Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Hybrid
:boxer:
pa stvaaarno, zna?i sprema?e ga godinu i po
:die:
By just!N
Ja nista ne znam! Prvo kazu uskoro a danas citam u novinama za par meseci...!?? Smorise sa najavom a sad nista...to me izludjuje! Sad nemam zelju ni da gledam!
Korisnikov avatar
By avalon
Tema iz rubrike "Želje, pozdravi i otpozdravi" spojena sa vec postojecom u rubrici "Kultura i umetnost :D
Avalon, SM :lizalica:
Korisnikov avatar
By Tweety
stvarno fijasko od organizacije! bas su jadni i nesposobni... treba im oduzeti licencu!
By Talija
to je sve velika prevara. taj naš big brother je snimljen još prošlog leta. sad ne mogu da ga nacifraju pa odugovla?e sa prikazivanjem.
a ova fama sa kastingom i izborom ko ?e da u?estvuje je posebna pri?a.

pljuc!
Korisnikov avatar
By Rincewind
@Talija: Bože... a ja mislio da mene drma paranoja... :shrug:
By Talija
pa, nije paranoja. pri?a se po selu, a kad selo pri?a, mora da je istina

:hmm:

:tepih:
Slika

PO?ELE su intenzivne pripreme za tre?u sezonu Big Brothera, a trenutno su u tijeku prijave i castinzi za potencijalne milijunaše. Zainteresirani željni instant-slave za novu sezonu Big Brothera mogu se prijaviti u sljede?a tri tjedna.

Svima koji su se oduševili prate?i Big Brother, a smatraju da posjeduju kvalitete kojima bi mogli dominirati u BB ku?i ili, pak, žele doživjeti jedinstveno životno iskustvo i pritom se dobro zabaviti, pruža se jedinstvena prilika, isti?u iz RTL-a te pozivaju najsretnije da zapo?nu "pustolovinu života".

"Tre?a sezona bit ?e druga?ija u odnosu na prethodne dvije, te o?ekujemo da ?e Big Brother biti zanimljiviji i "za?injeniji". Osim toga, unutrašnjost ku?e bit ?e izmjenjena i atraktivnija." - doznajemo od Kristijana Gržeti?a, glasnogovornika RTL-a.

Big Brother po?inje u rujnu, a završava krajem godine. Od utorka kre?u castinzi, koji završavaju 26. lipnja. Nakon toga krenut ?e opsežna testiranja kako bi u ku?u ušli najzanimljiviji kandidati.

Što se dobne granice kandidata ti?e, ona ostaje i dalje od 18 do 49 godina, kao i mjesto gdje ?e potencijalni milijunaši boraviti, a radi se o prostorima u sklopu Jadran filma u Dubravi.

Nakon Saše Tkal?evi?a i Hamdije Seferovi?a možda baš vi postanete novi milijunaš i miljenik nacije. Prijavnice za Big Brother možete prona?i ovdje.

Index.hr

--------------------------------------

eto, kre?e tre?a sezona ljubi?astog Big Brothera, tko se prijavljuje? :dance:
Slika
Korisnikov avatar
By nEne
okej, a koji je mijesec rujan?! faja, lepo...

svidja mi se novi ljubicasti logo, pitam se da li ce srpski big brother (koji krece u septembru) a u skladu sa novostecenom nezavisnosti srbije i dalje biti big brother srba, crnogoraca i bosanaca...:zev2:
Korisnikov avatar
By MARQUE
Rujan je deveti mjesec :D .. svake godine po?inje u to doba, najprije je bio plavi, pa crveni i sada ljuba?asti :D ...

a što se srpskog Big Brothera ti?e, uskoro mislim nabaviti srpski Total TV paket (kada budem išao u Beograd) pa cu i ja onda moci pratiti taj B92 i vaš BB :njanja:
Korisnikov avatar
By MARQUE
Pripreme za treću sezonu na vrhuncu - Big Brother kuća četiri puta veća! :cheer:

Slika

Prostorije Jadran filma u zagrebačkoj Dubravi koje su dvije godine bile dom Big Brother stanarima ovih su dana pretvorene u veliko gradilište.

U trećoj sezoni BB kuća će, umjesto dosadašnjih stotinjak, imati oko četiri stotine četvornih metara, a doznajemo da će stanarima na raspolaganju biti i bazen i jacuzzi. Broj spavaonica i ostalih prostorija koje su stanarima stalno na raspolaganju neće se povećavati, nego će samo biti prostranije, ali zato stanare ove godine čeka znatno veći broj tajnih soba i soba iznenađenja u koje će moći ulaziti prema zaslugama. Doznajemo da se BB kuća ipak neće podijeliti na dio za bogate i siromašne, a cijela koncepcija nove sezone najgledanijeg reality showa u Hrvatskoj bazirat će se, kao i prije, na brojnim iznenađenjima koja očekuju BB kandidate tijekom boravka u Kući. Sigurno je da stanari u BB kući neće živjeti 120 dana kao prošle godine, nego znatno kraće - najvjerojatnije sto dana kao u prvoj sezoni.

Broj ovogodišnjih stanara RTL-ovci još drže u strogoj tajnosti, kao i imena voditelja showa. Zasad je siguran samo angažman Borisa Mirkovića, a šuška se da RTL bira novu ljepoticu koja će mu biti partnerica.

Pripreme za treću sezonu hrvatskog reality showa "Big Brother" u punom su jeku. Iz sezone u sezonu sve je veći broj zainteresiranih, a ove godine prijavilo se čak 6500 ljudi željnih avanture. Iako je RTL tajnovit, otkrili smo kakve psihološke, fizičke i medicinske testove kandidati polaze ovih dana. Audicije se održavaju u nekoliko većih gradova, a ovaj tjedan na red je došao Zagreb. U hotelu Panorama kandidati su testirani pred kamerama i dvjema djevojkama u žiriju koje su pitanjima iz psiho-testova, poput "jesi li razmišljao o samoubojstvu", "voliš li roditelje"..., pokušale otkriti psihološki profil kandidata.

No kandidati su se morali otvoriti i po pitanju intime.
Tako je RTL-u važno jesu li kandidati varali svoje partnere, s koliko su djevojaka/dečkiju spavali, koriste li zaštitu, uzimaju li kakve droge... Neki kandidati bili su spremniji odgovoriti na sva pitanja, dok su drugi, šokirani pitanjima, prepričavali doživljaje u obližnjem kafiću

-----------------------------------------------------------------------------------------

Зна ли итко ишта о српском ББ, буде то на крају 15.09 или не? Ја сам чуо да не буде... :nesiguran:
Korisnikov avatar
By nEne
jedino mesto gde se moze "informisati" o srpskom VelikomBratu je emotion-ov forum... naravno, ni tamo niko od zaposlenih u toj produkciji ne daje bilo kakve naznake kada i da li ce uopste poceti show...

bolest.

nema veze, gledacemo hrvatski!:tamoamo:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Za mene su REALITY emisije ponizavajuce, i nisu nista do jeftine komercijalne robe za plebs.
neka me neko ubije ako odgledam najavu.
Korisnikov avatar
By nEne
juce sam na devedeset dvojci uhvatio reklamu za Velikog Brata (i dok sa se zgrazavao nad njenom amaterskom produkcijom) po prvi put sam video jednu konkretnu informaciju o pocetku ovog showa. naime, useljenje je najavljeno za "septembar 2006". dakle, vise nije USKORO, a i bilo je i vreme da ne bude, evo skoro dve godine je uskoro...
Korisnikov avatar
By ogi_ns
aко икада и почне да се приказује у Србији земљи
Велики Брат ће бити јако јако јадна верзија овог шоуа...
Пре годину дана нисам мислио овако, али су стварно толико упрскали да треба да их је срамота до краја живота!!! :prst: :prst:

ХР је био супер прве сезоне, друга ми била јако досадна па нисам ни гледао...

видећемо шта ће урадити у трећој...:neznam:
Korisnikov avatar
By MARQUE
тооо .. три пут хура за б92 :yay: ... ајде напокон да су гузице мрднули и најавили нам тај почетак ... надам се да ће бити занимљиво ... пошто оба почињу у рујну још само треба да почетак и термин двевних емисија потрефе :evil: ... пошто ће на РТЛ-у бити 100% сваки дан у 20:10 до 21:20, нека б92 стави свој термин у 21:30....10 минута за пиш паузу :lol:
Korisnikov avatar
By nEne
b92 ima i termin od 20 i termin od 21 i od 22 "slobodan", u osam trenutno pustaju Zene fudbalera, prethodno Un passo adelante (uh, Muñoz :mljac: ) od devet je termin za neku dnevnu seriju ili film, u deset za neku emisiju (tipa Glamurama)...

tipujem da ce termin da bude od 20 (66%) ili od 22 (33%), 9 je malo verovatno...
Korisnikov avatar
By MARQUE
Antonija ponovno voditeljica, nagrada milijun i pol kuna!

Slika

Početkom rujna na RTL-u počinje treća sezona "Big Brothera" koja će se podosta razlikovati od prethodnih.

Prije svega, umjesto dosadašnjih milijun kuna, ove će godine pobjednik dobiti nagradu od čak milijun i pol kuna. Show bi trebao završiti prije Božića, što znači da stanari u BB kući neće provesti 120, nego maksimalno sto dana. No to ne znači da će im put do slave i bogate nagrade biti imalo lakši nego njihovim prethodnicima. Na mjesto dobroćudnog Big Brothera iz prethodnih sezona dolazi njegov "zli brat blizanac", a zločesti Veliki Brat stanarima smije lagati i činiti im život što težim bez ikakva objektivnog razloga, što će zapravo biti okosnica cijelog showa. BB kuća u zagrebačkoj Dubravi, koja se još preuređuje, imat će čak 500 kvadrata, a dvorište je povećano za 200 kvadrata i u njemu će biti bazen, jacuzzi i igralište za odbojku na pijesku.

Antonija Blaće opet velika sestra
U voditeljskoj ekipi moguće su neke promjene, no i ove godine glavna će voditeljica, kako doznajemo iz pouzdanih izvora, biti bivša stanarka BB kuće iz prve sezone Antonija Blaće. Na RTL-u je nedavno održana audicija na kojoj su bile poznate manekenke i missice, iz čega su neki mediji izvukli krivi zaključak da će jedna od njih zamijeniti simpatičnu Tonku.

Novosti u Big Brother kući
Hrvatska Big Brother kuća, kako su potvrdili predstavnici vlasnika licence nizozemskog Endemola, nakon povećanja od 200 kvadratnih metara službeno ima najveće dvorište od svih BB kuća u svijetu.
Jedino u hrvatskom BB dvorištu kandidatima su na rapolaganju i odbojkaško igralište, jacuzzi i bazen s grijanom vodom, u kojem će biti podvodna kamera.
U 500 kvadrata preuređene BB kuće stanarima će stalno na raspolaganju biti isti broj prostorija - dnevna soba, spavaonice, kuhinja i kupaonica, ali one će biti puno veće nego prije.
Ostatak prostora u kući, koja će biti uređena u stilu poznatih svjetskih klubova, zauzimat će veći broj soba iznenađenja, u koje zločesti Big Brother stanare neće slati samo prema zaslugama nego i prema svom nahođenju.
Za razliku od prošlogodišnjih 35, stanare će ove godine snimati čak 52 kamere. Broj mikrofona je udvostručen, a posebno je zanimljivo što su u kuću stavljene nove, znatno bolje kamere za noćno snimanje pa nam noćni susreti stanara više neće biti onako mutni.

24sata.hr
------------------------------------------------------------------

milijun i pol kuna = 210 tisuća eura
By marecarebgd
emisija je krenula (kako tako), koketovanje sa gej temama se ne da izbeci (kako mi se cini). a i nekog marka se uhvatili spustenih gaca. fin kadar bio.
Korisnikov avatar
By colorado
Imas mnogo zivlju temu u Trac areni. Ova Ima u nazivu "uskoro", pa vise ne vazi (na moju srecu. haha).
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!