-  29 Apr 2006, 22:40

Ne mogu da se odlu?im koji digitalac da kupim. Prvo sam se lomila izmeðu Fuji-a i HP-a, a onda izbacila HP, posle konsultovanja sa [es] forumom...
I kona?no (skoro...)... Da li da uzmem Fuji FinePix E510 ili Canon PowerShot A530?
Cena im je skoro pa ista, kao i karakteristike... Interesuju me vaša mišljenja. Koji ste probali? Koji imate? Koji od ova dva preporu?ujete?
p.s. Ne stavljam linkove... Pokušala sam, ali je fuji.co.yu sajt nešto ?udan po tom pitanju... Sna?i ?ete se ve?...

I kona?no (skoro...)... Da li da uzmem Fuji FinePix E510 ili Canon PowerShot A530?
Cena im je skoro pa ista, kao i karakteristike... Interesuju me vaša mišljenja. Koji ste probali? Koji imate? Koji od ova dva preporu?ujete?
p.s. Ne stavljam linkove... Pokušala sam, ali je fuji.co.yu sajt nešto ?udan po tom pitanju... Sna?i ?ete se ve?...

uvek su bili pionir na polju fotografije, pouzdani, izdrzljivi, dugotrajni... krajnji izbor je ipak na tebi
  uvek su bili pionir na polju fotografije, pouzdani, izdrzljivi, dugotrajni... krajnji izbor je ipak na tebi 

jedino ako vec imas iskustva sa fotografijom i zelis nesto vise, pa planiras da mu otvor blende i fokus podesavas manuelno... e onda ti je bash svejedno
  jedino ako vec imas iskustva sa fotografijom i zelis nesto vise, pa planiras da mu otvor blende i fokus podesavas manuelno... e onda ti je bash svejedno 

Odoh da kopam slike...
  Odoh da kopam slike... ). aparat je 5.1 megapixela,  elegantnih je i jednostavnih linija (mrzim izguzvanu nafuranu plastiku koja nicemu ne sluzi), moj model je za nijansu tamnije   srebrne boje (ne sljasti kao bizuterija) i veoma je tanak. Ima OOooogroman LCD displej koji se zatamnjuje/posvetljuje u zavisnosti od jacine sunca napolju, tako da ne morash da skiljis u displej kad si npr na plazi, nego se on automatski zatamni i lepo se sve vidi. Ima nekoliko automatski podesenih presetova (mrzi me da prevodim):
  ). aparat je 5.1 megapixela,  elegantnih je i jednostavnih linija (mrzim izguzvanu nafuranu plastiku koja nicemu ne sluzi), moj model je za nijansu tamnije   srebrne boje (ne sljasti kao bizuterija) i veoma je tanak. Ima OOooogroman LCD displej koji se zatamnjuje/posvetljuje u zavisnosti od jacine sunca napolju, tako da ne morash da skiljis u displej kad si npr na plazi, nego se on automatski zatamni i lepo se sve vidi. Ima nekoliko automatski podesenih presetova (mrzi me da prevodim):