Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by Myselfhehehe! pazljivo procitaj deo o mobilnim telefonima i o svaleracijama putem istih. na zalost, internet kao medijum medjuljudske tj. medjuzenske komunikacije, nije bio predmet diskusije. ne bi bilo lose da umberto zvrljne neki appendix o tome, cisto da updateuje malo stivo.
Umberto Eko - Kako sam putovao sa lososom
(obavezna lektira)
Zadala sam sebi - nabaviti pod hitno!
Originally posted by hunterUzeh ju?e iz Gradske biblioteke ovo delo..... Pišem o utiscima kad pro?itam.
Konacno je objavljena na srpskom "Bazenska Biblioteka" ("Swimming-Pool Library") Alana Holinghersta u izdanju Lagune. Ne znam kada se to dogodilo jer nisam bio u zemlji ali mislim da je vrlo skoro. Knjiga je (samo) ove nedelje na popustu (341,00 din a redovna cena je 454,00) u knjižari Akademija, u Knez Mihailovoj.
"Prvi veliki britanski roman koji gej ?ivot sme?ta na moderno mesto i u moderan kontekst... Istorijski roman i istorijski debi."
GUARDIAN
Originally posted by KiborgPitaj da li postoji mogu?nost da se rezerviše knjiga (kad je neko vrati, da te pozovu telefonom da doðeš i iznajmiš je ti)... U Gradskoj bibl. u BG-u to može (napla?uje se 20 ili 30 din. po preuzimanju knjige)...
Sad mi pade napamet da u biblioteci nikako ne mogu da ulovim "1984" od Orvela. Stalno je izdata.
Originally posted by KiborgJedan od razloga zasto sam pocela pisati je zato sto se vise ne pisu knjige za ljude poput mene (gej prica ispricana na nacin jednoga balzaka, ah! lezbo prica napisana na nacin jednog Dostojevskog ...)
Pa, sledeće što želim da čitam (pošto ovo odozgo čitam sad):
1. Enderova igra - Skot Orson Kard
2. Vrli novi svet - Oldos Haksli
A i "Uspon Endimiona" se pojavio i na srpskom jeziku tako da je i nabavka tih knjiga sad samo pitanje vremena.
Originally posted by revealknjiga je potpuno bez stila, to sam onako prelistavajuci, ali zaista i kodiranog i dekodiranog, citam samo ako mi neko pokloni knjigu.
a vise i taj Da Vincijev Kod da procitam...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!