Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
imate li sun?ane nao?are? da li vam trebaju? koje, kakve, brend ili ne? jesu li one potreba ili statusni simbol? i koliko uopšte vodite ra?una o kvalitetu stakala?
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
uvek ih goobim, u velikim kolichinama, tako da se ne usudjujem da keshiram par hiljadarki za originale, 500-600dindzi nije veliki gubitak
By Swanheart
obozavam naocare...trenutno imam Oakley koje su mi bas,bas drage
Slika
Korisnikov avatar
By Delete
Skoro non-stop imam cvike, ali ih nazalost i vrlo cesto unistim, izgubim, ili im se nesto sl. dogodi pa ostanem bez njih. Trenutno imam dvoje Gucci i Police. Nekada su mi potreba a nekada ih nosim cisto iz razloga da izgledam zajebano, mislim ne mogu nikako biti potreba kada ih stavim u sred noci i provozam se kroz centar grada sto sporije mogu. Jako vodim racuna o kvalitetu stakala i pre ne bih nosila nikakve nego one jeftine koje bi mogle da mi ostete vid.
Korisnikov avatar
By Draco
Jb mater, k'o za baksuz ne mozam da nadjem sliku svojih :love: cvika na netetu.. PIH! Inace, da, imam und volim cvike, ali samo ove, od kojih se ne bih razdvojila ni za krdo brdo gumenih bombona.. Imam ih od 2003. i stvarno sam ih max doakala, ali ako ne nadjem isti model, nema sanse da ih se otarasim.. :durenje:

'..I wear my sunglasses at night..':zvizdi:
Korisnikov avatar
By Delete
Da, i moje su stari model, jedva sam nasla da kupim ove...ali su neprikosnovene!
By жњ
Originally posted by Swanheart
obozavam naocare...trenutno imam Oakley koje su mi bas,bas drage
Slika

blagish tebi :wow:

I ja bi oakley, al on kosta boga oca..

Ne bih bas kupovala neke jace marke jer ih cesto gubim, a ne bih ni da kvarim vid plastikanerima pa sam se odlucila za marku "relax". Dala sam 1.800, lepo mi stoje i zadovoljna sam kvalitetom :smokin:
Korisnikov avatar
By Draco
Originally posted by amnesia

blagish tebi :wow:

I ja bi oakley, al on kosta boga oca..

Ne bih bas kupovala neke jace marke jer ih cesto gubim, a ne bih ni da kvarim vid plastikanerima pa sam se odlucila za marku "relax". Dala sam 1.800, lepo mi stoje i zadovoljna sam kvalitetom :smokin:
I moje su Relax, ali sam ih platila oko 50 ojra te 2003.:cekam:
Korisnikov avatar
By zboO
Originally posted by Swanheart
Oakley
Slika
uhhh, ocu ja vakeee ...triniti fazon :spin: Oakley su mi definitivno najnajlepse i najgotivnije!!

imam cvike u kolima...samo tada ih i nosim posto mi smeta sunce...marka nije bitna...trenutno nosim jedne koje sam pokupila (pronashla) u pesku na krfu :lol: :lol: skrooz su ok, i nisu bile skupe :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By Kittrie
ok
groZim se naociaRRica!!

2 razloga - sseCAte sse onog peRioda kad su se booDale tripovaLLE da su neko i neSSto ciM staFE naocari za :sunce: - zaSSU
drugi: meni niTTa ne stoji, ili preciZnije: probala do 5 pari, oSStala sokirana, eGO mi proradio , i sSad ih heytujem priliCNo neoravDAno. oseCam se LAZNO sa naocarima ( i to mI je neki trip, kompLex etc :lood: )

ali, imam sveTle oci, svetao ten, cim grane sunCE ak sam napolju hocem SSSe sanesvestim, BUKVALNO IDEM KO SLEPAC , i placem na ulici (tj suze mi oci) - tako da cu nestoU morati kupiti da bih moGla izacI iz kuce...

/me ide kod chAjniZa :elvis:
Korisnikov avatar
By EYA
Originally posted by zbunjena

imam cvike u kolima...samo tada ih i nosim posto mi smeta sunce...marka nije bitna...trenutno nosim jedne koje sam pokupila (pronashla) u pesku na krfu :lol: :lol: skrooz su ok, i nisu bile skupe :lol: :lol:
carice :smeh:
Korisnikov avatar
By radoznala
slomila sam i poslednje koje sam imala i sad patim.... obozavam naocare, ne mogu bez njih, ne bih ih skidala ni dok spavam, al' mi je neudobno. to mi je nesto kao produzetak trepavica :) a sto se stakla tice, trudim se da ne bude neki raspad, za brend mi uvek fali kes
Korisnikov avatar
By m..
Jup, skapirala sam da shkiljim na suncu, pa uzeh sebi dzozle pre neg krenem da licim na Klinta Istvuda, uzeh ovak'e:
Slika samo srebrne....
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
:wow: i ja imam Raybanke, samo što su moje rimless, tj. bez okvira. gledao sam i te kao tvoje, mada mi one mnogo zatvore lice...

Rayban, ah... :love:

a ovo su moje:
Slika
Korisnikov avatar
By funkyboy
Ja redovno negde posejem naocare... prosle god sam nasao ovaj model i extra mi se svideo... tako da sam pre nekoliko dana kupio trce tekve naocare posto za prve i druge nemam pojma gde su...
Korisnikov avatar
By m..
Ja kupim one jeftine iz istog razloga, ili ih posejem ili sednem na njih ili mi chapi neki prijatelj (stalno kukaju da im se poklone) ili ih sprzim cigaretom (2 para!).. Rok trajanja 2 meseca maximum, i onda mi se ne da da kupim neke skupe, ionako samo sluze da ne shkiljim.
By High Maintenance
jedva sam uspeo da nadjem moj model na netu.... :D
nisam ih mnogo platio posto su sanirane,a i otprilike su onakve kakve sam i zeleo da kupim...s tim sto su kod mojih blago nijansirana stakla za razliku od ovih na slici...za sada sam zadovoljan,mada ne sumnjam da ce mi brzo dosaditi kao i uvek do sada :D

Slika
By High Maintenance
jes' da deluju ovde na slici kao da su cirkoni ali nisu :smeh: ne bih ih nosio definitivno u tom slucaju :D
Korisnikov avatar
By KiWi
Dosta kuburim sa dioptriskim, sun?ane nosim samo kad je apsolutno neophodno ...
Korisnikov avatar
By bakalar
Najcesce ne volim naocare na muskarcu bas zbog onih seljacina koji imaju obicaj da ih noce ...

Na zeni su naocare ok ...
Korisnikov avatar
By Khons
klasicni rayban, nosim ih od prvog srednje
Korisnikov avatar
By Laika
trebaju mi, oci su mi krajnje osetljive, a imam i bore od shkiljenja.
trazim neke dobrostojece.
ako ih nadjem-necu da pitam za cenu.
Korisnikov avatar
By Laika
Nabavila. I to besplatno, metodom kopanja po caletovim stvarima. On ih ne nosi, ima slicne takve samo + sa dioptrijom.
I ne stoje mi lose, ne svidja mi se samo to sto imaju zlatnjikav okvir, tako da je ovo privremeno resenje. Inace, identichne su ovak'e..

Slika
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
da, to je klasi?an ženski aviator sa punim ramom. i danas se proizvodi...
Korisnikov avatar
By Oziris
Obozavam naocare, nosim ih cim sunasce promoli svoje zrake... Ne moraju da budu neki brand, bitno je da imaju lep oblike i da meni lepo stoje.
By Gost
Uh, volem volem nao?are, mnogo.
Najzeznutije je što se u ovom periodu naviknem
da gledam ljude (što se ne vidi kroz stakla), a onda nastavim
sa odmeravanjima i kad prestanem da ih nosim.
:blenta:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Volim retardirane naocare.
Imam braon Lagerfeldove koje sam uzela od tetke koja ih je nosila pre 15 godina, zatim Volkswagen bez okvira...
Cesto uzimam i neke koje pripadaju mom naboljem drugu, jer su one stvarno vrhunac neukusa, pa mi je super tako idiotski.
Korisnikov avatar
By Laika
Nabavih ju?e neke simpati?ne usled hroni?nog slepila + hroni?nog nedostatka para. Nisu plastikaneri najgore vrste, platih ih 40 ojera, a ubediše me u prodavnici da kroz njih vidiš bolje nego bez njih, tj. da izoštravaju sliku...
Hmmm, super, i pokazaše mi neku sliku i kao, bez njih vidiš samo deo slike, s njima vidiš celu ? Probah i beše istina.
LSD nao?ari, dobra investicija...
Nemoj da mi posle neko kaže da imam iskrivljenu percepciju sveta...
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Laika
LSD nao?ari, dobra investicija...
Nemoj da mi posle neko kaže da imam iskrivljenu percepciju sveta...
:pucaodsmeha: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!