-  05 Maj 2006, 20:55

Lm, izlepila sam par dvd-a nalepni?icama (pošto sam poskidala sve cover-e sa sajtova i rešila da sredim dvd kolekciju filmova)... Problem je taj što ne rade više.
Mislim, ja stvarno ne vidim vezu izmeðu nalepnice na dvd-u i njegove funkcije kao dvd-medija. Ali je o?igledno da 8 komada koje sam izlepila više ne funkcionišu. Ustvari, funkcionišu kada treba da se gleda, ali ne ako pokušam da ih iskopiram (dok oni bez nalepnica ferceraju kako treba i sa ?itanjem i sa kopiranjem - što u suštini i nije neka razlika, zar ne...).
  Ali je o?igledno da 8 komada koje sam izlepila više ne funkcionišu. Ustvari, funkcionišu kada treba da se gleda, ali ne ako pokušam da ih iskopiram (dok oni bez nalepnica ferceraju kako treba i sa ?itanjem i sa kopiranjem - što u suštini i nije neka razlika, zar ne...).
So... Any ideas?

Mislim, ja stvarno ne vidim vezu izmeðu nalepnice na dvd-u i njegove funkcije kao dvd-medija.
 Ali je o?igledno da 8 komada koje sam izlepila više ne funkcionišu. Ustvari, funkcionišu kada treba da se gleda, ali ne ako pokušam da ih iskopiram (dok oni bez nalepnica ferceraju kako treba i sa ?itanjem i sa kopiranjem - što u suštini i nije neka razlika, zar ne...).
  Ali je o?igledno da 8 komada koje sam izlepila više ne funkcionišu. Ustvari, funkcionišu kada treba da se gleda, ali ne ako pokušam da ih iskopiram (dok oni bez nalepnica ferceraju kako treba i sa ?itanjem i sa kopiranjem - što u suštini i nije neka razlika, zar ne...).So... Any ideas?

ali imaj u vidu da se ti diskovi vrte ogromnom brzinama, nekoliko stotina pa mozhda chak i hiljada obrtaja u minutu (nisam bash tachno upucen, znam da se vecina hardova vrti na 5 i 7 hiljada obrtaja u minutu pa kontam da je slichno i sa cd/dvd diskovima).
  ali imaj u vidu da se ti diskovi vrte ogromnom brzinama, nekoliko stotina pa mozhda chak i hiljada obrtaja u minutu (nisam bash tachno upucen, znam da se vecina hardova vrti na 5 i 7 hiljada obrtaja u minutu pa kontam da je slichno i sa cd/dvd diskovima).

Pa me dup' boli za nalepnice.
  Pa me dup' boli za nalepnice.