Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Waldorf, Moderators
Originally posted by bigirlOriginally posted by amnesia300e. Hm... S obzirom da se dobija kartica od 32mb i baterije... Nije loše.
Cybershot DSC-W5
p.s. Baš si mi pustila buvu...
Originally posted by bigirl
Dosad sam u rukama držala gomilu Mustek-a, dva HP-a i jedan Fuji (ali iz one S serije, koja stvarno razvaljuje i sa cenom i sa kvalitetom).
E sad... Mustek je shit živi. Isprobavala sam neki stariji model (jedan od prvih jeftinijih digitalaca na našem tržištu) i jedan noviji od 5MP. Slike sa ovim starijim su bolje, mada su i jedne i druge užasno mutne. Sad je baš kod mene Mustek MDC5000, užas, katastrofa od mutno?e. A onda sam iskopala na netu da on ustvari i nema 5MP ve? 3 i nešto + nema opti?ki zum uopšte, što verovatno objašnjava taj shit od kvaliteta fotografija.
HP Ne znam baš... Nešto vidim da ve?ina ljudi koje se bave fotografijom (po nekim drugim forumima...), svi popljuvaše HP. Naj drugarica ima jedan stariji model i kaže da su slike dosta lošije kad se urade. Dok drug ima jedan skuplji HP i zadovoljan je (a kako može da ima šta poželi... verujem da je dobro izabrao). Tako da... HP je izgleda dobar ako je skup. Ove jeftinije varijante i nisu zadovoljavaju?e.
Fuji - Dakle... Imala sam "kontakt" sa FinePix S5000 i brateeeeee!!! Kakve slike! Kakav film! Kvalitet, oštrina, lako?a koriš?enja, sve sve sve. Fuji me na dupe bacio bukvalno. Zato sam njega i ubacila u izbor prvi put.
Canon - Mislila sam da su mnogo skupi, videvši da im svi hvale so?iva i kvalitet... A onda nabasah na cenu negde i... Pa, pristupa?no veoma.
?ini mi se da sam negde videla da taj Canon-ov ima 4x opti?ki, a ovaj Fuji-ev 3x, što je još jedan veliki plus za C i naravno, plus mu je i to što ste ovde skoro svi rekli "Canon!".
Ali... Meni je lepši Fuji-ev... Grrrrr... Ajde ljudi, ko još ima iskustva sa doti?nim aparatima??? Tastaturu u ruke!
Originally posted by superflyA ne...vala neces...Sony je nula za Nikon...a i za Canon...
www.megapixel.net
canon ili sony, nikako nikon.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!