Super

Mada sam se ja malo iznenadila jer sam mislila da gay brakovi vec postoje u Australiji...
Skoro sam citala jednu knjigu - "Neudata.com.au" - ne preporucujem je totalna limunada, ali ima prikaz gay zivota u Australiji. Najbolja prijateljica glavne junakinje (koja je str8) je lezbejka i ona poredi njihov zivot zakljucujuci da je mnogo bolje biti lezbejka, cak je i pita ima li sanse da postane i ona. Naime kad si str8 i raskines vezu ne znas kad ces upoznati sledeceg partnera i cekaju te dugi dani samoce. Lezbejke su sjajno organizovane u sportska drustva, pa zurke, pa joga itd itd - zavisno od interesovanja. Kad je njena prijateljica imala raskide odmah je ukljuce u sve te aktivnosti i - nema samoce, a vrlo brzo onda i sretne neku novu devojku. Onda za posao - ako si str8 i izgubis ga, ko zna kad ces naci novi, ako si gay postoje advokati koji rade besplatno, pa ce tuziti firmu, naci novi posao, za stan je isto tako... Citala sam to Totu kad je knjiga bila u mom posedu a on mi je rekao da ipak ne veruje da postoji mesto na kugli zemaljskoj gde je zivot gayeva tako dobar. Dobro, sama knjiga je u saljivom tonu, mozda nije bas sve tako, ali ja ipak mislim da je u Australiji situacija za gayeve bolja nego na drugim mestima...
Skoro je Seamanova prijateljica otisla tamo i slala mu je poruke da mu pise iz restorana a devojke se ljube oko nje

Ako ona ostane, njen muz ce Seamanu pomoci da ode za stalno u Australiju (

) pa cemo imati vesti iz prve ruke...