Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Da li ste prošli kroz "lavirint fotoggrafija" na Trgu Republike?
Slike su simpaticne, na par njih ima i zagrljenih muskaraca (od "pali brate, zvezda je zakon" do malo emotivnijih (jezici samo sto im se nisu spojili)

Odlicna akcija koja na neki nacin vrsi suptilnu edukaciju graðanstva. Prepoznao sam i trojicu mladih gejeva, jedan je nekada bio i na forumu :peva:
Korisnikov avatar
By djo
hehe
meni se cini da sam video jednog starog forumasha :B
ali mislim da ne mislimo na istog
Korisnikov avatar
By Paki
:lol: Da, da... prošli smo moje pile i ja sa još nekim društvancetom kroz taj za mene svojevrsni Bulevar Zvezda (što kaže Bon Jovi: "...Everyone's a star, everyone's a hero...")... Jeste bilo malo predugo, ali istovremeno i edukativno za sve one koji na ulici gledaju u asfalt, u beton, za one koji ignorišu Ljude ili gledaju kroz njih... Veliki :kiss: za autore! :love:
Korisnikov avatar
By Vlada T
Instalacija deluje simpaticno, pogotovo zbog elementa "prepoznavanja" (vidi Mirka, vidi Slavka, vidi....tetka!), ali nekako vuce na "benetonovsku" estetiku, da ne kazem da bi vrlo lako mogla da prodje kao reklama veceg formata za pomenutu modnu kucu (fore o razlicitosti, obicnosti, gradskim menama, itd.)
Korisnikov avatar
By blenta
o cehmu se zapravo radi
video sam samo nesto u knezu neka guzva al nisam nista izvalio jer sam zurio

pomislih da su opet oni indijanci ili slicno sto duvaju u drvo :)
medjutim jok

aj da mi neko objasni
Korisnikov avatar
By Draco
Bila, videla par poznatih ljudi na platnima. Ideja mi se svidja iako me je posle nekoliko 'krivina' glava zabolela od formata i od materijala na kojima su radjene fotke tj. od onog rupicastog tako da sam se pogubila u kontanju ko je pored mene, ko na platnu, ko je gde, ko sta prica.. Bas je bilo ono - haludza za dz + bez unosa supstanci..
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
ha! rekoh ja da su to dva geja! :smilegrin:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by mladunac
o cehmu se zapravo radi
video sam samo nesto u knezu neka guzva al nisam nista izvalio jer sam zurio

pomislih da su opet oni indijanci ili slicno sto duvaju u drvo :)
medjutim jok

aj da mi neko objasni
evo vako

idem ja tako knezom kad neki ljudi ulaze u one bele kioske preko puta Stubova kulture gde ima mala IPSova knjižara, e pa malo pre njih a prema glavnom ulazu u stubove kulture gde prodaju ulaznice za svašta i imaju knjigu od Dejvida Atenboroua koja košta kao svetog petra kajgana

e pa ti neki ljudi ulaze unutra i ja sam mislio da je TO bila izložba, tj da oni GLEDAJU izložbu

ali oni su se ustvari slikali celi kako stoje tj ne samo portret

i onda su te slike u prirodnoj veli?ini otštampali na nekim belim platnima i od tih platna su napravili lavirint (tj platna stoje uspravno i gledaš te ljude koji stoje kao u Beneton reklami)

a svi izgledaju jako lepo, tj mnogo lepše nego u prirodi kad ih vidiš na tom istom ?ošku Knez Mihajlove

:indijanac:
a indijanci su mi ina?e na nos izašli jer se namažu šminkom po licu pa se prave da su severnoameri?ki indijanci a nisu nego južnoameri?ki, a naivan svet to ne konta pa misle da oni tako TREBA da se šminkaju
Korisnikov avatar
By Frey
Originally posted by Super Mario
Prepoznao sam i trojicu mladih gejeva, jedan je nekada bio i na forumu :peva:
...tri lepotana koja su ulepshala taj lavirint :)
Korisnikov avatar
By Super Mario
Originally posted by Frey
Originally posted by Super Mario
Prepoznao sam i trojicu mladih gejeva, jedan je nekada bio i na forumu :peva:
...tri lepotana koja su ulepshala taj lavirint :)
:up:
prelepi :gric:
Korisnikov avatar
By Tweety
prepoznao sam drugaricu:happysmoke: btw, moracu ponovo da pogledam slike kako bih pronasao ta tri lepotana:)
Korisnikov avatar
By blenta
pa to je do 19
te se shodno tome danas zavrsava
a ja nisam video
buaaaaaaaaaaaaaaa
a gde je taj lavirint uopste bio i na sta to lici sad posle kishe?:mad:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by mladunac
a gde je taj lavirint uopste bio i na sta to lici sad posle kishe? :mad:
Bio je na samom trgu kod Konja, preko puta pozorišta, ?im preðeš ulicu, bukvalno ispred konja. Kako izgleda posle kiše ne znam, ali padala je kiša i u meðuvremenu, nije samo sada.
Korisnikov avatar
By blenta
ja sam sad gledao slicice i skontao par primeraka koji nose nesto sto ja jako volim sive platnene trenerke mrnjau:mljac: :gric: :leviathan:

eh

hvala super mario
:hail2: :drkanje:

lolololo
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by jukie
idem ja tako knezom kad neki ljudi ulaze u one bele kioske preko puta Stubova kulture gde ima mala IPSova knjižara, e pa malo pre njih a prema glavnom ulazu u stubove kulture gde prodaju ulaznice za svašta i imaju knjigu od Dejvida Atenboroua koja košta kao svetog petra kajgana
Beli kiosci su bili deo mobilnih studija u okviru "Public Art Lab" http://www.mobile-studios.org. Da li je neko pratio ta dešavanja? Svoj performans imali su (izmeðu ostalih) i Bogomir Doringer (sa svojim "ukradenim stolicama") i Žana Polijakov...
Korisnikov avatar
By Sunce
Trazi, trazi, pa ces naci...to,to! Traganje, prepoznavanje, izlaganje, razlicitost, slicnost...
By Lemur
Lavirint me je stvarno odusevio. Svaka cast Bozidaru Milinkovicu!

Sto se tice mobilnog studija, nisam imao vremena to da odpratim. Bas me je interesovalo sta ce raditi Zana Poliakov (bez j). Nju obozavam.
Jel neko mozda pratio njen dvevnik na zanapoliakov.com?
Korisnikov avatar
By Pipin
Pregledao sam slike na sajtu i zaista ima i likova i frikova.
Pretpostavljam da je postavka na Trgu bila zaista interesantna.
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by Lemur
Zana Poliakov (bez j).
To joj i onako nije pravo ime. :bubbles: :)
By Lemur
Originally posted by bigirl
Zana Poliakov (bez j).
Jel to iz nekih pouzdanih izvora?

Ja sam je slusao na b92 (kokosinjac) i citao njen dnevnik, ali mi nije poznato da joj to nije pravo ime. Cudno! :hmm:
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by bigirl
Zana Poliakov (bez j).
Jel to iz nekih pouzdanih izvora?

Ja sam je slusao na b92 (kokosinjac) i citao njen dnevnik, ali mi nije poznato da joj to nije pravo ime. Cudno! :hmm:
Da. Najbolji drug moje najbolje drugarice je najbolji drug Žaninog brata (tako nekako). A ako ho?eš, mogu i da pitam koje joj ono beše pravo ime (pošto sam, naravno, to samo ?ula i izbrisala iz memorije), pa ti pišem na u2u...
Korisnikov avatar
By djo
snežana something, ne se?am se
By Lemur
Moze. Bas me nesto interesuje!

Jel ona onda promenila ime ili joj je to kao neki pseudonim?!
Korisnikov avatar
By djo
pseudonim, umetni?ko ime.... mada ne znam, možda je i promenila u li?noj karti...
Korisnikov avatar
By bigirl
Snežana je real name. (Ne?e drugarica sad da mi kaže i prezime jer zna da ?u da ga objavim ovde... grrrr...) A ina?e, mislim da mi je rekla da je i u li?noj karti promenila...
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by face2face
Lavirint je af kors ukraden.
Dobro, ovo su ipak bile cele figure ljudi u prirodnoj veli?ini...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!