Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
To kazesh kao da je nesto lose!?
Nisam u vezi jer je najbolje bezveze, imam samo svoj vremenski raspored, nikome ne polazem rachune i ne trebaju mi josh jedni okovi.. Naravno doci ce dani kada cu misliti drugachije povodom ovog pitanja, ali josh ne...
Korisnikov avatar
By ivanazuh
Unu?e moje, ti znaš da ?e baka tebi uvek klimnuti glavom! :kiss:
By Swanheart
veza-sta to bese?
Evo vec vise od 1 godine nisam u vezi...:alikako:
Korisnikov avatar
By spark
nisam u vezi, ali nisam ni sam. valjda. posto su ljudi po nekom mom misljenju, vazda sami, i kad nisu... ko razume shvatice... volim te, najvise na svetu. a vama ostalima - srecna nova godina.

:tea:
Korisnikov avatar
By m..
Oko 10 meseci, a i to tada bas i nije bilo veza u prvom smislu reci. Ok mi je samoj, se dok se ne zaljubim... U stvari jo davno nekad, Bogomoljka mi je odgrizla glavu.
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by spark
nisam u vezi, ali nisam ni sam. valjda. posto su ljudi po nekom mom misljenju, vazda sami, i kad nisu... ko razume shvatice... volim te, najvise na svetu. a vama ostalima - srecna nova godina.

:tea:
Joj covece... :smeh:
Korisnikov avatar
By Laika
single sam desetak dana i nesto ne vidim da ce mi se status promeniti u skorije vreme, tj. bar do jula (~do kraja ispitnog roka).
i
Korisnikov avatar
By Delete
Single sam vec nekih 20-ak dana i bas i nemam otrebu za nekom novom vezom, ali...nikad se ne zna :)
By Dj-Girl
skoro 4 god nisam u vezi ali nisam sama.... :P :smeh:
Korisnikov avatar
By HARP
Nisam u vezi od sredine Marta, nisam sam, imam prijatelje, ljude koji me vole, one koji me vole a nesmeju to da kazu, itd... :D
Korisnikov avatar
By Paki
@ FireGox

:rida:

... Pojavi?e se neko ko ?e mo?i da ti pruži ljubav koja ti je tako potrebna ... Držim ti fige! :fige: :molise:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
ja zapravo nisam nikad van veze... :trep:
Korisnikov avatar
By Rei
Sam sam duzhe od godinu dana :yes:
Korisnikov avatar
By Zemunac
:hmm: Nisam u vezi od 30. decembra, sto znachi da sam sam 4 meseca i 21 dan. :D
Korisnikov avatar
By bigirl
Pa kao single sam ve?... 5 meseci.
Korisnikov avatar
By Egon
solo ima nekih 20-tak dana ( ne nisam zato na forumu :D )
razdvojio nas vizni rezhim

:drama:
Korisnikov avatar
By ivanazuh
Pri?ajte malo o ose?anju samo?e, ose?anju nedostupnosti ili ?emu ve?... Proširite temu. :kiss:
Korisnikov avatar
By Hybrid
Evo i ja solo... :hmm: neko duže vreme
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by ivanazuh
Pri?ajte malo o ose?anju samo?e, ose?anju nedostupnosti ili ?emu ve?... Proširite temu. :kiss:
Pa, sad... Jesam single, ali nisam sama... :volinevoli:
Korisnikov avatar
By Hybrid
Pa znaš onaj ose?aj... Napolju si sa drugom i zezate se i ne razmišljaš ni o ?emu, predve?e sedite ispred zgrade u parku dok komarci ne po?nu da napadaju, i posle toga se vratiš ku?i. Prazan stan, pališ svetlo kroz svaku sobu kroz koju proðeš, iz frižidera uzimaš pola litra jogurta sa breskvama, sedaš ispred TVa u dnevnoj sobi pošto si ugasio svetlo... I nadaš se da ?e zazvoniti telefon :lol:
Zove sestra da kaže da ne?e ve?eras do?i ku?i. Ne u?i ti se, i posle odgledanog filma odlaziš u krevet sa smeškom na licu jer ti je stigla poruka od de?ka koji ti se mnogo dopada al se niste dugo videli...
Eto taj je ose?aj :D
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by Hybrid
Pa znaš onaj ose?aj... Napolju si sa drugom i zezate se i ne razmišljaš ni o ?emu, predve?e sedite ispred zgrade u parku dok komarci ne po?nu da napadaju, i posle toga se vratiš ku?i. Prazan stan, pališ svetlo kroz svaku sobu kroz koju proðeš, iz frižidera uzimaš pola litra jogurta sa breskvama, sedaš ispred TVa u dnevnoj sobi pošto si ugasio svetlo... I nadaš se da ?e zazvoniti telefon :lol:
Zove sestra da kaže da ne?e ve?eras do?i ku?i. Ne u?i ti se, i posle odgledanog filma odlaziš u krevet sa smeškom na licu jer ti je stigla poruka od de?ka koji ti se mnogo dopada al se niste dugo videli...
Eeeeh... Baš to... I mlogo je sladak taj ose?aj...
By fencysmurf
Pa znaš onaj ose?aj... Napolju si sa drugom i zezate se i ne razmišljaš ni o ?emu, predve?e sedite ispred zgrade u parku dok komarci ne po?nu da napadaju,
a da kupis autan? mozda ostanes dole malo duze?

:odrasti:
Korisnikov avatar
By Adenim
Duuuuuuugooo, predugo, nikako da se nadjem sa nekim a da nam prija obojici. A imam i utisak da se plasim uspeha vise od neuspeha. Jbg........:seronjo:
By just!N
Originally posted by bigirl
bigirl - Slazem se...ponekad je to najlepsi osecaj..

...tesko je kad si skroz sam ali isto tako mozes biti okruzen sa puno ljudi a osecati se usamljeno jer prava osoba nije pored tebe..i onda cekas da se ista pojavi..nadas se da I ona misli malo na tebe..i da ces dobiti poruku..ali ne dobijes uvek...:meda:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
ako se ose?aš usamljeno zbog "prave" osobe, onda ti taj zlatni de?ko zaprvo nikad ne?e do?i. po meni je najbolje (tome treba težiti) da si sam sebi dovoljan (što je skroz mogu?e i zdravo), a svi ostali su tu da ti život u?ine samo još lepšim. a ne da ga ?ine "vrednim življenja", tj. da ti služe da na njih svaljuješ teret svakodnevice.
By just!N
2Q2Bstr8 - nismo se razumeli.. :) ..sve sto ti kazes je jasno ali nisam mislio na to.. :nope: :P
Korisnikov avatar
By ivanazuh
Originally posted by just!N

bigirl - Slazem se...ponekad je to najlepsi osecaj..

...tesko je kad si skroz sam ali isto tako mozes biti okruzen sa puno ljudi a osecati se usamljeno jer prava osoba nije pored tebe..i onda cekas da se ista pojavi..nadas se da I ona misli malo na tebe..i da ces dobiti poruku..ali ne dobijes uvek... :meda:
[/quote]

Ovaj ose?aj mi je poznat...
Umem ja još gore: Sedim sa de?kom sa kojim sam u vezi, mazimo se, ljubimo i pored svega toga mi nedostaje. Zamislite da vam nedostaje osoba baš kada vam je ista u naru?ju.... :whatever:

Neko ?e re?i: "Ovane, opet si u akutnoj fazi!" U tom slu?aju sam u akutnoj fazi celog života. Opsednutost... :volinevoli:
Korisnikov avatar
By radoznala
Nisam u vezi i nemam pojma koliko dugo sam sam. Jebi ga, davno je to bilo...
I bas nam (MI) je liiipo
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!