Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Kuda i s kim, kako, kada...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By SouthSide
Zna neko gde je najbolje ici u Hrvatsku na more, ono da nije mnogo skupo & iskomercijalizovano, i da bude ipak neke zabave ono, da ne bude neko penzionersko mesto.
Info i na u2u, hvala, hvala :tos:
Korisnikov avatar
By EYA
ja odoh na Vis ove godine, a ti ako ces sa mnom, javi na vreme da se organizujemo :D
toplo preeporucujem :up:
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by SouthSide
Zna neko gde je najbolje ici u Hrvatsku na more, ono da nije mnogo skupo & iskomercijalizovano, i da bude ipak neke zabave ono, da ne bude neko penzionersko mesto.
Info i na u2u, hvala, hvala :tos:
Ti bas mnogo trazis...Hrvatska je generalno skupa, pogotovo kad se uzme u obzir sta se sve nudi (tj. NE nudi) za te pare...
NEces da je iskomercijalizovano ali hoces da ima zabave...
Mislim da ces u Hrvatskoj tesko naci nesto da odgovora svim tvojim kriterijumima...predlazem ti sicilijanski grad Catania. Tamo ima dosta malih mestasaca oko grada koja su mirna i plaze su fantazija, a do Catania-e se stize tramvaj-vozovima ili pendel-voziovima za jako malo vremena...Grad je prilicno barokne arhitekture, dosta zanimljiv, u blizini su i mnoga druga mesta koja treba posetiti np. Taormina sa Teatro, Siracusa, vulkan Etna itd...Inace Gay-life u Kataniji je na dosta dobrom nivou...mislim da je najbolji juznije od Rima i Napulja, a sigurno je najbolji na Siciliji...daleko bolji cak i od Palerma.
To bi ti bio moj savet. Zasto Hrvatska kad za iste, ili cak manje pare, mozes da vidis i nesto drugo?
Korisnikov avatar
By MARQUE
Što da ti preporu?imo? Pa ako ho?eš samo fun,fun & only fun onda odi u Novalju na Pagu. Za nju ti kažu da je Hrvatska Ibiza. Raj za osobe kojima je bitna isklju?ivo zabava na ljetnom odmoru. Penzi?e ?eš teško vidjeti jer je isklju?ivo mlada ekipa tamo :deda: (a one koje ipak vidiš znaj da su doma?i)

Sa Hvarom i Dubrovnikom nikad ne možeš pogriješiti. Samo što su oba mjesta previše iskomercijalizirana, ?ak i za moj ukus. :shocked: Ako ne voliš gužvu - zaobilazi ta dva mjesta u velikom luku. A i skupo je :pare:

Za neki normalan (klasi?an) odmor odi u Umag, Pulu ili neko mjesto u Istri. Malo prevelika koncentracija Talijana u ljetnim mjesecima ide na kurac ali Bože moj. U Istri ?e te opokoliti Talijani, u Dalmaciji Nijemci, Austrijanci i Nizozemci a u Dubrovniku Englezi, Rusi i Amerikanci ... isto sranje drugo pakovanje .. :teletabisi:

Ja skoro svake godine ljetujem u Zadru, to?nije u mjestu pored Zadra .. - Zaton :opacupa:

Pošto nisam obišao niti desetinu hrvatske obale nadam se da ?e me netko upotpuniti u mojem pokušaju odgovora na tvoje pitanje. :sesir:
By zmeu
Sve samo da nije od Crkivenice južnije, sa iznimkom Hvar i Dubrovik.

Eto, savjet sa terena.
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by EYA
ja odoh na Vis ove godine, a ti ako ces sa mnom, javi na vreme da se organizujemo :D
toplo preeporucujem :up:
:hyper: :hyper: :hyper: :hyper: :hyper: Ajd napokon fala kurcu!!! :hyper: :hyper: :hyper: :hyper:
Korisnikov avatar
By SouthSide
Ma ne mislim da bude bas jeftino ko Bugarska sta ja znam, ali ipak donekle pristupacno, a i ne bih se cimao da gledam mnogo, nego sunce,mora i party mi treba :hiphip:
Video sam to Novalja-Pag na netu neke stvari, i bas mi nekako dodje privlacno to mesto... ili tako nesto slicno,
na jug ne planiram da idem u svakom slucaju.:iskusenje:
Korisnikov avatar
By Stripi
Morti se i ja priklju?im Eyi :D
Korisnikov avatar
By Super Mario
Razmisljam se za Crkvenicu/Opatiju. Da l zna neko kakve su cene u privastnom smestaju (Sobe) i sto se tiche hrane?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!