka: & tak toooo :andjelak:
ostalo - volem da ima naaajs izdefinisane misice i da je jaka... well, I luv my girl!
(e da, i bitno je da nosi isti broj obuce ko ja da mogu konacno od nekog da kradem cipele apart from my brother lol)
:misli:
Korisnikov avatar
By Laika
Ja u principu mrshavost kao pojavu ne varim, budi mi neka losa osecanja :farewell: :meso:

Cim krenem da mrsavim uhvati me panika (mada bih komotno mogla da smrsam par kilograma i opet da ne budem oklagija), s druge strane, kad krenem da se gojim osetim se tromo, tako da sam shvatila da mi je ovo optimalna kilaza mada bi neki posmatrac sa strane to mozda mogao i da osporava sa estetskog stajalista.

Kad su zene u pitanju, na oko mi je lepse malo da ljuljne (-m.a.l.o. - da ljuljne). S druge strane, posto mi stvarno srce ne zaigra na keca na fizicki izgled, to je potpuno nevazno...
By жњ
volim da ima zasta se uvatim! nijedna navedena krajnost mi ne odgovara..
Korisnikov avatar
By m..
LOl, too, mada mi se kroz maglu javlja da sam bas to i rekla na nekoj od prethodnih stranica.
Korisnikov avatar
By Val
Bandere i egipatske kosture ne varim...

Mada ne mogu sebe da zamislim ni sa nekom koja ima 150kg! To bi znacilo da ima 60 vishe od mene, a ja sam sama sebi vec previshe. :smeh:

Dakle, moja devojcica je upravo "to o cemu sanjam"... :love:

:budilnik:
Korisnikov avatar
By bisex-I-guess
'normalne' - srednje. ne volim ni jednu ni drugu krajnost.

then again, never say never... :nesiguran:
Korisnikov avatar
By Kittrie
missim , poCInjem primeCivat diskRiminaciju mrSavijeg deLLa populacije od sTrane nekih korisniKa - izraZi tipa bandera, okLagija itd . miSSim da je to stFarno nepotrebno ...

i ajD SSad meni neko neK pojasni kako to da ja sa 171 cm i 53 kg ne moZem stati u poLLa cjega koje nosih pre goDinu dana sa isTOm kilazom. fuf, posTajem zena isgleda :shrug:
Korisnikov avatar
By Laika
Originally posted by Kittrie
missim , poCInjem primeCivat diskRiminaciju mrSavijeg deLLa populacije od sTrane nekih korisniKa - izraZi tipa bandera, okLagija itd . miSSim da je to stFarno nepotrebno ...

i ajD SSad meni neko neK pojasni kako to da ja sa 171 cm i 53 kg ne moZem stati u poLLa cjega koje nosih pre goDinu dana sa isTOm kilazom. fuf, posTajem zena isgleda :shrug:
Nema diskrimacije :) Bar ne s moje strane.
Nisam rekla da mi mrshave devojke liche na oklagije, samo da sama sebi lichim na malu oklagiju kad previse smrsham :) Ne stoji mi jednostavno.

Druga stvar---> Posle dvadesete deo misicne mase pocne da se pretvara u salo mimo nase volje. To znaci da kilogram misica postane kilogram masnog tkiva. To dalje znaci da postanes vetja (deblja, kako god) bez da ti se promeni kilaza. To je valjda ona fora sa poredjenjem 1kg perja i 1kg gvozdja . Ispravite me ako gresim...
Korisnikov avatar
By Val

Zaboravila si egipatkse kosture. :P

Kico, kico...shto si tako uvredljiva? Ni ja se ne ljutim kad mi kazu da me lakshe preskociti nego zaobici. :smeh:
Korisnikov avatar
By m..

Pa postala si butch i navikla se na boxerice, a i ucenje odnelo danak na guzi?
:lol:
By Gost
Oh kako ste naivne. To je samo njen foofsky na?in da se pohvali zmijskim telom.

Reci, reciiiiiiii
ženo milaaaaaa
jesam li teeeee
proooovaaaalilaaaaaa
:indiraradi?:
:kiss:
Korisnikov avatar
By m..
Ulubit cu joj dupe spankingom, pa ce stati u tanga ulozak.
Korisnikov avatar
By Kittrie
hmmmmmm, nisam uFredljiva no mi biLLo dosadno, pa reko aj i ja da SE pobunim jeDNOM !! :njanjanja:

a , da, Zeuna mi je u praFu donekle :kiss:
no, riliiiiii, razbucalLa mi se guza, ne sMEm u kupaci , moRAm u teretanu ili taKo neTTo poD hitno, qq

p.s. znalLa sam da mi se neSto dogoDilo sa guzom, al tek kad me keFa vidJela kako se presflAcim i poCEla se smijat ki ludaaaaaaaa , kao , aaaaaaaaa, vidi kakO ti poRAsla guzaaaaaaaa, sa sve onim hihihihihihihi, onDAk sam Shvatila da je OZBILJNO !! :sigh:
Korisnikov avatar
By Kittrie
Originally posted by m..
Ulubit cu joj dupe spankingom, pa ce stati u tanga ulozak.
nemoUj molim te, joSS ce mi FIse otici u bokove...

p.s. preCjera ga ja sa qkanjem :seronjo:
By Gost
:smeh:
JBt, da te nisam videla pre 2 dana, još bi ti i poverovala!
Korisnikov avatar
By Kittrie
pa niSSi imala priliKe da mi zaGledas golo dupe, niTTi da ga poredis sa onim od pre :sigh:

starIm...
Korisnikov avatar
By Kittrie
p.s. da Ll jos nekoG oSSim mene slovo q askociRa na qrac?? :misli:
By Gost
pa niSSi imala priliKe da mi zaGledas golo dupe
Vidiš, u pravu si! A ja se tebi fleširala samo tako! Nepravda. :krava:
Korisnikov avatar
By m..
p.s. da Ll jos nekoG oSSim mene slovo q askociRa na qrac?? :misli:
mene na picq.
Korisnikov avatar
By m..
BTw, ja sam se valjano uprasila u prthodne 2 godie, blam me iz'eo.
Korisnikov avatar
By Khons
Originally posted by m..
BTw, ja sam se valjano uprasila u prthodne 2 godie, blam me iz'eo.
ili si ti iz'ela njega
Korisnikov avatar
By m..
Jok, ja sam tamanila cokolade.
Korisnikov avatar
By Kittrie
a ja sSe razbijam od nekiH kremicJa (pakovanje na bar pola kg, fuf) i SlaniniCe, cFaraka , testa i kojEkakfih hrana joSS
heboTe, spaSSAFa me SSamo sto takoreci ne jeDEm hleb...
Korisnikov avatar
By hlaefdige
....ako vec treba birati izmedju dve krajnosti bez razmisljanja biram MRSAVE!!!! ugojenost me odbija inace.....
..to ako se radi o imaginarnoj situaciji da bas moram da biram...inace dopadaju mi se zene koje mi deluju sposobno... mogu da budu i malo "oblozene" ukoliko deluju kao da znaju sta ce s tim svojim telom...nacin kretanja mi je presudan...

...a da....da li se i vama cini da vas privlace osobe koje vas (mozda i podsvesno ili samo tipoloski) podsecaju na vas same?? mislim da tu ima dosta istine...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 11
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!