Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Kuda i s kim, kako, kada...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Zoe
Fantaziram o raznim destinacijama, ali cu ipak otici u Croatiu, u ljubljenu mi Pulu :camac: .......a onda cu na jesen ili sledece prolece otputovati negde gde zelim-Pariz, Prag, bla,bla........:sesir:
Korisnikov avatar
By ok_decko
Hehehehe, izgleda da sam ja jedini koji nece ici na more ove godine...
Treba da se radi. Bice super ako uspem da skoknem do Srajeva, makar na vikend jedan:grin::hyper:
Korisnikov avatar
By bigirl
Gr?ka. Santorini, najverovatnije.
Korisnikov avatar
By Vlada T
Otok Rab u Hrvatskoj, pa onda Alikante u Spaniji.

A omiljena destinacija?

U fantaziji, svakako ostrvo Neker.
Korisnikov avatar
By dimitriades
Originally posted by jukie
Blago tebi dimitriades kad sagoriš 2210 kcal u mirovanju... ja sagorevam manje od 1700...
znam decka koji sagori preko 3000. izgleda kao maneken sa naslovne strane men's health-a.

p.s. bez obzira na to, imam 19% telesnih masti. nisam siguran da grci to vole da vide.
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by dimitriades
p.s. bez obzira na to, imam 19% telesnih masti. nisam siguran da grci to vole da vide.
Ajde i meni to prera?unaj. Baš me interesuje na kojoj decimali se nalaze moje telesne masti... :smeh:

:kiss:
Korisnikov avatar
By spliff
update:

ada bojana, u avgustu....
Korisnikov avatar
By Vlada T
E, da, Ada Bojana, zvuci kao potencijalni SCG Fire Island....
Korisnikov avatar
By IceBerg
otici u cg a zaobici adu bojanu makar na 2 dana je nemoguce... mozda se vidimo u nekom ribljem restoranu ili na plazi ;) ali ne u avgustu je rimam druge planove :)
Korisnikov avatar
By Pipin
Gr?ka, definitivno. Samo što još nisam odlu?io ta?no gde. Imam tri destinacije, a zasad vodi Sitija na Kritu. Samo zbog reklame.

Ako neko zna nešto o tome, bilo bi mi korisno da napiše. Navodno imaju tamo predivne plaže, one havajskog tipa.
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by AngraMaina
Ja živim na moru :drama:
I ja...zivim gde se Östersjön (istocno kod nas, a vi ga zovete Severno) more spaja sa jezerskim sistemom Mälaren. Mälaren vodu ne volim, ali je leti more o.k. i po nasim merilima dovoljno toplo za kupanje. Decko mi zivi na zapadnoj obali Svedske, isto na moru, pa cu i tamo da umocim dupe u slanu vodu...

Ali cu ipak "ici na more". Prvo se leti RyanAir-om za Palermo pa cemo da budemo na Siciliji nedelju dana, a posle toga brodom za Izrael sa dvodnevnim zaustavljanjem na Malti...
Korisnikov avatar
By Dina
Ici cu. Mislim da ce biti Sicilija ali jos nije sigurno... Krajem maja idem da rezervisem pa se javljam ako promenim... Volela bih da odem i kod Seamana u Crnu Goru ali to sam pisala i prosle godine, pa ne odoh. Nekako racunam kod prijatelja mogu i u toku godine i uvek ostane za posle, pa posle... I prodje nekoliko godina da nisam otisla. Lakse stignem do Egipta nego do Crne Gore :lol:
Korisnikov avatar
By MARQUE
Nemam pojma kamo cu. Valjda u Zadar, iako mi se uopce nejde nikamo (sto se mora tice). Rado bih otisao u Beograd na par dana, ali to je jos pod velikim upitnikom. :goran:
Korisnikov avatar
By MARQUE
Originally posted by spliff
mmm dojdi, dojdi :)
ako se sve kockice poslože na svoje mjesto ... Beograde stižeeem :skuter:
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by Dina
Ici cu. Mislim da ce biti Sicilija ali jos nije sigurno... Krajem maja idem da rezervisem pa se javljam ako promenim... Volela bih da odem i kod Seamana u Crnu Goru ali to sam pisala i prosle godine, pa ne odoh. Nekako racunam kod prijatelja mogu i u toku godine i uvek ostane za posle, pa posle... I prodje nekoliko godina da nisam otisla. Lakse stignem do Egipta nego do Crne Gore :lol:
O-ho...pa mozda te i sretnem onda...Skoro svakog leta odem bar na nedelju dana na Siciliju...obicno u Siracus-u i Palermo, ali odem i do Taormine, Katanije i Agrigento-a...
Gde ces ti ako odes na Siciliju? Ako hoces mogu da ti preporucim i neka mesta koja bi covek trebalo da poseti ako se nadje na Siciliji :yay:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by M M and I
O-ho...pa mozda te i sretnem onda...Skoro svakog leta odem bar na nedelju dana na Siciliju...obicno u Siracus-u i Palermo, ali odem i do Taormine, Katanije i Agrigento-a...
Gde ces ti ako odes na Siciliju? Ako hoces mogu da ti preporucim i neka mesta koja bi covek trebalo da poseti ako se nadje na Siciliji :yay:
Ja sam samo razmisljala o Siciliji, nista odredjeno jos nemam, nisam do sada isla tamo... Tako da bi preporuka dobro dosla - hvala unapred! Ko zna mozda se stvarno i sretnemo... :)
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by M M and I
Ja sam samo razmisljala o Siciliji, nista odredjeno jos nemam, nisam do sada isla tamo... Tako da bi preporuka dobro dosla - hvala unapred! Ko zna mozda se stvarno i sretnemo... :)
Taormina je jako lepa, ali je to istovremeno malo mesto...Ima i grcki amfiteatar na brdu iznad mesta. Predivno je kad daju koncerte i pozorisne komade.
Siracusa je isto veoma simpatican i lep gradic, tamo imas da vidis grcki teatar, rimski teatar, veliki broj arheoloskih nalazista i iskopina, Arhimedov grob, "Dionisovo Uvo" i mnogo toga jos.

Katanija je malo veci grad od Siracuse, regionalni je centar, ima i industrije. Arhitektura je donekle barokna pa je to zanimljivo, a i gay-life je koliko sam upucen najbolji na ostrvu. Isto tako je izlet na vrh Etne "a must" ako se vec nadjes u Kataniji.

U Palermu isto ima dosta da se vidi: Castello Zisa, Teatro Massimo, Piazza della Vergogna, katakombe i jos dosta toga.
U blizini Palerma je i Cefalú, mesto koje vredi videti, a i Selinunte bi mogla da posetis...

Ragusa je isto prigodno mesto za posetiti, ali je malo dalje od uobicajenih trasa Palermo-Messina, Palermo-Enna-Catania, Palermo-Enna-Siracusa i Messina-Catania-Siracusa. U Ragusu se ide preko Agrigento-a...pa ako krenes put Raguse zaustavi se i u Agrigento-u.

Ima tu jos mnogo toga da se obidje i vidi, i ja jos mnogo toga nisam obisao iako idem tamo svake godine.
:auto: :avion: :sunce:

Grcko-rimski teatar iznad Taormine:

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By Dina
M M and I - hvala jos jednom! Ja volim da budem u vecem gradu, pa odatle idem na izlete okolo... po tvom opisu mozda Katanija ili Palermo... Ali razmotricu jos, moram da odem i u turisticku agenciju pa zavisno i od njihove ponude... javicu sta sam odlucila :)
Korisnikov avatar
By M M and I
@Dina-

Nema na cemu...nadam se da ces naci povoljne aranzmane i da ces uskoro posetiti to prelepo ostrvo :sunce:
Korisnikov avatar
By Laika
Jos uvek sam u pregovorima sa drugom za Lezbos
Tamo negde sept-okt
Korisnikov avatar
By Paki
Po svemu sude?i, teško je da ?u oti?i na more ... :(

... slab sam sa novcem, a i malo je verovatno da bi moja sre?a mogla da krene sa mnom, tako da ... :rida:
Korisnikov avatar
By MARQUE
Originally posted by Paki
a i malo je verovatno da bi moja sre?a mogla da krene sa mnom, tako da ... :rida:
ma kaj se brineš.. budeš našao drugu sre?u tamo gdje odeš :potapsava:
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by MARQUE
Originally posted by Paki
a i malo je verovatno da bi moja sre?a mogla da krene sa mnom, tako da ... :rida:
ma kaj se brineš.. budeš našao drugu sre?u tamo gdje odeš :potapsava:
Aauuuuu ..... :shok: ...... imaš sre?e što on nema internet ovih dana, pa nije na forumu ........

C c c c c, ti mi zna?i preporu?uješ da prevarim svog de?ki?a, jel' ?! :durenje: Nisi dobar...! :spank:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!