Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Crno + narandzasto/crveno :pilence: Kad izlazim nesto uze, uz telo oblacim a ovako uglavnom neki dux ili dzemper, zavisi od godisnjeg doba :ribica:
Korisnikov avatar
By Oziris
Trudim se da izbalansiram i nadjem kompromis izmedju casual i elegantnog... Sto se boje tice, B L A C K R U L E S ! ! !
Korisnikov avatar
By Laika
Imam faze. U principu, sve zavisi od raspolozenja, s tim sto se ja furam da imam neki svoj stil koji se u razlicitim danima/periodima/satima artikulise u razlicitim vidovima.

Recimo da sam imala sve duzine kose(najkraca 2 cm, najduza metar), da sam setala sve boje kose(osim zelene), ogroman broj frizura (ukljucujuci i krestu, omg), sa svim mogucim varijantama siski, biceva, natapiranostima, uvijanjima i ostalim... Natural sam blonde pa sam prestala da pokusavam da postanem smedja jer posle deset dana kad krene kosa da raste izgledam kao da sam procelava, te sad kosu farbam cisto iz fazona. Imam neku ultra svetlo plavu kosu koja se dobije kada drzim sestoprocentni hidrogen smuckan s bilo kojom plavom farbom na glavi 10 minuta. Ako drzim par minuta duze kosa mi posivi pa poludim od muke. Dobra fora je sto mi se i posle mesec dana tek naslucuje izrastak.
Nekada, npr. u srednjoj, sam znala da nosam po pola kile srebra na sebi. Sada-skoro nista. Imam dva pirsa na licu, jedan od 98-e, drugi od 2002-e, kad sam probusila drugi izvadila sam prvi ali je rupa i dalje tu(nazalost). Nosim nesto i na pupku, nosim sat, nosim nekad, posebno leti kad se usarenim, rulju narukvica, nekad nesto oko vrata, kozicu npr,ali retko. Mindjuse na usima ne nosim, sem u nekim izuzetnim situacijama.
Imam ja i neke svoje asesoare koje sama pravim/shijem i ostalo, ali ne bih o tome.
Odeca. Opet, ko me poznaje, zna zasto je kad nesto na meni. Nosim bas svasta, ali nikad ne izgledam fensi u smislu minic-stikle, i nikad ne izgledam sportski u smislu patike-tresha. Uglavnom sam negde izmedju. Zimi volim da nosim lepe dzempere, jesen/prolece slojevito, leto i kad izlazim-pretezno dosta kratke majce(nekad mi je stomacic bio ponos i dika, vise bas i nije, ali sve mi je kratko pa cu morati da poradim na tome), korsetice, uvijam se u marame i tako to. Uglavnom sve sto kupim preradim, cesto i sama sashijem sebi neshto, tako da tesko da ce se desiti da neko u klubu ima na sebi isto sto i ja. Ja se tripujem da izgledam kao neki rafinirani neopank, znam da me Marakana iz iksa pitala nedavno: ''A sta ces ti ovde?'', pa kad je skontala da sam tu sa curom dodala: ''Pa dobro ako si lezbejka, a sto onda tako izgledas k'o s splava da si sishla?''. :) Tako da,.. misljenja su podeljena, uostalom zabole me ud pravo da vam kazem...
Boje-e tu sam zajebana. U poslednje vreme crno i sivo, teksas, crveno, bez. Plavo mi najbolje stoji jer mi se slaze s ochima, ali mi se nesto u poslednje vreme ne nosi. Do nedavno sam izgledala ko Matissove slike, sad mi nesto nije taj kolor period, sem u dnevnoj varijanti kad ne volim crno na sebi. Za sad toliko...
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Originally posted by Mr.Ja
Crno + narandzasto/crveno :pilence: Kad izlazim nesto uze, uz telo oblacim a ovako uglavnom neki dux ili dzemper, zavisi od godisnjeg doba :ribica:
Davno ovo beshe...
Sad kombinujem sve boje, majce bez rukava uz telo, tamnije farmerke i uske dukseve(iliti majce dugih rukava):hekla:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
ja sam u zadnje vrijeme dovrsio izgradnju svog osobenog stila, ali bi se moglo reci da vuce ka trance fazonu.. znaci, trudim se da uvijek budem veoma veselo izgledam, i svu garderobu koju kupujem kombinujem sa zanimljivim detaljima koje kopam po ormarima svojih roditelja..
tako da posjedujem gomilu kosulja kakvih sigurno nema nigdje da se kupi, a zahvaljujuci mom dragom saletu, imam i mnogo kravata, od svilenih, preko heklanih pamucnih, satenskih, pa do nekih koje su dio njemacke narodne nosnje,tako da uvijek na sebi imam neki strava detalj.. takodje zahvaljujuci saletu, imam i par kosulja koje su sastavni dio njemacke lovacke uniforme i, mada to skoro niko i ne zna, veoma dobro izgledaju..
sve u svemu, s ponosom mogu da kazem da imam jedinstven stil, koji mi se mnogo dopada, kao i ljudima oko mene... mojoj majci ne previse, ali... :)
anyway, posto sam posle duzeg vremena opet HIGH, vjerovatno sam totalno promasio temu, ali mi je super sto sam se ovako raspisao, ali mi nemojte zamjeriti...nadam se da sam bar donekle ubo poentu :)
By Nokia
Skroz fensi... [izbeljene farmerke, gore ajchica uz telo, i kad ne nosim cvike za vid onda stavim one shiroke za sunce, a frizura mi je obichno spushtena duza]
Korisnikov avatar
By bigirl
Boje - plava i žuta. Mada je na meni sve izuzetno šareno (sve mi boje lepo stoje). Stil... british. Ko razume, shvati?e.
Korisnikov avatar
By Khons
farmerke,pokoje iscepane, koshuljice,majchice, kravate kao omiljen detalj, takodje poneki sako kad zahladni... i starke, naravno.
i taj fazon i za preko dana, i za neki izlazak.
boje...crna i bela, klasika, tamno zelena, tamno crvena...a chak posedujem i nesto roze i zute boje
Korisnikov avatar
By Laika
A omiljena ti kravata ona sto imamo istu, jel? ;)
By SUNNY B
plasim se da se ne raspisem....

uvek i uglavnom sportski i sto rece zbunjena - kombinujem plavo, plavo i plavo sa plavim,ponekad mi promakne plavo,tu i tamo plavo....osim kad je plavo...

e sad, od kada sam se zaposlila ukapirala sam da je malo neozbiljno sedeti u sorcu i majci na kojoj pise "female body inspector" u kancelariji i razgovarati sa klijentima, pa sam se okrenula malo elegantnijim stvarima ali i dalje ono sto ide uz klasicni muski evropski stil. znaci: teget farmerke, malo sire, podvrnute dole, obavezno adidas retro patike (ponekad i skejterske), neka zanimljiva majca koja nije preterano siroka a jos manje perterano uska (ali da mi istice ramena), pozeljno sa kragnom, moze i lanena izguzvana kosulja ili neka jaknica na rajsferslus sa kapuljacom....naocare i kacket su cesti detalji.... retko kravata dodje u obzir a onda je ili bordo boje ili braon sa odsecenim delom dole (kupljena u vreme sfrj u trstu)....
Korisnikov avatar
By Laika
Originally posted by Laika
Imam faze. U principu, sve zavisi od raspolozenja, s tim sto se ja furam da imam neki svoj stil koji se u razlicitim danima/periodima/satima artikulise u razlicitim vidovima.

Recimo da sam imala sve duzine kose(najkraca 2 cm, najduza metar), da sam setala sve boje kose(osim zelene), ogroman broj frizura (ukljucujuci i krestu, omg), sa svim mogucim varijantama siski, biceva, natapiranostima, uvijanjima i ostalim... Natural sam blonde pa sam prestala da pokusavam da postanem smedja jer posle deset dana kad krene kosa da raste izgledam kao da sam procelava, te sad kosu farbam cisto iz fazona. Imam neku ultra svetlo plavu kosu koja se dobije kada drzim sestoprocentni hidrogen smuckan s bilo kojom plavom farbom na glavi 10 minuta. Ako drzim par minuta duze kosa mi posivi pa poludim od muke. Dobra fora je sto mi se i posle mesec dana tek naslucuje izrastak.
Nekada, npr. u srednjoj, sam znala da nosam po pola kile srebra na sebi. Sada-skoro nista. Imam dva pirsa na licu, jedan od 98-e, drugi od 2002-e, kad sam probusila drugi izvadila sam prvi ali je rupa i dalje tu(nazalost). Nosim nesto i na pupku, nosim sat, nosim nekad, posebno leti kad se usarenim, rulju narukvica, nekad nesto oko vrata, kozicu npr,ali retko. Mindjuse na usima ne nosim, sem u nekim izuzetnim situacijama.
Imam ja i neke svoje asesoare koje sama pravim/shijem i ostalo, ali ne bih o tome.
Odeca. Opet, ko me poznaje, zna zasto je kad nesto na meni. Nosim bas svasta, ali nikad ne izgledam fensi u smislu minic-stikle, i nikad ne izgledam sportski u smislu patike-tresha. Uglavnom sam negde izmedju. Zimi volim da nosim lepe dzempere, jesen/prolece slojevito, leto i kad izlazim-pretezno dosta kratke majce(nekad mi je stomacic bio ponos i dika, vise bas i nije, ali sve mi je kratko pa cu morati da poradim na tome), korsetice, uvijam se u marame i tako to. Uglavnom sve sto kupim preradim, cesto i sama sashijem sebi neshto, tako da tesko da ce se desiti da neko u klubu ima na sebi isto sto i ja. Ja se tripujem da izgledam kao neki rafinirani neopank, znam da me Marakana iz iksa pitala nedavno: ''A sta ces ti ovde?'', pa kad je skontala da sam tu sa curom dodala: ''Pa dobro ako si lezbejka, a sto onda tako izgledas k'o s splava da si sishla?''. :) Tako da,.. misljenja su podeljena, uostalom zabole me ud pravo da vam kazem...
Boje-e tu sam zajebana. U poslednje vreme crno i sivo, teksas, crveno, bez. Plavo mi najbolje stoji jer mi se slaze s ochima, ali mi se nesto u poslednje vreme ne nosi. Do nedavno sam izgledala ko Matissove slike, sad mi nesto nije taj kolor period, sem u dnevnoj varijanti kad ne volim crno na sebi. Za sad toliko...
Gledam se u ogledalo i sebi uopste ne licim na ovu iz mog posta..
Jahhh, generalizacije mi uopste ne idu od ruke... :saksofon:
Korisnikov avatar
By m..
Kupila sam gace bubregare komada 3 tako da ce sira javnost ubuduce biti uskracena pogleda na moj vodoinstalaterski kanjon. Ostaloje isto.

Mada neki lik mi je pre nekog vremena trazio autogram misleci da sam nekakva pevacica (mora da je slep ili licim na super s karamelom).
By жњ
urbano, urbano i samo urbano! kad bi se jos imalo kesha za neki sajber pank, eeehhh :bale:

ali nikako ne baggy pants i slicna sranja :neto:
Korisnikov avatar
By Laika
danas ovaka sutra onaka
nadam se sutra promena hairstylea
Korisnikov avatar
By m..
Ma moj stil je samo moj, furam sta mi je cheif i kako mi dune, i ne je'em zivu silu.
Korisnikov avatar
By Egon
kad sam bio mali ja sam bio jedan od onih klinaca kome su mame oblachile mornarsko odelce i svi odrasli su na dechjim rodjendanima komentarisali: " Jaooo kako je slaaadaaak"
a ja kao razmazheno derishte, cjutim, smeshkam se i nalivam se kokakolom.

to stanje je nasledjeno.

ja sam white collar freak.

dakle izbachene kragne, dzemperi, pantalone ...
ne volim ekscentrichan imidzh i kad se neko svim silama trudi
da privuche pazhnju na sebe odecjom.

volim sklad.

finocju.
Korisnikov avatar
By Nelly
farmerice..majica..patike-cipele to je to uglavnom.
vecernja varijanta ako sam raspolozena onda neka kosuljica..
volim sarene kosulje, bilo da su na prugice, zvezdice...
fan sam patika i farmerica, toga nikad dosta.
plus neki detalj torbica ili kais, cisto malo lepse sve to da izgleda.
Korisnikov avatar
By Zoe
Nellyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy :friends:
Korisnikov avatar
By Deksi
Uglavnom ne izlazim iz crnine...mada leti po vrucini dam sebi oduska pa se oblacim kako mi odgovara!
By Bastet
Oblacim se sportski...trenerke, farmerke, patike...mrzim usku odecu, neudobna je.
Korisnikov avatar
By Zenica_boy
Sportish,trash i kombinujem razne boje:cool:
Korisnikov avatar
By topsecret
Uglavnom sportsku odecu, malo neobaveznu kada ne moram da se uozbiljim.
Korisnikov avatar
By andjela
opusteno, majicica, trenerka i patike :)

i neke tangice ispod

obozavam crvenu boju
Korisnikov avatar
By Tweety
tokom leta se oblacim casual/sportski- nosim apsolutno sve boje, najcesce patike, sat, piercing, malu torbicu sa dokumentima i mobilnim i naravno naocare za sunce :cool:
Korisnikov avatar
By funkyboy
Ja se uglavnom zakucam za jednu konbinaciju i ne odvajam se od nje, trenutno sam opcinjen leviskama i jednom majicicom bez rukava u koju se jedva uvucem. Mrzim se spremati i konbinovati garderobu uglavnom obucem na sta prvo naletim... Kada kupujem garderobu nikad ne obratim paznju dali mi se slaze uz nesto sto imam ili vec imam slicnu maicu. U svakoj konbinaciji nosim torbu...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!