Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Delete
Dragi Dnevnice, danas sam se opet pomirila sa drugarom, isli smo na Drinu, maznuli neciji camac i zamalo nas je voda odnela u nezeljenom pravcu jer nismo imali snage da veslamo...ali sve se dobro zavrsilo. Odlucila sam da moram smrsati, da li zbog toga sto je lakse veslati kad su putnici laksi, ili zbog toga sto sam kao prasence, to jos ne znam :)
Korisnikov avatar
By bella_the_weird
Dragi dnevniche,
Konachno su mi uplatili net juche. I bila sam sa bratom i drugaricom do grada (njoj je bio rodjendan) i smorila se. Sanjala sam zanimljiv san sinotj, iako ne mogu da se setim bash o chemu se radi...
Za uskrs je bilo.. zanimljivo. Oni ljudi (seljaci) nisu normalni koliko jedu, zhivota mi. Jadno jagnje. I ona druga dva.
Nagovaram kevu da me pusti da izbushim uvo josh dvaput. Mozhda i uspem, ko zna... I chitam "Pljachka velike piramide". Ja hotju da imam ka :zavist:
Josh uvek se skida velvet goldmine i josh uvek je na 72.20% Pochinjem da mislim da tje zauvek ostati tako.
By Swanheart
Dragi dnevnice
imam utisak da cu da poludim do kraja ove skolske godine...jos 20 dana idem u skolu a onda kraj:alikako:diplomski jos uvek nisam pocela da pisem,jos uvek pojma nema sta cu da upisem posle a svi me smaraju kako moram "normalno"da se obucem za maturu:placko:matematika mi polako zagorcava zivot:mad:a profesorka nije normalna,zena misli da ako iz ostalih predmeta imam dobre ocene onda moram da imam losu iz matematike(budala)i tako...odoh polako da pakujem stvari za ludnicu
Korisnikov avatar
By someone
dragi newniche...

danas je petak...dan koji najwishe mrzim u nedelji...ali trudim se da ne mislim o tome...Inache,baba i deda su mi otputowali za Ameriku u Ohajo,zawidim im :) wolela bih da se i ja nekako izwuchem iz owe nashe zemlje bar na nedelju dana :D i tako...raspust se josh malo zawrshawa,ja knjigu nisam pipnula moratju danas neshto da uzmem da "uchim" :P ochekujem da mi drugarica poshalje ledeno doba 2,jedwa chekam :hyper: : to je to,jawitju ti ako bude nekih nowosti :)
Korisnikov avatar
By bella_the_weird
dragi dnevniche,
Moj brat je zvao neku decu ovde. Sede u dnevnoj sobi i gledaju ledeno doba 2. Meni je dosadno.
someone me podseti da se uskoro zavrshava raspust. I stvarno ja josh nishta nisam nauchila, a treba da popravljam biologiju. I ...stvari.
Umretju od dosade.
By katarina
dragi dnevniche,
kod ortaka smo i gledamo ledeno doba 2, a ona njegova sestra se smara za desetku, da bar uzme da uci biologiju....
Super je film.
Korisnikov avatar
By Andre87
Dragi Marko, nemam nekog posebnog razloga zasto ti nisam ovih dana pisao..ma zasto kad se citamo i bez reci:D. Juce sam sa bandom slavio rodjus!Ah godine prolaze..sve mi je teze da izigravam deckica..(oslabio sam..ne bi li istakao konture lica...koscat bolje prolazim..pustam bradu-hvala majko Prirodo..deda me svaki dan zeza da treba da se brijem ako ne nameravam da idem u manastir)...ako ne budem na T-u u starosti cu izgledati kao sprzeno majmunce:(. Danas sam bio kod psiha..super je proslo. Imam zakazano za sledecu nedelju..i jedva cekam! Bar da dobijem stopere za grudi..morao sam da prestanem da bildujem:(..bolele su me grudi..dolazi leto a ja izgledam ..kao pikavac. Danas sam prvi put posle oko dve godine stao na skejt...zavrsio sam I grafit gimnazije jos mi fali pozadina..imam privremeno resenje ali cekam inspiraciju....lol ako je ne dobijem do ponedeljka nacekacu se..kad sipam ona 4 udzbenika za junski rok u glavu..nestace umetnicke slobode:P..ostaje memorisanje..bios sam zapustio...cekam leto. Uzivaj ortak!

Andre
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Draga Keti,

Vracam se gluvaranju na netu, sajber sexu i otalim glupostima, poshto mi zena ostade bez telefona.....kmeeeee....
Inache sam odlichno, prezivljavam upale mishica i pustam kosu...
A kako te ?
Korisnikov avatar
By gari
Dragi...no?ni?e. Vratio sam se posle dužeg odsustva i ponovo pišem li pišem, na žalost Stripija, 2 kune i ostalih ZLOBNIKA na ovom Forumu, ali koji mi ne mogu zapušiti-tastaturu...

:spank: :zastava: :tegovi:
Korisnikov avatar
By Hys.
Dragi Zaphode,
osecam da ako uskoro ne odem iz ovog grada na neko vreme, oseticu potrebu ili da uzmem snajper i skidam neduzne prolaznike ili da se sabijem u sobu i ne izlazim nedeljama:vatrica:
hvala Bogu, da idem na selo u subotu:ugriz:
Korisnikov avatar
By gari
EEeeeeh, ništa bez sela, najbolje je oti?i u Zabiti Vrh i tamo uživati u prirodnim lepotama...Ili u Držmi Kura?ki Potok...Isto-lepota...

:camac: :right: :zev2:
Korisnikov avatar
By bella_the_weird
Dragi dnevniche,
Bila sam danas sa kumovima na njihovom placu i pravili smo roshtilj. Ja sam pushtala muziku. I mazila njihovo kuche. Mnogo je slatko. :meda:
Prichala sam sa tjaletom o exitu. Mozhda napredujem.
Ja "Tata zashto me ne pustish da idem na exit? Zaaashto?"
Tata "Nemash ti drushtvo za to."
Ja "Imam. Recimo.. imam Teu."
Tata "I shta tje ona da uradi kad te neko zhestoko naduvan spopadne? Da kazhe nemoj nju, uzmi mene?"
Ja :zid:
Korisnikov avatar
By gari
Jutro je, jutro je...Bolje da se nisam ni probudio...Stripi me ne?e! Sada ima da patim kao patika jedno dva sata. Šmrcccc...Vreme je obla?no povremeno sa kišom, TV bruji, dosadno...

:kletva: :hvala: :grom:
By Swanheart
Dnevnice...raspust se zavrsava a ja sam tek sada uzela da ucim matematiku...glava mi otpade i poludeh... :mad: :placko: :ostrisekiru: :shok:
Korisnikov avatar
By gari
Dragi no?ni?e, nemam šta naro?ito da napišem, osim da sam razo?aran veselom povorkom bogatih ludaka koja je prosvirala kroz Beograd. Ne izgledaju mi baš sre?ni, a naši drumovi im se dopadaju??? Mora da imaju dobre amortizere...

:prst2: :uljenavatru: :jerry:
Korisnikov avatar
By bella_the_weird
Dragi dnevniche,
prezhiveh prvi dan u shkoli. Preksinotj i juche ujutru sam uchila istoriju koju smo gubili, a prozvao me je geografichar i dao mi tri. Nishta nisam uchila. Od pochetka polugodishta.
Mama mi je zabranila izlaske dok ne popravim ocene pa loud&queer, a i sve ostalo, otpada.
Idem sutra da vidim druga u drushtvu mrtvih pesnika. I gledala sam taj film na B92. I plakala. Tri puta. Ethan Hawke je bio sladak kad je bio mladji. Mnogo mladji.
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Draga keti,

Pitams e kad ce ta hrabrost vishe pa za njom i sloboda...imam godina, sve manje zivaca a i dalje ja nisam ja......:slinavko:
Korisnikov avatar
By gari
?itam kako se pate ova deca sa u?enjem i odlaskom u školu i u fakultet, pa mi to doðe pomalo smešno jer to sam davno preturio preko sebe. No, neka ih neka se zavaravaju. Ipak je bolje ne znati ništa.

:kafa: :piggy: :piski:
By just!N
Dragi dnevnice, dok se Bella muci ja jos odmaram...u skolu krecem od ponedeljka pa pokusavam preostalo vreme (3 dana :( ) maximalno da iskoristim...na zalost...moram da ucim...ali tu i tamo se zezam po gradu.. :P
Korisnikov avatar
By gari
Nešto se razmišljam-sino? sam bio na chatu i beše jedan Justin od 17 godinica...Ma, dal si to bio ti? Nešto si mi sumnjiv? Mora da si bio ti, mnogo si se smejao kada sam te pitao...

:grouphug: :potapsava: :poklon:
By just!N
Nisam to bio ja...imam drugi nick na chatu... :peace: ...to je samo slucajnost... :mazi:
Korisnikov avatar
By gari
Gledam na RTS 1 neku dokumentarnu seriju o Drugu Titi. Dosadili su mi više sa tim lamentiranjem o njemu. Pobogu, umro je pre dvadeset i šest godina-dosta o njemu.

:eureka: :pas: :gatara:
By Pending-For-A-Bending
Mirthul, godina Divlje Magije

Dragi dnevnice,

danas sam se probudio u krcmi pored Loch Mordara. Uopste ne mogu da se setim da li sam se sinoc tu izlogovao ili je ipak bilo u Methil bayu. Godine me uhvatile... Nije malo hiljadu i koja... Ponekad zivot Nocnog Vilenjaka stvarno tesko pada

Nego... Sva sreca da sam se probudio tu gde sam se probudio jer sam vukao jos odavno jedan elitni quest gde sam trebao da poubijam neke silne ogere koji su se nameracili da sruse branu. Posto sam preplivao jezero, sreo sam neka dva patuljka i pitao sam ih da im se pridruzim a oni nisu hteli. Prokletinje skrte. Jure za parama i XPom. Ipak uskoro sam sreo jednog human mage koji mi je pomogao. Mislim da je i on imao taj quest. Prvi put sam kod njega video polimorf cin kojom je ogere pretvarao u ovce. Nazalost, vracali su se u stari oblik posle nekog vremena. U jednom trenutku je gomila krenula na nas, ali ja imam neku cin Mind Screech koja ih sve uplasi i oni pocnu da beze. Vristao sam i vristao, a carobnjak je gadjao ogree vatrenim loptama dok ih sve nije poubijao. Naravno ja sam ga usput lecio, posto sam vec dugogodisnji Elunin svestenik. Bio mi je zahvalan i cak posto je on izrolovao jedan kovceg sa blagom, prepustio mi ga je... Potom sam se vratio do gradonacelnika i dobio jadnih 17 srebrnjaka za to delo. Tako mi i treba kad poslujem sa patuljcima!
Korisnikov avatar
By bella_the_weird
Dragi dnevniche,
Gledala sam drushtvo mrtvih pesnika. I dok sam se vratjala (sama. peshke) od sheste do kutje uhvatila sam jednu misao "...on ima devojku i sve, a mene tje neko da ubije na putu do kutje..." I onda sam shvatila da mislim o liku iz odeljenja. Shto me brine. Mozhda se lozhim na njega. Shto stvarno nije fer. Da sama sebe tako zajebem. (Btw on je glumio Nila. Samo mi palo na pamet...)
I u svakom sluchaju. Kao treba da uchim geografiju za sutra. Mozhda se javim da popravim. I biologicharka je najavila test iz celokupnog gradiva za 20. (ili neshto oko 25., ako ne stigne ranije). Kazhe da za to vreme mozhe da se spremi bilo koji ispit za desetku. Ali ja nemam samo biologiju da uchim. Nadam se da tje joj se neshto uzhasno desiti. Stvarno.
just!n... U koju shkolu idesh? Mada pretpostavljam da nije ni bitno, SVE zhivo shtrajkuje osim sheste. Nadam se da tje se i direktoru desiti neshto strashno.
By just!N
Heheheh...draga Bella..nema to veze sa strajkom...ja sam uzeo stvar u svoje ruke i ja strajkujem....btw slava mi je u subotu pa imam 'slobodne dane' i krecem u skolu u ponedeljak... :) ..ali veruj mi da znam kako ti je...ma katastrofa...u svakom slucaju, kad se prebacim znam da sigurno necu ici u VI.. :P :jezik: ...javi kako si prosla....pa se cujemo... :kiss: :mazi:
Korisnikov avatar
By gari
Osvanulo je divno jutro /u podne/ nad Tjuran city. Sav radostan pohrlio sam na Forum, jer znam da su me se mnogi užegli.

:die: :maska: :novinar:
Korisnikov avatar
By Delete
Dragi dnevnice, ovo je jedan od njgorih dana u mom zivotu, zapravo proslo je tek pola dana, a ako druga polovina bude bar upola losija nego ova ima da ubijem i sebe i jos nekog!
Napravila sam malu glupost na poslu i uzeli su mi oruzje, ne daju mi da radim, jos se i deru na mene. Prete i da ce da me tuze. I kako ja sad da nastavi zivot obicnog tempa?!
Korisnikov avatar
By Laika
U ala izvuche temu...

Dear diary, ima da zveknem ovaj nikad-laksi i nikad-dosadniji ispit samo tako...
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Dragi dnevnice,
Danas sam se uspavala i nisam otisla na vezbe. Molim te nemoj da se ljutis.
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 21
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!