Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Delete
Nisam nesto narocito zaludjena plisanim igrackama, ali imam neke koje sam dobila na poklon i obozavam ih (zbog osobe koja mi je poklonila)
By Paris
Obozavam ih, ali nemam nijednu:roll: Jer sve sto kupim poklonim dragim osobama :blenta: Mojoj devojcici cu uskoro da zatrpam sobu od meda, svinjcica i ostalih zivuljaka. :grin:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by Delete
Nisam nesto narocito zaludjena plisanim igrackama, ali imam neke koje sam dobila na poklon i obozavam ih (zbog osobe koja mi je poklonila)
Originally posted by unic0rn
Ja ocem da kupim sebi magare uskoro:
... mozhe biti, mozhe biti :roflmao: :smeh: :lol:
Korisnikov avatar
By Rei
Ravnodushan sam prema plishanim igrachkama. :P

Mada bih voleo da imam medu u prirodnoj velichini. :meda:
Ili tigra. Ili zhirafu. :)
Korisnikov avatar
By bigirl
Pun mi je stan plišanih igra?aka... Obožavam ih...
Korisnikov avatar
By jukie
Meni se mnoge plišane igra?ke uopšte ne sviðaju jer su nekako kljakavo sastavljene (naro?ito noge, koje su uglavnom ili pljosnate ili su nekakve loptice na kon?i?ima) ili unapred predviðam kako se taj materijal pretvara u gomilu kon?i?a koji se zapetljavaju u grkljan kad no?u spavaš pa udišeš... a neke su opasne, npr. plišani beloglavi sup koji ima glavu sa zašiljenim kljunom koji prosto vapije da se nekome zabode u oko...

najviše sam želeo da imam plišanog kljunara ili plišanu slatkovodnu kornja?u (morska bi imala pljosnata zašiljena peraja, vidi gore)
Doduše jukie tj jastu?ko ispunjava sve moje potrebe za krpenim punjenim društvom.
Korisnikov avatar
By Paki
:love:

Imam jednog takvog belog medu i jednog Sunðer Boba... :meda:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Ja sam ustanovio da sam actually ja jedna velika plishana igracka :meda:
Korisnikov avatar
By Laika
Unicorn :kiss:

Ja :love: igrachkice!!!
Imam bas veeeeeeeeeeeeliiiiiku kolekciju!!! :D
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Pa deli malo i sa drugom decom, ocemo i mi da se sigramo :sigh:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Ah da!
:love:plishane igracke, sem kada mi ih daju prevrtljivi stvoriovi tvrdeci da me vole...
Korisnikov avatar
By gari
Da, prosto ih obožavam. Infantilnost-šta li? Ili zato što me podse?aju na neke meni drage životinje /ma?ke, ku?ke, zeke.../.

:meda: :njanjanja: :balon:
Korisnikov avatar
By m..
Imam medu, naterala caleta da mi ga kupi za 15. rodj (petar pan sindrom), imam neko nedefinisano stvorenje, i 2 beanie baby mace. A da i drugog medu koga imam ceo zivot, ali on se negde sakrio.

Drugo, sta ce mi plisani kad vec imam plishanog:
Slika
Slika
Korisnikov avatar
By Paki
Jao, maaaaaaaccccccaaaaaaaaaaaaaaa !!!!! :love: :love: :love:

..... Istopih se ...... :meda:

... De?ko mi je predložio skoro da naðem neku macu i ?uvam je, da živi cicika sa mnom ..... :maca: ... možda ga i poslušam ...
Korisnikov avatar
By m..
Eno je, spava, a ja svakih 10 minuta dodjem i cmoknem je medju ushi, cisto da zna da je voljena.
By Bastet
Obozavam plisane igracke! Imam punu korpu i mama me stalno pita kad cu da ih bacim. :( Ona ne razume koliko ih volim.
Obicno spavam sa malim roze prasetom i belim cupavim medom. :blenta:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Volim, ali nemam neku impresivnu kolekciju. Vise sam se igrala nekim gumenim igrackama - Mikijem, Pajom + tri sestrica itd.

Sad imam jedno slatko zuto pace koje se dere kad mu pritisnem trbuscic. Dobila sam ga od devojke. Kaze da je podseca na mene.
Korisnikov avatar
By bambola
Imam citavu kolekciju plishanaca...omiljen mi je gremlin i crvena prasica sa belim srculencima.Oni koji me znaju samo to mi i donose za poklon,uskoro cu se zagusiti njima.Jedino sto ludim kad moram da ih usisavam i cistim.
Korisnikov avatar
By gari
Zhuti meda...Moj omiljeni pliš.

:muzika: :dude: :volinevoli:
By Paris
Eh plisani meda, klasika rulz! :D
Korisnikov avatar
By zboO
Originally posted by unic0rn
Slika
obozavam plishane igrachice...

btw, ja imam ovako magare :love: :trep:

spremam se da posetim mamut, kupicju sebi neshto za rodjus :lol: (proshle godine sam lavica...vejiiiikog), ove godine moram potraziti neshto novo....mozda nekog dinosaurusa...videcemo, videcemo...

(treci put menjam sliku :zid: )
Korisnikov avatar
By Kiborg
Ne volim plišane igra?ke.
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by zbunjena
spremam se da posetim mamut, kupicju sebi neshto za rodjus :lol: (proshle godine sam lavica...vejiiiikog), ove godine moram potraziti neshto novo....mozda nekog dinosaurusa...videcemo, videcemo...
btw prošli put kada sam bio tamo, video sam predivno mošusno gove?e... sve je nekako kao mekana kocka sa licem i okicama... ali obi?no zagledam one malecke plasti?ne collectibles... evo stoje mi na ku?ištu kompjutera...
Korisnikov avatar
By blenta
ja gotivim plishane igracke
al obicno ih ne drzim kuci neg kupujem
pa dajem nekom ko mi se svidi hehehehe
obicno one mede iz merkatora vece ili nici :opacupa:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!