Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By colorado
Hm.. kakav je to hepening koji radite za nju? Da li postoji sansa da jedan od vasih nastupa izgleda ovako:

Izvuces je na scenu i kao glumite da ste devojke i ti si jako srecna i onda se kao rastajete, svako na svoju stranu. Medjutim, pre nego sto ona uspe da sidje s scene, docekaju je Heder i Deni i pocnu tu d je vacare.. i ti se u medjuvremenu vracas jer si nesto kao zaboravila, uhvatis je na delu, polijes pivom ili cime vec, i nabijes lezbaci dildo u usta!! A? I onda se i Deni i Heder uvrede jer je i njih varala, pa joj oni ne znam sta urade.. tipa lupe samar.
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
A da pri tome svi budu obuceni u kozu, dok je nevina devojka (citaj ova koza sto vara) u belome :D
Korisnikov avatar
By hlaefdige
imam ja par ideja za osvetu....ali bi morala da znas gde se sa njom nalazi...

1. na primer, posaljes joj neki suludi, napirlitani, singing telegram u kafic gde je sa tom ribom, i to sa odgovarajucom pesmicom o tome kako si je provalila....

2. my favourite: isto u tako nekom restoranu, kaficu... samo iskocis iz ogromne torte u nekom ludom kostimu i viknes BUSTED!!!!! naravno, ispolivas je necim....

dajem sebi za pravo da se sprdam s tom situacijom jer mi se cini da je sasvim dobro prihvatas....kakva luda zena....
Korisnikov avatar
By tramp
:drama:
@hlaefdige samo se sprdaj, ja sam odlucila da mi je to najbolji pristup situaciji koja je nadasve apsurdna ... svidja mi se ideja sa iskakanjem iz torte ... inace mislim da bi bilo super snimiti taj neki cirkus i pustiti na onim ogromnim ekranima na Times Square-u... mi smo vec krenule da istrazujemo ko to kontrolise pa posto je verovatno neki siroti str8 tip kome je jako dosadno 3 mu rade striptiz a jedna se bavi tehnikom :unic0rn:

jedino sto ova ideja moze da se zavrsi tako sto cemo sve 4 u Guatanamo Bay kao teroristkinje :osama:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Uuuuuuuuuu ovo postaje better by the minut :snob:
Pogledaj par epizoda Sibil, mozda te Merian inspirise :smeh:
Korisnikov avatar
By tramp
cuj neki kad im ljubavni brod tone placu a ja se zajebavam, a posto to nije dovoljno imam forumase/ice i nenetovane prijatelje/ice da mi dodatno potpaljuju mastu ... i tajko ... a ja veceras treba da vidim kako da se pravim da nista ne znam ... jer ako se provalim propadose planovi ... ona ce naci neko neuverljivo objasnjenje koje ja mogu ili ne da prihvatim ali koja mi je satisfakcija da samo izadjem iz ovoga bez drame.. to sam uradila prosli put

"Vreme je za Promene"

:misli:
Korisnikov avatar
By Mortis
Hey!

Sve neki nasilno/ponizavajuci scenariji... Ima neke pravde u tome, ali sam za ljubav, a ne rat...

Pazi blesavu ideju:
Smuvaj se sa ovom trecom...
Bilo bi nekako simetricno... :smeh:
Korisnikov avatar
By Val
:drama: Toliko te okupirala ta tema da cak i scenarije kreirash u glavi? Pusti zenu...zivi svoj zivot dalje. Zashto ti je potrebno da joj se svetish, ako ti je svakako svejedno i nije ti stalo do nje?
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Originally posted by Val
:drama: Toliko te okupirala ta tema da cak i scenarije kreirash u glavi? Pusti zenu...zivi svoj zivot dalje. Zashto ti je potrebno da joj se svetish, ako ti je svakako svejedno i nije ti stalo do nje?
Verovatno zato sto je zabavno smisljati nacine :P :vudu:
By жњ
@Tramp :lol:

A ja sve vreme imam neki utisak da si cold & far away from relationship!! A ti u vezi pola godine bokca ti??! Pa jos mukica, o joj :kiss:

Daj pokazi zube zenski! :die:
Korisnikov avatar
By Tweety
predlazem da izmedju sisa ispod majice zalepis kesicu punu soka od visnje ili jagode i onda dodjes ispred njih i pocnes da urlices, vristis, gubis se i pretis da ces da se ubijes! onda izvadis noz iz torbice pocnes da se probadas iz ocaja! zatim fino padnes i kada ti pridje kako bi ti pomogla, samo jo kazes- honey, pa zar stvarno mislis da bih sebe povredila zbog osobe kao sto si ti!? i pocnes cinicno da se smejes da te cuje pola zgrade ili vec kafica... onda se samo elegantno okrenes, odes i ne javis joj se vise nikada u zivotu:D
Korisnikov avatar
By m..
Eee, Tramp je cudo!
Korisnikov avatar
By Zoe
Originally posted by m..
JZ, istresi je iz gaca. Mislimsve, ma sve, al kad neko tako bezocno laze, to mi ne ide u glavu.

Slazem se! :maska: Ali samo zato sto laze, a ne iskljucivo zato sto te vara.
Korisnikov avatar
By m..
Ma bre - kakvi performansi kavi bakraci, nego lepo: saka za vrat (onako dizelatorski) i A, bre, sta ti lazes bre? :smeh: :bic:
Korisnikov avatar
By tramp

dzezuz - zajeba me zena i prizna sinoc ali i to priznanje upetlja u laganje (izmenila datume dogadjaja) :mad:

@Val - nisam ja rekla da mi je sve jedno, kako moze da mi bude sve jedno nakon :misli: skoro 7 meseci ali mi je bolje da se ovde zajebavam nego da udaram glavom u zid a vi me svi uveseljavate idejama pa mi se malo popravi raspolozenje
By Ulix
Originally posted by tramp

dzezuz - zajeba me zena i prizna sinoc ali i to priznanje upetlja u laganje (izmenila datume dogadjaja) :mad:
I sta ce sada biti?
Oprastas?
Korisnikov avatar
By tramp
odlicno pitanje, razmisljam ja sinoc - da oprostim, kaze nece vise nikad ... e sad i meni i njoj i svima ovde je jasno da je to cista laz ... dakle da presecem sad ili da cekam da se ponovi pa da radim performans, hm... :misli:

inace je ostavila poruku da je ljuta, iskljucila telefon i tako ... palo mi je na pamet da nije nasla nekog da joj prevede ovo cuda sa GS... dakle ako si tu, ti neka.... i prevodis ... sram te bilo - ici protiv svoga :smeh:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Mr.Ja
Originally posted by Val
Verovatno zato sto je zabavno smisljati nacine :P :vudu:
:P tebi... Samo vi smishljajte. Ja sam u svakom slucaju srecna kad se reshim neke koja me vara i ni na kraj pameti mi nije da joj se svetim. Samo molim koga god gore, da mi shto pre izadje iz glave. ;)

@tramp...a ti mi sad samo reci da si 7 meseci bila u 1:1 (zatvorenoj) vezi?! Shta li se s tobom deshava? :misli:
Korisnikov avatar
By tramp
nisam bila 7 meseci u zatvorenoj vezi, zatvorena je postala pre mesec dana, na njeno insistiranje kada je navodno otpustila ljubavnicu koja sad volontira na starom radnom mestu

ja nisam za zatvorene veze ali ako ih prihvatim onda se toga i drzim, u principu mi je laganje u svemu ovome problem i razlog sto sam spremna da sacekam jos malo i vidim sta ce biti je upravo to sto mi je sama rekla sta se desilo ... e sad posto ja ne verujem da se ljudi tako lako menjaju ocekujem da ce ponovo napraviti ovako nesto a u tom slucaju - performans tajm ... sta da radim kad sam umetnik u dusi :psiholog:
Korisnikov avatar
By zboO
Originally posted by Mr.Ja
Pogledaj par epizoda Sibil, mozda te Merian inspirise :smeh:
:lol: :lol: :lol:

bolje sachekaj....oprosti joooj, chekaj da napravi istu greshku....izvedi performans...a onda se smuvaj sa onom trecom (njenom "rental" ljubavnicom) :spin:
Korisnikov avatar
By tramp
smuvala bi se ja sa trecom ali mi se nikako ne dopada, mada za dobar zaplet se vredi zrtvovati ... iako, nudi se moja prijateljica da se kresne sa trecom jer i onako pokusava da se resi svoje cure koja odbija da raskine ... :misli:
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Jedno pitanjce :) Kakv je ukus prevare ako je prijavljena (lepo ti akze, kreshem tu i tu, tako i tako)? Pusti je malo da uziva, adrenalin neka radi, mora da je vec vlazna dok drhtavom rukom zakljuchava stan, gasi mobilni i ide ka dotichnoj, malo mrzi sebe shto te je slagala ali vec kad joj vidi ochi zaboravlja na sve. Nemoj da budesh sebichna, pusti je da uziva, kad se zasiti recice ti a ti tada samo kazi ovo: "Ljubavi, ohladi tu vrelu pichkicu a i josh ludju glavu jedno mesec dana, nacicemos e u ovom kaficu tachno tada, dotle me za tebe nema." Okrenesh se i odesh, ne javljash se na telefon, ne otvarash vrata i za mesec dana cesh znati kolika je njena ljubav.
Te priche oko pravljenja scene, polivanja pivom, nije to tvoj nivo.
Stegni zube, srecno.
Korisnikov avatar
By tramp
Inner-Smile - gde ti je smisao za dramu? Tvoja ideja bi bila super da:
a- ja imam toliko kapacitet za oprastanje
b-da je meni toliko stalo pa da mogu da razvlacim ovo tolike mesece ili da nameravam da se udajem za nju
c-da ja nisam sebicna
d-da sam ja sigurna da bih za mesec dana bila u tom kaficu i jos uvek zainteresovana za vezu, po svoj prilici bih do tad bila u novoj i nadasve dramaticnoj vezi

:pivce:
Korisnikov avatar
By Stripi
@Inner-smile

Ti party fuckin pooperu!
Ja želim dramu i video!
Tramp, jel da me neš iznevjerit? :molise:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Originally posted by tramp
odlicno pitanje, razmisljam ja sinoc - da oprostim, kaze nece vise nikad ... e sad i meni i njoj i svima ovde je jasno da je to cista laz ... dakle da presecem sad ili da cekam da se ponovi pa da radim performans, hm... :misli:

inace je ostavila poruku da je ljuta, iskljucila telefon i tako ... palo mi je na pamet da nije nasla nekog da joj prevede ovo cuda sa GS... dakle ako si tu, ti neka.... i prevodis ... sram te bilo - ici protiv svoga :smeh:
Sorry trampi, mislio sam da se neces ljutiti :sweet: :jbg:
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
E bwe, pa ti nju jebeno volish a ?
Onda napravi to dramsko chudo, zadivi je besom, izlupajte vratima i tako to, oprosti joj i idite dalje.
Chudno mi je da se oko svega toliko muchish a za mesec dana bi mozda bila sa drugom.....
Nishta ne razumem kmee
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Meni je uvek palila ona opcija fuck and make up :lol:
Korisnikov avatar
By M M and I
And well...sta ce na kraju biti od tog performansa? Kad i gde...planiram na leto malo do USA...eventualno NY i Chicago...pa bih naleteo da pogledam taj video uzivo...kad ne bi bila teska i glomazna poneo bih moju profesionalnu TV-kameru i ovekovecio taj hepening :smeh: :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!