Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Super Mario
Ne znam, nije ni toliko katastrofalno.
Košava je nekada davno imala druga?iji program, najviše edukativnog karaktera (jeste da su krali sa stranih televizija). takoðe, beše to veoma gej frendli televizija. Mislim da ako naðu novac, mogu da naprave nešto dobro :kuvar:

Nisam video BTv, ali verujem da ce Fox agresivnije nastupiti u Srbiji jer treba parirati Pinku.

Na kraju, B92 sada ima šansu da uzme zna?ajniji deo mediskog kola?a i nadam se da ce naci dobar odnos izmešu lakših sadržaja i informativne produkcije (koju ne treba menjati). 92ci predviðam lepu budu?nost :yay:

Avala ce pokupiti radnike sa Bk.

:grouphug:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Tragikomichno, ali tragikomichni su bili i kandidati...
Korisnikov avatar
By nEne
bas bezveze... misllim Kosava-Happy?!? da li je iko bio veci autsajder... ovaj, da, jeste -- tv Avala!!!

sve nade polazem na Foks!
By Storm
Izbor je strašan.
Znao sam da ?e taj glupi savet izglasati nešto glupo, ali nisam o?ekivao da ?e to biti toliko glupo i sramno.

:down: :down: :down:
By Sixto
Kljuc uspeha Pinka je u povladjivanju sirokim narodnim masama, a 92 ne moze da racuna na veci deo medijskog kolaca jer su nacionalnu frekvenciju imali i ranije tako da promene nema, bar sto se tice pokrivenosti i ako misle da je uklanjanje BK dobra odskocna daska grdno se varaju, dobili su FOX, dok god budu pravili program koji nije siroko prihvacen, ostace na jednocifrenom procentu gledalaca u Srbiji kao i do sada!
Korisnikov avatar
By nEne
izbor je uradjen po kljucu, radiodifuzni savet koji je sporan od samog pocetka se pokazao kao podlozan uticajima (verovatno bi svaki drugi savet, isto tako bio, ne znam...), FOX je dobila frekvenciju zato sto je americka kompanije, a srbija je pod americkom zonom interesa, to je bar jasno, amerika ima strateske planove sa srbijom (za razliku od hrvatske, koja je u zoni nemackog interesa, pa otud, RTL biva jedna od nacionalnih televizija)... mislim, ne tvrdim, nit' sam vrsni poznavalac medjunarodnih odnosa.

kladim se da ako samo malo zagrebemo povrsinu, mozemo skontati zasto su bas te televizije dobile nacionalnu frekvenciju...
Korisnikov avatar
By Super Mario
Originally posted by Sixto
Kljuc uspeha Pinka je u povladjivanju sirokim narodnim masama,
Aha, i sta sad, uveš?e još tri sapunice i dnevni grand šou? Uz to, RTS im je za vratom.

a 92 ne moze da racuna na veci deo medijskog kolaca jer su nacionalnu frekvenciju imali i ranije

Imali su solidnu pokrivenost, ali nacionalna frekvencija je ipak (naj)viši stupanj. Skrenuce ka komercijalnim sadrzajima, ali ce zadrzati stil

I voleo bih da mi kažete, ko je trebalo da bude umesto Košave i Avale? Ok, RTL.... ali ostali su podjednako jadni

:cheer:
Korisnikov avatar
By bigirl
Sramota što BK ne dobi n.f.!!!

Toliko su se trudili na sve na?ine da sruše BK i sad eto, naðoše ovaj "legalan" (do mojega) na?in da to i odrade. Sramota!!! I onda posle neko pljuje po "Slobinom vremenu", kako su se "samo" tada radile takve stvari. Bedno. Bedno. Najbednije.
By Sixto
Na stranu sva polarizovanost medija, ali sta te kuce za koje tek sad cujemo mogu da ponude, kakav su one sistem razvile, produkciju, do kog nivoa su stigle!
Sve je to pod znakom pitanja!
Mislim da je trebalo potvrditi ovim starima frekvencije i pustiti jos fixno dve strane televizije pa nek se kolju dok krv ne potece, najbolji ce isplivati, ovako je konkurencija smanjena!
Mozemo samo dobiti pad kvaliteta programa! Nista ih ne tera da prave bolje sadrzaje kad su uljuljkani u svom privilegovanom polozaju na dugih osam godina!
By fazza
E, ovako ljudi - shta smo dobili:

TV Pink i TV B92 - potpuno ochekivano

TV Avala - Televizija koja josh uvek ne postoji, a chiji ce program chiniti uglavnom
informativni program. Jedan od vlasnika je Danko Djunic, bivshi potpredsednik
Savezne Vlade i Miloshevicev kadar. Frekvenciju su dobili na "chasnu pionirsku
rech".

TV Koshava/TV Happy - Rachunica im je bila dobra. Da su ishli samostalno
verovatno ne bi dobili frekvenciju, a kombinacija sa dechijom televizijom je bila
pun pogodak jer ko se ne bi sazalio na decu. Program TV Koshave sada
popunjavaju razne gatare i vidovnjaci, a u pauzama muzichki spotovi. Gledanost
im je negde ispod jednog procenta. Ako se neko nada da ce Koshava imati
kvalitetniji program sada kada imaju nacionalnu frekvenciju grdno se vara.
Bice isti, mozda i gori. TV Happy - dechija televizija koja se delom finansira i od
041 brojeva. Savrsheno!
Slika

TV Foks - Ne bih da komentarishem dok ne vidim. Oni su, chini mi se, jedina
svetla tachka na onom spisku, mada se moze desiti da nas zadesi sudbina
Bugara.

Bez obzira koliko ne volim BK televiziju i shto svi znamo da je poreklo tih para
sumnjivo, niko ne moze da me ubedi da ce Koshava imati bolji program od
BK.

RTL bi bio mnogo bolje reshenje od TV Avale, ali govnari su to. Neka Danko
Djunic, kadar one Savezne Vlade i onog rezima koji je doveo do bombardovanja
i rushenja Avalskog tornja, napravi makar svoju privatnu televiziju ako ne moze
da podigne novi toranj.

Bitno je reci i da su dozvole za nacionalno emitovanje dobile i radio stanice
koje su pod direktnom kontrolom nekih politichkih stranaka. Recimo
Radio "Fokus", glasilo SPS-a i SRS.
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Koliko sam ja skapirao na kablovskoj se nece nista promeniti tako da cu i dalje imati sve kanale koje imam sada. Kao i pola Srbije. Nova špica za marketing na Pinku i Timofejev2? Much ado about nothing :wcsolja:

Šta je sa lokalnim stanicama tipa Palma plus i Panonija i Kostolac Prime ili šta ti ja znam ve?? One i dalje nastavljaju da rade jel tako? I gde je tu sad poboljšanje kvaliteta pitam ja vas? :shrug:
By Simor
Meni je bas drago sto je, za podrucje Vojvodine, frekvenciju dobila suboticka TV Super. Iako nisam pasionirani gledalac TV programa, TV Super ima sjajan dokumentarni program, a mislim da je dobro da se Vojvodina medijski decentralizuje - pa ako ce vec pokrajinski javni servis (RTV Vojvodine) imati sediste u Novom Sadu, dobro je da druga televizija ima sediste van Novog Sada.

Sto se Srbije tice, radujem se sto cu i dalje moci da slusam "Pescanik" radija b92. Bar nam tu dozu normalnosti nisu oduzeli, u ovoj, inace, po svim kriterijumima nenoramlnoj zemlji....
By fazza
Originally posted by operativni kadar
Šta je sa lokalnim stanicama tipa Palma plus i Panonija i Kostolac Prime ili šta ti ja znam ve?? One i dalje nastavljaju da rade jel tako? I gde je tu sad poboljšanje kvaliteta pitam ja vas? :shrug:
Panonija je vec izvisila, a shto se tiche lokalnih televizija - o njima tek treba da
se odluchuje.
Korisnikov avatar
By ::fy::
Po meni izbor TV stanica nije uopšte skandalozan, niti tragikomi?an. B92 je dobila nacionalnu frekvencu i za TV i za radio program. BK je, na svu sre?u, izbgubila prava da emituje program (evo upravo sada slušam ove dezinformacije, jadikovke i obmanjivanje naroda u Telefektu). FOX je dobio frekvencu, shit RTL je izgubio. Radio Index je dobio frekvencu. Jedino loše rešenje je bilo dodeliti Pink-u frekvencu, ali dobro :jbg:
Korisnikov avatar
By nEne
po meni je najveci skandal HappyKosava!:mad:
By жњ
tv happy?? :lol: jesu to oni sto po ceo dan emituju stihove decjih pesnika? :doh:

ako, neka.. bolje i to, nego neko tamo nasilje i smrt! postacemo nasmejana i srecna nacija!

:ciciban:
By Storm
Što više prolazi vreme, sve je jasnije koliko je to bio mega-loš izbor.
Prvi put posle 5.oktobra JUL ima ve?inu nacionalnih tv stanica.
:flaming:
Korisnikov avatar
Ma i treba da postoji jedna de?ija televizija koja ima nacionalnu frekvencu. To je sasvim OK. Meni samo smeta što je posle svega TV Pink dobio dozvolu. Da li to zna?i da su Grand show i sli?ne selja?ke emisije sada "ozakonjene" ili ?e Pink morati kompletno da promeni programsku šemu?

A jeste li danas pratili imformativne emisije na BK? Mislim da je sprdnja preslaba re? da opiše današnje iživljavanje zaposlenih u ovoj TV ku?i. Pokazali su svoje pravo svetlo i kakav sklop ljudi radi na PSSovoj televiziji. Užas ! A tek izjava (sm)radikala Vu?i?a :smeh:
By Sixto
TV Pink ako neko ne voli i smeta mu neka promeni kanal, postoji daljinac!
Samo bi voleo da mi neko objasni zasto BK nije trebalo da dobije nac. frekvenciju!? Politicka angazovanost vlasnika nije neki jak razlog koji moze da opravda uskracivanje iste!
Korisnikov avatar
Pa ne radi se o tome da ?u ja ili ne?u promeniti kanal ili izbrisati Pink iz memorije, ve? o tome da postoje neki standardi u emitovanju programa. TV stanica koja nema niti jednu dokumentarnu emisiju i ?iji se urednik ježi od samog pomena re?i "obrazovanje", televizija koja ne poštuje svoju sopstvenu programsku šemu i koja se svakodnevno iživljava nad gledaocima, ne sme i ne može dobiti satisfakciju i priznanje za minuli (ne)rad.

Što se ti?e BK televizije, ako zanemarimo da je njen vlasnik politi?ar (što je zabranjeno), nije dobila frekvencu prosto zato što je neko morao i da odpadne (prijavilo se više zainteresovanih, nego što je predviðeno). ALi siguran sam da ?e BK nastaviti da emituje svoj program preko satelita i kabla, tako da nema razloga za bilo ?iju uznemirenost.
By fazza
Originally posted by ForeverYoung
Po meni izbor TV stanica nije uopšte skandalozan, niti tragikomi?an. B92 je dobila nacionalnu frekvencu i za TV i za radio program. BK je, na svu sre?u, izbgubila prava da emituje program (evo upravo sada slušam ove dezinformacije, jadikovke i obmanjivanje naroda u Telefektu). FOX je dobio frekvencu, shit RTL je izgubio. Radio Index je dobio frekvencu. Jedino loše rešenje je bilo dodeliti Pink-u frekvencu, ali dobro :jbg:
Pa nemoj mi reci da je Srecni vetar bolje reshenje od BK TV! Na stranu to shto
ja Karica ne mogu da smislim i shto svi znamo da je poreklo tih para
prljavo/krvavo, ali po meni bi bilo bolje da su dali BK TV frekvenciju jer su
za razliku od Srecnog vetra 1) gledanija televizija, 2) tehnichki naprednija i
programski potkovanija.

I ko ti garantuje da cesh na FOX-u gledati serije iz njihove produkcije? Mogu
tome da se nadam zajedno sa tobom, a kako ce program u stvari izgledati
videcemo onog trenutka kada ga pokrenu.

RTL uopshte nije shit televizija, nemoj da preterujesh.
Korisnikov avatar
By Zemunac
Ne znam dal ste pisali o tome (mrzi me da citam)... Jel se BK definitivno gasi za emitovanje uopste, posto su nesto spominjali emitovanje preko satelita i kablovske?
By fazza
Originally posted by _FreestEIleŽ
Ne znam dal ste pisali o tome (mrzi me da citam)... Jel se BK definitivno gasi za emitovanje uopste, posto su nesto spominjali emitovanje preko satelita i kablovske?
Za sad se ne gasi, imaju 7 dana zalbe kao i sve ostale televizije koje nisu
dobile frekvenciju, a onda ce svi morati da ugase program. Tachan datum ce se
znati posle praznika. Ne znam kako to RRA ima pravo nekome da trazi da
ugasi program ukoliko nije isposhtovao komintente, al' ajde...

Inache, BK SAT je pre nekoliko dana ugasio signal na Hot Bird-u, a neshto
kasnije i na Atlantic Bird-u, tako da ih sada nema ni na satelitu. Mozda je to
uradjeno zbog toga shto ce eventualno preci na transponder (frekvenciju)
koju je zakupio Telekom Srbija na Hot Bird-u 7A. Vidjet cemo. :)
By Sixto
Na dan kad je objavljeno da su izgubili frekvenciju Bk je nestao sa tv u Novom Sadu na neko vreme!
Sto se tice pravednosti dodele, ne znam zasto je Kosava u boljem polozaju bila i dobila frekvenciju od BK!
Ne znam samo da li to znaci da su podveli Super Nolle-ta pod dokumentarno-obrazovni program!
Korisnikov avatar
By Kupper
TV Pink ako neko ne voli i smeta mu neka promeni kanal, postoji daljinac!
Bolje da nista nisi napisao nego ovo. Postoji daljinac ?!!

Btw, mislim da je podela (a vecina se slozola, cini mi se) ocajna. Bojana Maljevic i Sexy Nole??? Pa zaista, BK je Harvard za taj konglomerat. Ali, nes me najvise zanima taj info program nepostojece Avale.

I da, Pink bih zabranio zakonom, kao i SRS. Pa 'na daljincu prazno, gasi se za deset minuta, 'no signal'. Fiuuu, to bi bila obavjest.
By Sixto
Problem ja sto svi koji vicu protiv tog Pinka i te kako dobro znaju sta se kad na njemu prikazuje i upuceni su u karakter emisija! Ako im smeta sto ga gledaju!
Korisnikov avatar
By Super Mario
Problem ja sto svi koji vicu protiv tog Pinka i te kako dobro znaju sta se kad na njemu prikazuje i upuceni su u karakter emisija! Ako im smeta sto ga gledaju!
mazhozizam, analitika... to su dva razloga za sada :gol:
By fazza
Na dan kad je objavljeno da su izgubili frekvenciju Bk je nestao sa tv u Novom Sadu na neko vreme!
Nestao je i u pola Beograda, ali ne zato shto ih je neko iskljuchio nego zbog
toga shto su sami sebi iskljuchili predajnike.
Sto se tice pravednosti dodele, ne znam zasto je Kosava u boljem polozaju bila i dobila frekvenciju od BK!
Ne znam samo da li to znaci da su podveli Super Nolle-ta pod dokumentarno-obrazovni program!
Ne znam shto se svi kache za tog jadnog Nolleta, taj tip vec mesecima ne radi
na Koshavi, gradi chovek kucu i pravi decu svojoj zeni. Nije on vishe problem,
nego vidovnjaci i gatare.
Korisnikov avatar
By jukie
BTW u seriji Bitange i princeze postoji lik Erotoman koji je preslikani Nolle, i naravno glavno mu je interesovanje erotika
Korisnikov avatar
By Super Mario
Da, nolle je probio barijeru i ja ne vidim ništa loše u puštanju erotskih sadržaja u odgovaraju?em no?nom terminu. Obaška što je baš taj nole na po?etku pustao i gej priloge :)
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!