-  16 Apr 2006, 12:47

Daklem, imam vel'ku želju da iz jednog snimka, koji je u nekakvom VOB formatu, izvu?em stills, tj. sli?ice. No meðutim, isti se ne da uvatiti dok miruje, bar moje uobi?ajene tehnike (save snapshot & print screen) ne pale nikako.   Zna li neko neki program?i? koji izvodi tu akciju?
  Zna li neko neki program?i? koji izvodi tu akciju? 
A kad sam ve? ovde, volela bih znati i za neki program pomo?u kog bih mogla da iseckam video fajl na manje sekvence?

Zna li neko neki program?i? koji izvodi tu akciju?
  Zna li neko neki program?i? koji izvodi tu akciju? A kad sam ve? ovde, volela bih znati i za neki program pomo?u kog bih mogla da iseckam video fajl na manje sekvence?

Priupitaj gðicu TKOlenicu.
  Priupitaj gðicu TKOlenicu.

U tom smislu, koristim ovu priliku da još jednom istaknem da sam joj na apsolutnome raspolaganju za svaki oblik saradnje koji bi je u?inio sre?nijom & veselijom dok teku ti krasni, krasni bajtsi kroz Njenu Uandrful Makinu.
  U tom smislu, koristim ovu priliku da još jednom istaknem da sam joj na apsolutnome raspolaganju za svaki oblik saradnje koji bi je u?inio sre?nijom & veselijom dok teku ti krasni, krasni bajtsi kroz Njenu Uandrful Makinu.