Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Legalizacija, usvajanje i odgajanje dece, gej partneri...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Paki
Jbg, ne da ti se da izaðeš iz svoje bmnc (Balcanicus Moronicus Nonspecificata Chronicum) kože, nije ti "suðeno"... Ništa ti drugo nije preostalo nego da crkneš od muke, zavisti i jeda. :kiss: :bye:
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by ForeverYoung
Joj, pa ovaj bmnc je jedan od onih forumaša koji stalno menjaju nickove i otvaraju nove naloge. Iste re?i, isti tip niskoumnog komentarisanja, vreðanja svega i sva?ega, ....
Pa da (svi znamo ko je, ne?), ali super se vi zabavljate sa.......Paki, AvalonO, kako bese 'prevod' nicka?

Ali, malo mi je zabacena ova tema, nekako bi za trecu odozgo taman legla:zvizdi:
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by Kupper
Originally posted by ForeverYoung
Joj, pa ovaj bmnc je jedan od onih forumaša koji stalno menjaju nickove i otvaraju nove naloge. Iste re?i, isti tip niskoumnog komentarisanja, vreðanja svega i sva?ega, ....
Pa da (svi znamo ko je, ne?), ali super se vi zabavljate sa.......Paki, AvalonO, kako bese 'prevod' nicka?

Ali, malo mi je zabacena ova tema, nekako bi za trecu odozgo taman legla:zvizdi:
Balcanicus Moronicus Nonspecificata Chronicum :srbin:
Korisnikov avatar
By avalon
Srbin znaci:okret:

Nemoj da vredjas Srbe :lizalica:
Korisnikov avatar
By Super Mario
Ja mislim da bi za BMNC-a trebalo otvoriti poseban folder

Sanatorijum
Mrzite sebe? Ovo je pravo mesto za vas.
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by avalon

Nemoj da vredjas Srbe :lizalica:
Paki je kriv, me nema nista s tim :lizalica:

Ali sad ga nema vise:( (bar do ponedeljka):)
Korisnikov avatar
By Paki
:evilwait: ... Ne znam šta je po nacionalnosti ... taj smajli ga samo najpribližnije opisuje ... (multimedijalna prezentacija - malo slova, malo sli?ice, još samo i neke gusle da ubacimo ... možda Amfilohija ... :lukavi: )
Ali sad ga nema vise (bar do ponedeljka)
Sav sam se pretvorio u uvo ... :trep: ... Govori ! :evilkiss:
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by Paki
Ali sad ga nema vise (bar do ponedeljka)
Sav sam se pretvorio u uvo ... :trep: ... Govori ! :evilkiss:
Jaaaooo, pa ja tek sada videh da je mamlaz banovan! :sweet: Mukica malena...

... No, da se pomolimo za njega! :molise: :pop:

:smeh:
Korisnikov avatar
By ::fy::
:wow: Nisam ni ja primetio da mu je pristup zabranjen. I bilo je krajnje vreme. Tolika koli?ina gluposti na jednom mestu nije dugo viðena na ovom forumu.
By bmnc2

Jos jednom pokazujete koliko su pederi netolerantni. Trazite da vas drugi prihvataju, a sami niste u stanju prihvatiti drugacije misljenje [sto je najgore: drugacije misljenje jednog od vas!]. Muchenici jadni...

Nisam primetio da sam bio "banned" do jutros i jos vise sam se iznenadio kada sam uvideo da moderator ima samo 20 godina. Zar bi uopste bio u stanju nesto shvatiti, da mu covek pocne objasnjavati?!

Ovo sam bio prisiljen registrovati se pod drugim nick-om da bih uputio jos jedan pozdrav mojim omiljenim pickicama: SM, FY, Paki-ju. Paki mi je idol: sve nesto pokusava, opire se, otima se, pokusava se dokazati - ali tanka pamet, dzaba. SM i FY su klasicne "dame": dug i ostar jezik, a pileci mozak. Takodje, tu su i pojedini koji se u zadnje vreme javljaju, od kojih su neki i "trans".... ne treba ni komentarisati. Nije vam lako.

Inace, da ponovim jos jednom da mi je "bmnc" bio jedini nick [do danas, sa "bmnc2", iz opravdanih razloga!] - to je komentar na price pojedinih muskih dama, ovde, da nick-ove menjam svaki drugi dan. Inace, "bmnc2" nemam nameru koristiti dalje, otvoren je iskljucivo radi ovog posta.

Za vas nekoliko covek bi mozda i mogao naci opravdanja: mladi ste, bez pameti, zivite kroz hormone - znam kako je. Ali bukvalno zaliti treba one koji su dosli do nekih zrelih godina ["zrelih" samo po broju!] a koji nista u zivotu nisu shvatili, nego se jos ukrasavaju time sto, npr. ne kriju svoje ime i prezime i sebi na celo stavljaju "lezbejka". Takvima je najgore posto su ostali tupi od sopstvene pederastije.

Banovan sam jer niste u stanju diskutovati, a biti svesni da niste u pravu. ja sam se registrovao, otpoceo pricu, javili ste se prvo jedan pa drugi, pa treci, itd, da bi na kraju bio "sklonjen" jer zhenice nisu mogle utuviti u svoju glavu da su glupe i da im prica ne pije vodu.

Koliko ste u pravu, vidi se iz toga da se stalno javlja samo saka vas, a toliko je registrovanih na forumu. Verujem da vecina pedera nije u slozi sa "vasom pravdom" [koju ste pokazali i na ovom forumu].

Ostavljam vas da likujete, posto drugo nista i niste u stanju. Dokle god su najglasniji bas oni pederi i lezbejke kao sto je nekoliko vas ovde, dotle cemo svi mi imati problema - jer ce nas celo drustvo zigosati kao nakazne i nastrane, radi sake takvih koji su u prvim redovima.

Veliki "cmox!" mojim malim pickicama [Paki, SM, FY].

bmnc
Korisnikov avatar
By Stripi
Taj moderator od 20 godina je jedno bistro i pametno stvorenje koje me svako malo oduševi.
Godine ne zna?e ništa, pravilno iskorištena inteligencija je ono što se ra?una.
Korisnikov avatar
By ::fy::
Dama ti u ga?ama, banovani :klap: :serlok:
Korisnikov avatar
By spliff
ja sam jedanput izneo svoje mishljenje na ovu temu... na jednom drugom therad-u

smatram da su deci potrebni i otac i majka! daklem, ja sam sproccu usvajanja dece
Korisnikov avatar
By spliff
zar nije bolje da se organizuju po jedan gay momak i gay devojka i da prave decu, umesto shto bi da je usvajaju? :puzzle:
By High Maintenance
Originally posted by Nescafe
Originally posted by bmnc
Mozda bih se trebao konsultovati sa naukom, da ovo dokazem.
Mislim da ve? na trenutnom stadijumu medicinske tehnologije, a kamoli na nekom budu?em, dve žene MOGU da dobiju potomstvo, i to ?erku, jer obe majke imaju samo X hromozome, pa ?e se spajanjem genetskog materijala iz dveju jajnih ?elija (in vitro, naravno) dobiti zametak s dva X hromozoma, dakle žensko.

Dva muškarca, nažalost, ni teoretski tim putem ne mogu dobiti sopstvenog potomka, jer zametak s dva Y hromozoma, a bez X, ne može da preživi.
:puzzle: :puzzle:

ne bih da komentarisem koliko mi ova teorija deluje realno,ali bih se samo osvrnuo na drugi deo psta o dva muskarca...

muski genom je XY i zasto mislis da bi jedina kombinacija hromozoma izmedju dva muskarca morala da bude YY pa da je potomstvo nemoguce??!?

recimo imas dva muskarca XY x XY... moguce kombinacije su XX, XY, YY (to je onaj o kojem govoris) ....sto znaci, ako govorimo teoretski, prve dve kombinacije (XX,XY) su mouce...cak muskarci bi u tom slucaju mogli da imaju i zensko i musko potomstvo....dok je kod zena jedina moguca kombinacija XX...

naravno,govorim teoretski posto mi ovakva ideja o potomstvu izmedju osoba istog pola i ne deluje ni malo realno ali sematski to bi izgledalo tako
Korisnikov avatar
By Nescafe
Originally posted by High Maintenance
Originally posted by Nescafe
Mozda bih se trebao konsultovati sa naukom, da ovo dokazem.
Mislim da ve? na trenutnom stadijumu medicinske tehnologije, a kamoli na nekom budu?em, dve žene MOGU da dobiju potomstvo, i to ?erku, jer obe majke imaju samo X hromozome, pa ?e se spajanjem genetskog materijala iz dveju jajnih ?elija (in vitro, naravno) dobiti zametak s dva X hromozoma, dakle žensko.

Dva muškarca, nažalost, ni teoretski tim putem ne mogu dobiti sopstvenog potomka, jer zametak s dva Y hromozoma, a bez X, ne može da preživi.
:puzzle: :puzzle:

ne bih da komentarisem koliko mi ova teorija deluje realno,ali bih se samo osvrnuo na drugi deo psta o dva muskarca...

muski genom je XY i zasto mislis da bi jedina kombinacija hromozoma izmedju dva muskarca morala da bude YY pa da je potomstvo nemoguce??!?

recimo imas dva muskarca XY x XY... moguce kombinacije su XX, XY, YY (to je onaj o kojem govoris) ....sto znaci, ako govorimo teoretski, prve dve kombinacije (XX,XY) su mouce...cak muskarci bi u tom slucaju mogli da imaju i zensko i musko potomstvo....dok je kod zena jedina moguca kombinacija XX...

naravno,govorim teoretski posto mi ovakva ideja o potomstvu izmedju osoba istog pola i ne deluje ni malo realno ali sematski to bi izgledalo tako
Najiskrenije, ne znam gde mi je pamet bila... :alikako: (A dobar sam matemati?ar, ide mi kombinatorika, keve mi :drama: )

:roflmao:
By High Maintenance
@Nescafe

well...i najboljima se desavaju greske :D
srecom posedujem jos nesto znanja iz genetike :D ... ipak je to bila prva desetka na faxu :nerd:
Korisnikov avatar
By Val
Ljudi, moooliim vas ostavite ga samog da se pati...! Nije zaslužio više ni trunku bilo ?ije pažnje ovde... Jedino o ?emu piše na celom forumu je ovo i pitam se prosto zbog koga bilo ko odavde troši svoje živce, vreme i energiju..... :volinevoli:
Devojcice, devojcice.... tebi treba malo dati po p...

Toliko ste svi prihvatili ko ste i sta ste da niko ziv ne koristi pravo ime i prezime, niti bilo ko ima herca da izadje pred ljude i kaze punih usta da je gay.

bmnc
Jbt, koji smarac! Onaj koji/a ga je banovao/la ima pice od mene. A ti bmnc, ako ovo i dalje citash, dodji da ti tetka Valerija kaze puno ime i prezime, pa da mi popijemo po koju (ja cu vodicu) i da ti objasnim koliko ti nemash pojma o homosexualcima i prirodi. ;)
Korisnikov avatar
By Belle
Originally posted by tarko
Uostalom priroda je omogucila ljubav izmedju pripadnika istog pola,cak i sex,ali radjanje i odgajanje dece je iskljucivo heterosexualna privilegija,ne zato sto ja to zelim vec zato sto to priroda naredjuje.
Moj san je da ih zastitim od prirode ....
Korisnikov avatar
By Belle
Originally posted by tramp
gresis sreco ja stojim sa svojim punim imenom i prezimenom kao lezbejka i ovde i bilo gde drugo a ne vidim da i ti radis isto

:odrasti:
tramp, drugacije je vani, imas vise slobode, da ne kazem imas SLOBODU da se izrazavas i budes ono sto jesi, bar ja tako zamisljam masu nebodera u kome je covek sveden na nistavilo onog drugog koji ga koristi, ne mogu ni da zamislim tako ogroman grad, tako predivan, privlaci me ta jebena dzungla ....
(lokacija=nyc)

A ovo=lneki losi romani Stivena Kinga , dakle, TO je SRBIJA BRE! :deda:

Homoseksualci su zigosani sa svih strana od takozvanih normalnih, ali iskljucivo zbog normalnosti tih normalnih.

Ja bih se potpisala, ali ja i nace ne potpisujem nista! :D
Korisnikov avatar
By Belle
logika, metafizika, ontologija, istorija filozofije, pa i religije, dakle, postoje razne naucne discipline neegzaktne i egzaktne, tako da se ne bih slozila sa diskusijom o plavom lenjiru Super Maria. Ono je samo jedan deo stvarnosti-materijalne stvarnosti, predmetne. Logika predmeta nije logika kompletnog ljudskog bica. Isto tako kao sto je i bmnc i njemu slicni, samo jedan deo ljudskog bica, al
to ne mogu objasniti, osim da takvim ljudima nedostaje nesto cega neki drugi imaju u prevelikoj meri.

Ne postoje filmovi iskljucivo sa jednim slojem radnje, izuzev ako su losi ...

A bmnc je definitivno u SVOJOJ stvarnosti, koja mu nazalost i s obzirom na to gde zivimo (Balkan) itekako ide na ruku i cak mu deluje logicno!

Dok gledam u oci voljene, ne postoje reci kojke zasluzuju da iskazu ono sto u toj meri i tad osecam, taj entuzijazam, srecu koju ona u meni izaziva. I tad-jebe mi se i za argumente Svetske zdravstvene organizacije i za doktore i strucna lica i dokaze.

Ljubav je najveci dokaz.
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Belle
Dok gledam u oci voljene, ne postoje reci kojke zasluzuju da iskazu ono sto u toj meri i tad osecam, taj entuzijazam, srecu koju ona u meni izaziva. I tad-jebe mi se i za argumente Svetske zdravstvene organizacije i za doktore i strucna lica i dokaze.

Ljubav je najveci dokaz.
:up:
Korisnikov avatar
By Super Mario
@Belle
Lepo to (briga me za svet, ja volim a ljubav je dokaz moje normalnosti) zvu?i na izolovanom ostrvu gay-serbia/forum, ali ne verujem da argument ljubavi ima težinu bilo kakvog argumenta u razgovorima sa homofobi?nim ljudima jer tada kre?u biseri "i seljak voli svoju ovcu" i sli?ne gluposti. Zato ipak mislim da su logika i pravo najbolji put kojim trebamo ici u borbi za svoja prava, uklju?uju?i i pravo na usvajanje dece.
Korisnikov avatar
By Belle
Originally posted by Super Mario
@Belle
Lepo to (briga me za svet, ja volim a ljubav je dokaz moje normalnosti) zvu?i na izolovanom ostrvu gay-serbia/forum, ali ne verujem da argument ljubavi ima težinu bilo kakvog argumenta u razgovorima sa homofobi?nim ljudima jer tada kre?u biseri "i seljak voli svoju ovcu" i sli?ne gluposti. Zato ipak mislim da su logika i pravo najbolji put kojim trebamo ici u borbi za svoja prava, uklju?uju?i i pravo na usvajanje dece.
Da, slazem se ....

samo napred, ja sam davno odustala od aktivizma na ovome podrucju, tako da su ovo neki mojim interni, samopovladjujuci mehanizmi kojima ignorisem homofobicne bezumnike oko sebe, a tvoj stav sam razmotrila onako ljudski, van terena borbe za prava lgbt ljudi.

Nazalost, tek logika je takvima stran pojam. Pravo i zakoni su vec nesto drugo ;)
By Çâðê_DUP
Originally posted by Super Mario
[ Jel ti "prihvatljivo" da de?ko izdrka pa onda rukama ugura spermu u lezbejkinu "aparaturu"?
:lol:

a sto rukama?

mislim da bi trebalo da pitate dijete.
moj stav po ovom pitanju je poznat. NE. (ne na Balkanu)

:opatica:
Korisnikov avatar
By GolaEva
Originally posted by bmnc2

Jos jednom pokazujete koliko su pederi netolerantni. Trazite da vas drugi prihvataju, a sami niste u stanju prihvatiti drugacije misljenje [sto je najgore: drugacije misljenje jednog od vas!]. Muchenici jadni...

Nisam primetio da sam bio "banned" do jutros i jos vise sam se iznenadio kada sam uvideo da moderator ima samo 20 godina. Zar bi uopste bio u stanju nesto shvatiti, da mu covek pocne objasnjavati?!

Ovo sam bio prisiljen registrovati se pod drugim nick-om da bih uputio jos jedan pozdrav mojim omiljenim pickicama: SM, FY, Paki-ju. Paki mi je idol: sve nesto pokusava, opire se, otima se, pokusava se dokazati - ali tanka pamet, dzaba. SM i FY su klasicne "dame": dug i ostar jezik, a pileci mozak. Takodje, tu su i pojedini koji se u zadnje vreme javljaju, od kojih su neki i "trans".... ne treba ni komentarisati. Nije vam lako.

Inace, da ponovim jos jednom da mi je "bmnc" bio jedini nick [do danas, sa "bmnc2", iz opravdanih razloga!] - to je komentar na price pojedinih muskih dama, ovde, da nick-ove menjam svaki drugi dan. Inace, "bmnc2" nemam nameru koristiti dalje, otvoren je iskljucivo radi ovog posta.

Za vas nekoliko covek bi mozda i mogao naci opravdanja: mladi ste, bez pameti, zivite kroz hormone - znam kako je. Ali bukvalno zaliti treba one koji su dosli do nekih zrelih godina ["zrelih" samo po broju!] a koji nista u zivotu nisu shvatili, nego se jos ukrasavaju time sto, npr. ne kriju svoje ime i prezime i sebi na celo stavljaju "lezbejka". Takvima je najgore posto su ostali tupi od sopstvene pederastije.

Banovan sam jer niste u stanju diskutovati, a biti svesni da niste u pravu. ja sam se registrovao, otpoceo pricu, javili ste se prvo jedan pa drugi, pa treci, itd, da bi na kraju bio "sklonjen" jer zhenice nisu mogle utuviti u svoju glavu da su glupe i da im prica ne pije vodu.

Koliko ste u pravu, vidi se iz toga da se stalno javlja samo saka vas, a toliko je registrovanih na forumu. Verujem da vecina pedera nije u slozi sa "vasom pravdom" [koju ste pokazali i na ovom forumu].

Ostavljam vas da likujete, posto drugo nista i niste u stanju. Dokle god su najglasniji bas oni pederi i lezbejke kao sto je nekoliko vas ovde, dotle cemo svi mi imati problema - jer ce nas celo drustvo zigosati kao nakazne i nastrane, radi sake takvih koji su u prvim redovima.

Veliki "cmox!" mojim malim pickicama [Paki, SM, FY].

bmnc
e pa ako su svi kao ti onda me ne cudi ponasanje nekih kretena koji nisu gay. decko ti bi mozda malo na posmatranje, posto tako ocajno trazis paznju. ali ajde ako ti ovi mladi neodgovaraju, oces da ja i ti malo ozbiljno pricamo, da ti pokazem gde ti je mesto.

znas neki nazivi koje ti upotrebljavas ne da su za banovanje vec za zabranu pristupa internetu uospte i zasto tolika netoleracija u tebi, ko je tebe tako zlostavljao pa se sad svetis ostalima. i uostalom sta moderatori rade kad je ovaj post jos ovde i ja naletim na ove nebuloze:vatrica:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!