Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By springgay
Prvo sam se mlatio,a onda se setih vas. Ko ce bolje znati?

Dakle,imate jedno super sivo svecano odelo,sta obuci ispod sakoa.....trebam predloge boje i tako to....IDEJE!!!!!

Ako neko ima nek prilozi i fotke.

HVALA UNAPRED

D.
Korisnikov avatar
By Adenim
Baci odelo i obuci roze balsku haljinu....:pinknaocari:
By Director
trenutno je IN narandzasta kravata sa belom kosuljom...
Korisnikov avatar
By m..
Zavuci ne gledajuci ruku u orman, i obuci ono sto izvuces, ako ti ne odgovara ponovi taj potez onoliko pua koliko e potrebno, na krju ce ti ili dosaditi, ili ces izvuci neso sto odgovara.:drama:
Korisnikov avatar
By Khons
ispod sivog uvek zahvalne boje-crna i bela. nebitno da li ce biti kosulje ili obicne pamucne majice. ne preporucujem narandzastu kravatu jer se nece slagati sa bojom odela.
ukoliko nameravas da stavis kravatu, super bi bilo da nadjes srebrnu boju jer to extra stoji i na belom i na crnom, ako ne, onda neka bude boje kosulje koju obuces.
eto....
Korisnikov avatar
By springgay
Originally posted by Director
trenutno je IN narandzasta kravata sa belom kosuljom...
hmmm....dopada mi se

ajde dajte jos neki predlog....

a da ja umesto roze haljine koju neko redlozi obucem rozu kosulju ispod sakoa?
By rm
Crna, bela ili siva majica ili bela košulja crna kravata.
By жњ
nesto mangupsko..

nemoj se ogranicavas na belu i crnu! smara... :zastava:
Korisnikov avatar
By colorado
sa siom sve boje idu. Tako da mozes maltene bilo koju boju. Naravno, pod uslovom da se boje kravate i kosulje slazu. Posto ne znam da li je odelo tamno ili svetlo sivo, necu ti predlagati boje. A ako vec moras kravatu, gledaj da je neka najobicnija (tj. da nema dezen) i da je uska.
Korisnikov avatar
By HARP
Na sivoj boji je uvek isla bela, znaci bela body majca ili bela kosulja, ali da ne bude klasicna...
Ako stavljas kravatu onda zelena ili narandzasta kao sto preporucise gore... to ce doprineti trenutnom modernom sajlingu uz klasicno odelo :)
Korisnikov avatar
By Nestao
a ide ti kosulja koje god hoces boje.....ja bih u zavisnosti od sive nijanse birao neku ljubicastu varijantu...ne znam sto....tako sam zamislio.....
Korisnikov avatar
By Mrsavko
Uz sivo odelo mogla bi ici i teget bdi majica :kija:
Korisnikov avatar
By pazzaz
sako i majica uzas (bela a jos pride i uska, kukala majka), nikad gora kombinacija :temperatura:
By Director
Originally posted by Khons
ne preporucujem narandzastu kravatu jer se nece slagati sa bojom odela.
evo pa ti sam vidi da li se slaze...

Slika
By High Maintenance
sivo odelo je prilicno smor,posebno kada ga obuce mladja osoba...ali u svakom slucaju uz nesto takvo ne bih odabrao ni belu a ni crnu kosulju jer bi verovatno vise licio na konobara...
srecno pri izboru :D
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
kao što ti je ve? re?eno, sivo odelo se slaže uz sve, a baš zbog toga što je neupadljivo. tako si jako slobodan da kombinuješ uz njega neke upadljive kombinacije, poput gore pomenute kravate. ja na odelo nikad ne bih obukao razne bodi majce i ostalo što nije košulja dugih rukava, jer je to veoma, ali veoma loš stil.

dakle, samo povedi ra?una o slaganju kravate sa košuljom, i naravno pazi na kaiš/cipele kombinaciju. takoðe, raspitaj se malo u koje doba dana i kada uopšte se nosi sivo odelo...
By superfly
ja bih kombinaciju sivo- bordo.
Korisnikov avatar
By springgay
sto?kad mislis da se ne nosi?
ja sam to planirao za maturu 5.juna oko 7,8 sati.
sta mislis?
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
posle sam kontao da verovatno pitaš zbog mature. onda je definitivno okej. ina?e, svetla odela se ne nose uve?e/no?u...
Korisnikov avatar
By blenta
Originally posted by Director
Originally posted by Khons
ne preporucujem narandzastu kravatu jer se nece slagati sa bojom odela.
evo pa ti sam vidi da li se slaze...

Slika

direktore jel ovo vasha osobna slicica????:cvece:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!