Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Da li vam je drago zato sto ste gay?

Drago mi je zato sto sam gay!
54
63%
Moglo je biti i drugacije...
32
37%
Korisnikov avatar
By sunshine
pa sad nije mi nešto posebno drago, ali mi nije ni žao. takav sam kakav sam. to je kao da me pitaju dal mi je žao što sam muško :doh:
By жњ
Originally posted by sunshine
pa sad nije mi nešto posebno drago, ali mi nije ni žao. takav sam kakav sam. to je kao da me pitaju dal mi je žao što sam muško :doh:

:doh:

pa da li ti je drago sto si musko? :D

ili ponekad pozelis da mozes da se nasminkas kao sto to rade devojke?

evo priznajem.. drago mi je sto sam zensko sve do momenta kada udjem u "madness" i vidim sve one baggy pants i nabudzene skejterke. e tad za momenat pozelim da imam pimpek :D
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Heheheh, kakva tema...
Meni drago :rotflmao: , pogotovu sada kada sam ovde gde biti gay nije taboo :D :dvaprsta:
Korisnikov avatar
By gari
Originally posted by Mr.Ja
Heheheh, kakva tema...
Meni drago :rotflmao: , pogotovu sada kada sam ovde gde biti gay nije taboo :D :dvaprsta:
A gde bi to kao bilo? Nema nijedne zemlje gde su gay baš nešto omiljeni. I tamo gde zakon daje sve slobode, normalno stanovništvo /?uj-normalno'/ se ne odnosi baš nešto prijateljski prema gay populaciji. Dok ne pomre jedno dve-tri generacije ništa od promena.

:predaja: :pirat: :pinknaocari:
By Victor
Moram da priznam da mi ovo pitanje zvuci cudno.
Hocu da kazem:
Nikada nisam cuo da neko pita (bilo sebe bilo drugoga) da li mu je drago sto je strejt.
Nadam se da smo se razumeli :)
Korisnikov avatar
By gari
Originally posted by Victor
Hocu da kazem:
Nikada nisam cuo da neko pita (bilo sebe bilo drugoga) da li mu je drago sto je strejt.
Pa što bi se neko i pitao da li mu je drago što je strejt? To mu doðe kao normalno a ovo je za pitanje-da li ti je drago što po kriterijumu malograðana-nisi normalan.

:happysmoke: :smeh: :putnik:
Korisnikov avatar
By Hys.
Hmmmmm...nikad nisam o tome razmishljala, jednostavno znam da sam bi odaaavnoo...hmmm..pa, mislim da mi je mlogo drago sto sam ovakva, ne mogu drukcije ni da se zamislim, nekako mi je drago sto imam taj dvostruki senzibilitet:ogledalce:
a sto se tice okoline-nemam problema sa svojom okolinom, ali sve teze mogu da podnesem homofobe u bilo kom obliku oko sebe, srecom retko nailazim na njih, cak sam i na poslu okruzena jako "evropski" nastrojenim ljudima:alien:
Korisnikov avatar
By Mr Dee
Originally posted by amnesia
Originally posted by Mr Dee
pa ja bih bas voleo da sam strejt na jedan dan. :) na primer anastazija ili tako neka strejt riba. :smeh:

ja mislim da je pitanje smesno. mozda je autor hteo da zna da li zalimo zato sto smo gay... meni nije...

autor je hteo da sazna kako se drugi osecaju u svojoj kozi.

meni je drago sto sam gay (bolje receno svejedno mi je jer sam takva) sve do momenta dok drugi oko mene ne pate zbog toga, sto je nazalost, slucaj. e tada dozivljavam unutrasnji sukob.
pa odluci se, je l' ti drago ili ti je svejedno. ;) (na to sam bas ciljao) :D

:friends:
Korisnikov avatar
By Tot
Pitanje bi moglo znaciti: da li vam je drago sto ste manjina, sto ste drugaciji, sto jos niste izvojevali elementarna prava, sto vam je drustvo nametnulo identitet pedera(ono zna sta je to), homoseksualca(ono zna sta je to), sto vam se u startu uskracuje dostojanstvo jer cinite ili pomisljate na stvari cije se ni ime ne sme izreci.

Dakle samo pitanje u sebi sadrzi ovu dvosmislicu pa ne moram ni ja jednoznacno odgovoriti.

U prvom navedenom znacenju mi je drago i naravno ne kajem se zato sto volim osobu koja je muskog pola.
Korisnikov avatar
By gari
Da- odgovor na ovo pitanje sadrži izvesnu dozu mazohizma. Pitanje je sli?no onom koje puša?i sebi postavljaju kada pro?itaju na kutiji od cigareta "pušenje je štetno po zdravlje"a oni i dalje puše.

:smeh: :alien: :ves:
By Victor
Originally posted by gari
Originally posted by Victor
Hocu da kazem:
Pa što bi se neko i pitao da li mu je drago što je strejt? To mu doðe kao normalno a ovo je za pitanje-da li ti je drago što po kriterijumu malograðana-nisi normalan.

:happysmoke: :smeh: :putnik:

Zar su "kriterijumi malogradjana" vazni?
Korisnikov avatar
By gari
Pa jesu važni jer su oni ve?ina i ne poštuju prava manjina. Ma ne da ne poštuju nego progone manjine. Zato je i važno šta oni misli osim ako nisi pustinjak.

:duh: :farewell: :vezan:
Korisnikov avatar
By Bole
Mislim da bi mi bilo lakse ali to se ne bira.....
Valjda ce se nesto promeniti i biti bolje....
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
drago mi je sto sam gay, pa cak i kad na ulici za mnom vicu pederu - to je gay pride
Korisnikov avatar
By Laika
nije mi bas drago
nije mi ni zao
to mi je sto mi je
Korisnikov avatar
By HARP
Postoje ljudi ivalidi, gluvonemi, slepe osobe, mi treba da budemo srecni sto smo zdravi i nista nam ne fali to je najbitnije...

A to sto smo gay, ko nemoze da prihvati neka lupa glavom o zid, ja znam sta sam i tako mi odgovara i ako sam manjina u odnosu na str8 isto se borim za mesto pod suncem kao i svako zivo bice...
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by FireGox
Postoje ljudi ivalidi, gluvonemi, slepe osobe, mi treba da budemo srecni sto smo zdravi i nista nam ne fali to je najbitnije...

A to sto smo gay, ko nemoze da prihvati neka lupa glavom o zid, ja znam sta sam i tako mi odgovara i ako sam manjina u odnosu na str8 isto se borim za mesto pod suncem kao i svako zivo bice...
A sta ako je neko gay i pripada nekoj od navedenih grupa ljudi? I da li mislis da ti dobro prihvatas te ljude kad si ih odredio kao one "kojima nesto fali" i nesrecne?
Korisnikov avatar
By Delete
Pa nije da mi je drago sto sam gay, ali to ne smatram nikakvim nedostatkom, jedino sto mi smeta je to sto me pojedine osobe ne prihvataju ovakvu kakva jesam, ali, ipak je to njihova stvar, svesna sam da bi mi pojedine stvari bile mnogo jednostavnije da sam str8, ali ne mogu protiv sebe, odavno sam se pomirila sa tim!
Korisnikov avatar
By gari
Biti gay ne bi se trebalo smatrati kao neki hendikep, mada se ovde ide na to da se ta osobina svrsta u patologiju. Mislim da ve?ina psihijatara još uvek gay osobe smatra nenormalnim /u odnosu na ve?inu/ pa ?ak pokušava i da ih le?i. Smatram da ne treba porediti invalide i druge hendikepirane osobe sa gay osobama i da ne treba diskriminisati invalidne osobe ve? im pomo?i.

:kasalj: :nope: :whatever:
By SUNNY B
iskreno, podjednako mi je drago koliko i saznanje da je lenor mahom roze boje. mislim, stvarno mi je svejedno...
Korisnikov avatar
By Stripi
Htjedoh re?i (u biti, ve? sam rekao tako u nekoj sli?noj temi...):
Takomi je svejedno. U biti, aqjde, mrvicu mi je draže jer mi je život interesantniji :D
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Originally posted by gari
Originally posted by Mr.Ja
Heheheh, kakva tema...
A gde bi to kao bilo? Nema nijedne zemlje gde su gay baš nešto omiljeni. I tamo gde zakon daje sve slobode, normalno stanovništvo /?uj-normalno'/ se ne odnosi baš nešto prijateljski prema gay populaciji. Dok ne pomre jedno dve-tri generacije ništa od promena.

:predaja: :pirat: :pinknaocari:
Hhahah paa ovaj... Meni London deluje vise nego prijateljski raspolozen hahaha (mada nisam trenutno tamo :rida: )
Korisnikov avatar
By gari
Meni ?e biti veoma-em milo em drago da se proše?em londonskim geyevima...pardon-kejevima.

:blenta: :djavo: :evilwait:
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Na siiiluuuuuuu, nishtaaa mi neeee mozeeeesh na siiiiiluuuuuuu....ti zivoteeee skoteeeeeee....

Nema shta tu d ami bude zao, znam kako je biti str8 (nisam bila "cela" tada) znam kako je biti gay i super, od sebe ne mogu pobeci a shto je neizbezno ne ukljuchuje zaljenje.
Korisnikov avatar
By gari
Što mi je milo, em dragoooo, na Struga gay du?an da imam ja /Toše Proeski/.

:fuckbed: :hyper: :lol:
By ~ Le Saint X ~
Kada sam se outovao tati
bas sam mu naveo to da ne bih bio to sto jesam i da ne bih postigao sve sto jesam postigao da sam rodjen kao str8

dakle, da...

I like what I am
Korisnikov avatar
By Alexandrus Magnus
Naravno da mi je drago sto sam gay.. Bilo bi malo sizofreno da nisam gay, a spavam sa batama :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!