@Paki - palo bi meni to na pamet, a da ne kazem da sam inace vrlo tolerantna kad su izleti u pitanju ali ovo nije prvi put a prosli put sam joj rekla i navodno smo se dogovorile da ako se nesto desi to se onda kaze a ne gomilaju se lazi oko toga... sad sam nesto gledala svoj mail i vidim da je jedan od tih dejtova bio na dan kad mi je slala mail kako joj je telefon crko i sta ti ja znam izgubila punjac i zvaceme cim se snadje i naravno zvala je u sred noci jer kao stavila na punjac ali nesto pogresno pa tek ukapirala nakon par sati pa bila u kupatilu pa prala kucice ... pre toga se ne secam sta je bilo, opet nesto sa telefonom (jebote reko bi covek da mobilna telefonija u NYC ima vise problema nego bilo gde na planeti) ... a da pre neki dan je opet krenula da drami kako ide sa prijateljicom na pivo pa ce se javiti od kuce jer joj OPET telefon ne radi i onda kada sam rekla da je bas super ali nek mi se javi sa prijateljicinog telefona gde su jer mozda naletim ako posvrsavam sve poslove odjednom je odlucila da ne zeli da se vidi sa prijateljicom jer je umorna

ja inace u zivotu nisam proveravala nekoga kad mi nesto kaze ali posto sam bila 100% sigurna da laze odlucila sam da odradim taj mini blef (nije bilo sanse da se pojavim tu gde je rekla da ce biti)
mislim ja stvarno preporucujem ljudima koji varaju da se malo porazmisle sta lupaju, tako da ja samo mogu da sacekam iduci put kad ja imam nesto sto me okupira pa bas ne mogu da dodjem do nje (tipa posao, nastup van grada, i sl.) i da joj crkne telefon u isto vreme i paf mogu da je nadjem ... a kako znam 2-3 mesta gde ide sa tom ni to nije problem... eventualno cu se malo potrositi na taksi ako hocu da to nabrzinu obidjem ali boze moj ... sta je to kad je zabava u pitanju
inace ona ima savrsen nacin da izbegne bilo kakvu neugodnu situaciju:
a- da mi sama kaze, bez pitanja, da svrlja (posto nema muda nesto sumljam da ce to napraviti)
b- da prestane da svrlja tako da nemam nacina da je uhvatim
c- da postane pametna pa nadje bolji nacin pokrivanja tragova od glupih izgovora o pokvarenom telefonu
eto ... a da inace ja stvarno mislim da ona ovo radi zbog svoje nesigurnosti jer je toliko uverena da cu je ostaviti da ima potrebu da drzi rezervu a ova riba je luda za njom i super je ko rezerva i tako...