- 21 Maj 2006, 14:07
Da li postoji verovatnoca da se pravi gay zainteresuje za zensku osobu?
Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by Adam*Ne lupaj...
Cak ja mislim da je verovatnoca Velika jer (kao sto sam vec rekao negde) gey veze su uglavnom nestabilne i uvek postoji neki prikriveni strah da ces izgubiti to sto imas jako lako!
Upravo to je razlog tom strahu...........povratak na ST8............sad but truth......for them.......
Originally posted by Adam*E al' ga lupi.
Cak ja mislim da je verovatnoca Velika jer (kao sto sam vec rekao negde) gey veze su uglavnom nestabilne i uvek postoji neki prikriveni strah da ces izgubiti to sto imas jako lako!
Upravo to je razlog tom strahu...........povratak na ST8............sad but truth......for them.......
Originally posted by Adam*Kolicina gluposti koju uspes da saspes u tako malo prostora, zaista je fascinantna.
Originally posted by fencysmurfJa bih nastavio da apstiniram
cesto sam sebi postavljao to pitanje:
evo rezultata deliberacije:
1. ako se palim na SAMO na muskarce znaci li to da bi u imaginarnom izboru
a. velja ilic
b. suljo ugljanin
c. aleksandar kaprish
d. nikol kidman
ja bio prinudjen da biram izmedju prva tri besprizora muskog roda?
ne, izabrao bi nikol![]()
ergo:
people turn me on, not their sex.
Originally posted by Mr.JaPravi odgovorOriginally posted by fencysmurfJa bih nastavio da apstiniram
cesto sam sebi postavljao to pitanje:
evo rezultata deliberacije:
1. ako se palim na SAMO na muskarce znaci li to da bi u imaginarnom izboru
a. velja ilic
b. suljo ugljanin
c. aleksandar kaprish
d. nikol kidman
ja bio prinudjen da biram izmedju prva tri besprizora muskog roda?
ne, izabrao bi nikol![]()
ergo:
people turn me on, not their sex.![]()
Originally posted by Adam*Cinjenica da ovo pitanje izaziva burne reakcije svakako dovoljno govori
Mozda sam ja onda samo takve upoznao..........moguce da sam u zabludi!!Nisam znao da ce ovoliko reakcije ovaj post da izazove.......DRAGO MI JE JER TO ZNACI DA SE DRZITE I BRANITE SVOJE STAVOVE......STRAVA!!!!
Sorry ako sam nekoga u/povredio.............ja sam cak bio razlog raspada dve takve veze pa mi je mozda zato ostao takav utisak ..................SORRY jos jednom!!!
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!