Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Kuda i s kim, kako, kada...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By bigirl
Imam gomilu stranih papirnih nov?anica kod ku?e. Kako da znam važe li? Postoji li neki sajt sa slikama važe?ih nov?anica?

Ta informacija mi je preko potrebna za britansku funtu, bugarske leve, makedonske denare i maðarske forinte.

Ili ako neko zna, koji datum treba da stoji na tim nov?anicama da bi bile validne, informacija ?e mnogo zna?iti.
Korisnikov avatar
By kal zakath
Mogu ti re?i za funtu. Funta iz bilo kog vremena važi, i to koliko piše na njoj, samo ju moraš promeniti u banci za nov?anice koje su trenutno u opticaju.

Naravno ako imaš neku retku nov?anicu, možeš ju prodati i za više nekom numizmati?aru.
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by kal zakath
Mogu ti re?i za funtu. Funta iz bilo kog vremena važi, i to koliko piše na njoj, samo ju moraš promeniti u banci za nov?anice koje su trenutno u opticaju.
Ne mogu ni da zamislim koliko li je fantasticno živeti u nekoj ovakvoj državi.
Korisnikov avatar
By bigirl
Za funtu mi je javljeno (drugarica iz Londona se potrudila da iskenira sve no?anice koje ima kod ku?e :kiss: ), a za lev sam iskopala slike sa sajta bugarske narodne banke.

Ostadoše još denari i forinte pod znakom pitanja...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!