Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By mirth
Knjige i grickalice - tu nemam kontrolu.

A sve ostalo - ni ne vidim... kad mi fali odece, odem u prvu radnju i kupim prvo na sta naletetim. Cak me cesto mrzi i da probam.

A tek sto me niko nece ubediti da idem sa njim u kupovinu... ihaj! Ni u ludilu!
Niti se osecam merodavnom za asistenciju, niti mi ta jurnjava i obilazenje prija... :indijanac:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
obozavam da kupujem, ali iako mi je to jedna od zanimacija, gledam shta cu kupiti i to analiziram, da li ce mi to biti potrebno, i dvesta puta ako treba da probam jednu te istu stvar uradicu to, i naravno onda slusham komplimente od prodavachica, kao i od usputnih ushterija i onda se nakupujem:pickme:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
obožavam shopping. a pod shopping-om podrazumevam:
  • garderobu
  • cipele
  • akcesoare (torbe, kaiševe, rukavice i sl.)
s tim što ovo "mani?no" dolazi do izražaja kad pronaðem neko mesto s cool stvarima. više nemam nikakav spisak i plan u glavi, ve? probavam redom i kupujem sve što mi se sviða. ina?e, volim da se stalno pojavljujem u novim kombinacijama i onda mi se retko desi da mi neka stvar leži u ormanu.

a što se ti?e marketa i trafika, tamo nemam živaca da istražujem, pa uglavnom nosim spisak.
Korisnikov avatar
By pazzaz
FETISH. :spank:

Da da obozavam kupovinu posebno kad je u pitanju garderoba mada i sve ostalo ;)
Korisnikov avatar
By Art DeCoCK
mala novost za sve vas
kaze se
SHOPOHOLICAR
a ne sopingoholicar
By Hugo
Originally posted by Art DeCoCK
mala novost za sve vas
kaze se
SHOPOHOLICAR
a ne sopingoholicar
Purizam jezicki kao novokomponovanost je evo zaista potvrda,kada sam ja objavio temu tada se i pisalo i govorilo kako sam ja naslovio a evo koliko je potrebno malo vremena da isto znacenje dobije novi naziv!!!!No trendovi su za pracenje pa evo usvajamo novi naziv,prihvaceno!!!!!
Korisnikov avatar
By MorbidAngel
kako god da se kazhe, ja znam da svaki put kada izlazim iz stana moram da krijem pare od sebe!... to je boleeest:obesen:
By Çâðê_DUP
Kada bih imala novca i mogucnost
izbora svega i svacega, kakvu imaju
ljudi u civilizaciji miljama udaljenoj,
rado bih pristala da me etiketiraju kao
shopingoholicarku. I tugu zbog toga bih
opet lecila kupovinom.
By High Maintenance
jesam,imam potrebu da stalno nesto kupujem...kupovina obuce i farmerica u 99% slucajeva resava sve moje probleme :D
By Catwoman
:soping::

Ovo mi lici na jednu moju razmetljivu i iritantnu poznanicu.

Ja manje kupujem u Beogradu, a vise u inostranstvu. Ne samo da je kvalitetnije, nego nekad i dosta jeftinije. Omiljene marke: Hilfiger i Lacoste.
Korisnikov avatar
By radoznala
Ja sam samo htela da kazem da sam bila juce na sajmu i da mi se svasta svidja i da veceras necu u grad ne bih li kupila nesto sebi (to je vec manje bitan deo). Ima super stvari! Nisam znala gde to da uvalim, pa 'ajd' u ovu temu...
By Sixto
Knjige najvise, onda sportska oprema i nakreju sva moguca tehnika!
S druge strane u Megamarketima tipa Maxi, Merkator i sl imam gotovo Opus Dei moc samokontrole! Kupim samo ono sto mi treba!
Korisnikov avatar
By Zoe
:nokti: uhh, ja obozavam da kupujem i trosim pare, ali cesto ne mogu da nadjem nesto sto mi se bas svidja :no:
Naravno, hiljadu puta sam kupila gluposti koje mi nisu uopste trebale, ali vise volim da me odmah neki komad odece `obori s` nogu` i da otrcim kuci da to obucem.....Ponekad mi se cak desava da toliko ocajnicki zelim nesto da kupim a to ne nalazim, da kupim neki tehnicki uredjaj (koji mi takodje nije potreban i koji kasnije ni ne koristim), samo da bih se resila novca....Bolest?!:doktor:
Korisnikov avatar
By Adam*
Ja sam teski trosadzija.....................jos kada si mlad i zgodan "pa ti svako odelo bolje stoji" eee onda je to problem!
Obozavam skupu obucu i farmerice...parfemi a o sitnim zadovoljstinama da i ne govorim(cokoladice,vocni jogurti,eurokremi,3-1 kafice,sokici-Jabuka-posto toliko pijem sokove da od drugih imam kiselinu).Tako da mi dnevno treba oko 500din (minimum).
Zadnje sto sam kupio(prosle nedelje) je profesionalna bicikla(Wheeler) koja me je kostala kao polovni stojadin...ma i vise!
Samo da je para svaki dan.......al' bi bio sretan jaaaaaaa!!!
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
hm...ja kad udjem u market, kupujem gomilu stvari, pa cak i neka sredstva za ciscenje, koja mi bas i nisu potrebna, ili punim zalihe hrane, kad god dobijem pare od kuce...

da, potrudim se i da dopunim zalihe u svom "narko ormaricu" - a to podrazumijeva ganju i paketic cokoladnih bananica, kexa, i pakovanja tortelina sa shunkom..

zatim, podjem do indian shopa, da se opskrbim sa par novih mindjusha,do CD-shopa, da kupim neku muziku, ili, ako sam bas pri parama, zapalim u pg,i kupim si neku koshuljicu ali pantalone...
Korisnikov avatar
By Daliborka
Ih, pa ko ne voli da sopinguje ? Ko kaze da to ne voli, taj sigurno laze. Sopingovanje je, naravno, u tesnoj vezi za finansijskim mogucnostima.
Posto su nam finansijske mogucnosti ogranicene, ostaje nam da se dovijamo, snalazimo, nesto malo novoga kupimo, pa kombinujemo sa starim, prekrojenim komadima odece.
Ja sam dosta garderobe nasledila od majke, a i strina iz Francuske mi cesto salje njene iznosene komade markirane garderobe. Bas mi je nedavno poslala paket u kojem je bila i jedna divna rolka pink boje. Nazalost, rukav te rolke je bio unisten nekom hemikalijom ( zato strina i nije mogla vise da je nosi, pa mi ju je poslala ). Ja sam rolku gledala, zagledala, odmeravala i konacno se setila resenja. Odsekla sam rukave i tu rolku pretvorila u jednu dopadljivu prolecnu rolkicu bez rukava.
Ono malo garderobe sto kupim, kupim uglavnom kod Kineza. Bas skoro sam po ceni od 85 dinara kupila jednu ekstravagantnu esarpu, toliko ekstravagantnu, da je u stanju da dominira i da iznese citavu pricu oko stila konkretne odevne kombinacije. Veoma cesto pazarim i detalje kao sto su perle, vestacke ruze, brosevi. Svi ti detalji kada se ukombinuju sa starom garderobom, daju utisak da je sve novo i jos nevidjeno.
No, koliko malo para potrosim na spoljnu garderobu, toliko vise paznje posvecujem donjem vesu. Za dobre gace i carape ne zalim pare. Gace moraju da su udobne i da cuvaju bubrege, a carape da su komotne, da propustaju vazduh i da upijaju znoj.
Korisnikov avatar
By radoznala
Kupila sam danas neplanirano super dux i super maju :yay: :yay: :yay:
Jeste da mi nisu bas trebali, ali su diiivniii! Volim kad kupim nesto, bilo sta!
Korisnikov avatar
By Adam*
Ja sam danas kupio :rukavicu za bejzbol i loptu...al' cu da bacam celo leto!!!
Korisnikov avatar
By ok_decko
Uf...
Nema tih para sa kojima mogu da krenem u kupovinu, a da ih ne potrosim. I uvek sam u fazonu - eh, da mi je bilo para samo za jos ovo... strasno.
Na garderobu najvise trosim, narocito na kosulje - kad vidim dobru kosulju, ne zalim pare. Sa satovima je isto: pre par godina sam dao celu platu za sat, nisam ni trepnuo. Uvek se posle takvih akcija hranim (citaj - zavaravam) pricom da se jednom zivi... :gitara:
By Gost
Ja sam imala jedan pad u šopingholizam oko Nove Godine... Posle sam se ose?ala groooozno... I to ne samo zato što sam potrošila brdo novaca, tako da još ose?am posledice, :lol: nego zbog izdaje ideala bwe! Nikad Robom Robe, i to... Ne' mi se ponovit.
By Gost
Ša e?
Korisnikov avatar
By Daliborka
Danas sam bila na pijaci !
Kupila sam zelen, kajmak, rezance za supu , kilo jabuka i vratila se kuci praznog budjelara.
Sad ima da kusujem sa kupovinom do sledece subote.
Imam samo za hleb i mleko.
By Gost
Originally posted by Daliborka
Danas sam bila na pijaci !
Kupila sam zelen, kajmak, rezance za supu , kilo jabuka i vratila se kuci praznog budjelara.
Sad ima da kusujem sa kupovinom do sledece subote.
Imam samo za hleb i mleko.
Pa kad slabo ekonomišeš. Od mleka bi mogla da napraviš kajmak, a i rezance možeš sama da umesiš. Zelen bi mogla da gajiš u bašti ili na terasi, tako da ti ostaju samo jabuke.
Slede?i put se obrati 'amo pre odlaska na pijacu. :vegi:
Korisnikov avatar
By Kittrie
Originally posted by amnesia
:shrug:
bRRate, ona sE to kao piTa?????? :cobanica:
Korisnikov avatar
By m..
Ja samo oboljevam od toga preko grane, ovde se svaki pokusaj shoppinga ubrzo pretvori u agoniju.
By жњ
Originally posted by krepa?
Ša e?

ja nisam shopingoholichar, nego shopingoDZANKI... sve svoje probleme lecim kreditnom karticom :dancingfever:
By spf 3000
buduci da sam jako izbirljiva nemam taj problem. potrebno je da odlepim za necim, da mi to nesto bude savrseno udobno, da mi savrseno i stoji, da bih se odlucila da to nesto kupim.

kad je grocery shopping u pitanju tu umem da se zanesem. narocito kad u kupovinu krenem u hipoglikemickom stanju :nope:
Korisnikov avatar
By Gost
Ihaj, kupila sam nedavno jednu kariranu suknju.
Komotna je i lepo se luftira.
By Gost
Originally posted by amnesia
ja nisam shopingoholichar, nego shopingoDZANKI... sve svoje probleme lecim kreditnom karticom :dancingfever:

Misssim, što se lepo ne droziraš k'o sav normalan svet...? :P
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!