Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by jukieznam decka koji sagori preko 3000. izgleda kao maneken sa naslovne strane men's health-a.
Blago tebi dimitriades kad sagoriš 2210 kcal u mirovanju... ja sagorevam manje od 1700...
Originally posted by AngraMainaI ja...zivim gde se Östersjön (istocno kod nas, a vi ga zovete Severno) more spaja sa jezerskim sistemom Mälaren. Mälaren vodu ne volim, ali je leti more o.k. i po nasim merilima dovoljno toplo za kupanje. Decko mi zivi na zapadnoj obali Svedske, isto na moru, pa cu i tamo da umocim dupe u slanu vodu...
Ja živim na moru![]()
Originally posted by DinaO-ho...pa mozda te i sretnem onda...Skoro svakog leta odem bar na nedelju dana na Siciliju...obicno u Siracus-u i Palermo, ali odem i do Taormine, Katanije i Agrigento-a...
Ici cu. Mislim da ce biti Sicilija ali jos nije sigurno... Krajem maja idem da rezervisem pa se javljam ako promenim... Volela bih da odem i kod Seamana u Crnu Goru ali to sam pisala i prosle godine, pa ne odoh. Nekako racunam kod prijatelja mogu i u toku godine i uvek ostane za posle, pa posle... I prodje nekoliko godina da nisam otisla. Lakse stignem do Egipta nego do Crne Gore![]()
Originally posted by M M and IJa sam samo razmisljala o Siciliji, nista odredjeno jos nemam, nisam do sada isla tamo... Tako da bi preporuka dobro dosla - hvala unapred! Ko zna mozda se stvarno i sretnemo...Originally posted by DinaO-ho...pa mozda te i sretnem onda...Skoro svakog leta odem bar na nedelju dana na Siciliju...obicno u Siracus-u i Palermo, ali odem i do Taormine, Katanije i Agrigento-a...
Ici cu. Mislim da ce biti Sicilija ali jos nije sigurno... Krajem maja idem da rezervisem pa se javljam ako promenim... Volela bih da odem i kod Seamana u Crnu Goru ali to sam pisala i prosle godine, pa ne odoh. Nekako racunam kod prijatelja mogu i u toku godine i uvek ostane za posle, pa posle... I prodje nekoliko godina da nisam otisla. Lakse stignem do Egipta nego do Crne Gore![]()
Gde ces ti ako odes na Siciliju? Ako hoces mogu da ti preporucim i neka mesta koja bi covek trebalo da poseti ako se nadje na Siciliji![]()
Originally posted by DinaTaormina je jako lepa, ali je to istovremeno malo mesto...Ima i grcki amfiteatar na brdu iznad mesta. Predivno je kad daju koncerte i pozorisne komade.Originally posted by M M and IJa sam samo razmisljala o Siciliji, nista odredjeno jos nemam, nisam do sada isla tamo... Tako da bi preporuka dobro dosla - hvala unapred! Ko zna mozda se stvarno i sretnemo...Originally posted by DinaO-ho...pa mozda te i sretnem onda...Skoro svakog leta odem bar na nedelju dana na Siciliju...obicno u Siracus-u i Palermo, ali odem i do Taormine, Katanije i Agrigento-a...
Gde ces ti ako odes na Siciliju? Ako hoces mogu da ti preporucim i neka mesta koja bi covek trebalo da poseti ako se nadje na Siciliji![]()
![]()
Originally posted by MARQUEAauuuuu .....Originally posted by Pakima kaj se brineš.. budeš našao drugu sre?u tamo gdje odeš
a i malo je verovatno da bi moja sre?a mogla da krene sa mnom, tako da ...![]()
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!