Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by mrle
Mislis na Brizit Bardo? Skoro je, cini mi se, uputila pisamce Borisu Tadicu kojim je izrazila svoju skandalizovanost i ultimativno zatrazila da se u Srbiji povede malo vise racuna o zivotinjama :D
Khm, pro?itaj sad boldano
Originally posted by amnesia
s druge strane, gadim se javnih licnosti, tipa one zene (what was her name) pola makartnija koja proganja ljude koji nose krzno!
Nema na ?emu :zvezda:
Korisnikov avatar
By *deni*
Smatram da oni koji jedu zivotinje zaista nemaju prava da ovde izigravaju pobornike za zastitu zivotinjskih prava da ne budu oderane i pretvorene u bunde.
Korisnikov avatar
By mrle
Originally posted by Stripi
Originally posted by mrle
Mislis na Brizit Bardo? Skoro je, cini mi se, uputila pisamce Borisu Tadicu kojim je izrazila svoju skandalizovanost i ultimativno zatrazila da se u Srbiji povede malo vise racuna o zivotinjama :D
Khm, pro?itaj sad boldano
Originally posted by amnesia
s druge strane, gadim se javnih licnosti, tipa one zene (what was her name) pola makartnija koja proganja ljude koji nose krzno!
Nema na ?emu :zvezda:
Cesto citam dijagonalno. Cisto da te sledeci put ne iznenadi.
Korisnikov avatar
By *deni*
Dobro ljudi, moraju i te dokone bogatunke , Brizit i ostale, necim da se zanimaju u zivotu.
One su ceo zivot provele u svili i kadifi, pa su im i interesovanja tako romanticna - zastita jadnih, malih zivuljki.
By amnesia_
Originally posted by *deni*
Smatram da oni koji jedu zivotinje zaista nemaju prava da ovde izigravaju pobornike za zastitu zivotinjskih prava da ne budu oderane i pretvorene u bunde.

ja ne jedem zivotinje! ja jedem ljude :meso:

;) ;) ;) ;) ;)
By Gost
Pa, to što postoje i drugi problemi, nije razlog da se ovaj zanemari. To je ista logika kao i ona "Što bi se sad petljali sa LGBT pravima, kad nam je ekonomija u qrcu." Ne vidim da je u pitanju lažni moral, ako ljudi stvarno veruju u to što rade. I uopšte nisam u fazonu da treba zaštititi samo životinjice sa slatkim njuškicama i tužnim o?ima (što moj brat najbolje zna, jer sam ga u ranome detinjstvu odvalila od batina kad je gušterima kidao repove. :blush: Eko-terorista u nastanku...).

Originally posted by 2kune
Stvar je duhovne prirode... Duh i snaga životinje ?ije krzno nosiš ulazi u tebe i postaje ti duhovna snaga i pomo?... Zamisli da imaš snagu 34 nutrije, ili 40 oposuma, ili ?ak 120 muškatnih miševa, ili pak 400 vjeverica!!! To su nevjerojatne mo?i...
A što ti može dati umjetno krzno? Samo spoznaju da je 400 vjeverica živjelo uzalud...
Mislim da bi trebalo da pojedeš to krzno da bi ti duh unišao... A ne bi ti škodio ni jedan :spank: :evil:
Korisnikov avatar
By waterlily

Pa ja jedem zivotinje i nemam nista protiv krzna gajenih vrsta (svinja, govedo, ovca), nego mi smeta ubijanje nekih vrsta zivotinja samo zbog krzna, uprkos njihovoj malobrojnosti. :tuc:
Korisnikov avatar
By Frizerka
Gledam ove brojke i ne mogu da verujem koliko nevinih slatkih zivotinjica nastrada da bi se napravila jedna bunda.Bundu ce obuci neka zenska,pevaljka, ili neka druga, da se sepuri grobljem zivoinja na sebi.Zalazem se za vestacko krzno.Zivi i pusti druge da zive
Korisnikov avatar
By Zooey
Originally posted by mirth
Staviti mrtvu zivotinju na sebe, tj. krzno iste... To mi je uvek bilo tako fuuuuuuuj!!!!!!!

:povez:
Odvratno je to!
Korisnikov avatar
By xfreelancer
sta reci. postoji onaj fantasticni slogan koji kazuje: samo zivotinje nose krzno. slazem se u potpunosti, mada kada razmislim, to malo i vredja zivotinjice...down with fur!
Korisnikov avatar
By Taboo
Originally posted by jukie
Ina?e, ne znam da li znate da se od ovih karakul ovaca koriste samo tek ojagnjeni jaganjci, koji imaju specijalno kovrdžavu meku dlaku, dok posle par dana po?ne da im raste vuna i postaju neupotrebljivi. Ina?e farmeri brižno motre da ne dodje do nekog poba?aja jer se i poba?eni jaganjci koriste u istu svrhu. Kara ina?e zna?i crna a kul ruža, jer te kovrdže kod naomiljenijih sorti po obliku podse?aju na raspored latica ruže.
(karakal zna?i crno uvo i to je vrsta risa iz pustinja starog sveta, a Karakum je pustinja sa crnim peskom, koja se nalazi pored Kizilkuma, koji je pustinja sa crvenim peskom)
Samo da dodam:

Još jedna meðu brojnim ljudskim perverzijama i porocima modne industrije je i dobijanje astragan krzna. Astragan
je naziv za krzno jedne vrste ovce, tj. mladunca ili fetusa karakul ovce, specijalno uzgajane samo radi dobijanja krzna.
Ali kakvog krzna? Naime, ovca se ili ubija pre poroðaja, a neroðeni mladunci se zatim vade iz rasporenog tela majke,
ili se mladunci raðaju prirodnim putem da bi se kasnije u toku dana zaklali! Kako bi se sašio jedan duga?ak kaput
potrebno je 30 ovih si?ušnih kožica. Koriste se razli?iti nazivi za ovo krzno, u zavisnosti od toga da li poti?e od tek
novoroðene jagnjadi ili se radilo o fetusima. Takoðe, razli?iti jezici poznaju razli?ite nazive za krzne karakul jagnjadi:
karakul ili svakara (u jugozapadnoj Africi), namikara ili nakara (u Namibiji), astrakhan(u Rusiji i njenim bivšim
republikama), agnello di persia (u Italiji)... Jezici su druga?iji a principi su isti... Domestifikacija i uzgajanje karakul
ovce poti?e iz okoline grada Bukare,Uzbekistan. Zemlje iz kojihse izvozi ovo krzno su i Namibija, Avganistan i druge
zemlje centralne Azije.

Strašno. Ina?e, slažem se sa mnogima ovde koji su dali mišljenje da nije isto uzgajanje životinja radi ishrane (iako bi i mesa trebali da jedemo što manje), a iskoristiti njihovu kožu za odevanje-obuvanje, i uzgajanje životinja samo radi krzna.
Korisnikov avatar
By IriS
kako je divno što stajete u odbranu mojih dragih ov?ica.
divni ste :love:
Slika
Korisnikov avatar
By spliff
pazi kad moram da se slozzim sa danijelom!
oni koji nose obuccu od kozze takodje.........
Korisnikov avatar
By bambola
I ne samo obucu,vec i kozne jakne,antilop jakne,gomila toga se proizvodi od zivotinjske koze...
Ali postoje stvari koje se mogu izbeci,zasto je bas bunda toliko vazna-pogotovo kad postoje veshtaci savrsenog izgleda.Kad samo pomislim na nacin na koji drze te zivotinjice i kako ih ubijaju-sve te dame bi potrpala u kaveze metar sa metar,da cuce unutra dok ih na kraju ne izvedu-zabiju im elektrodu u dupe,drugu u usta i protresla ih malo(VISHE)!:elektro:
By wesela_uchiteljica
iako padam na krzno,moram da priznam da ste u pravu.
jednom sam na ispracaju jedne generacije dobila lijin repic za oko vrata i od tada kupujem bundice,mada nemam puno(3-4),mislim neke sam dobila na plokon,ali od sada SAMO VESTACKO KRZNO!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!