Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By gari
Ja za promenu, za Vaskrs idem sa sela u grad /ako TO može tako da se nazove/. Znam šta me ?eka, pust grad, svi negde otišli, ostatak populacije se zavukao u ku?e, zaklju?ao i njupa ono do ?ega je došao i od svojih stomaka pravi GROBNICE. Fuj!
:nunchake: :pas: :neznam:
By Swanheart
Originally posted by gari
Provodadžisanje mi ide od ruke. Eto, skoro da sam spojio justIN-a i FireGox-a, ali oni su se nešto predomislili. Ali Delete i njeno "derište" definitivno su u LJUBAVI. Garant!
:up: :skuter: :pas:
"njeno derishte"?:hmm:
Korisnikov avatar
By gari
Originally posted by Swanheart

"njeno derishte"? :hmm:
Pa, tako ti ONA tepa. Valjda? Ne znam?
:sweet: :lol: :klavir:
Korisnikov avatar
By Delete
Dragi dnevnice, nisam ti dugo pisala, pa samo da znas da je kod mene sve po starom!
Korisnikov avatar
By gari
Sa velikim žaljenjem sam utvrdio da me nekoliko forumaša mrzi bez ikakvog razloga. To me veoma žalosti, jer ja nikoga ne mrzim. Mislim da nemaju smisao za moj specifi?an humor a to zna?i da nisu inteligentni, jer samo inteligentni ljudi imaju smisao za humor. Ili misle da je Forum rezervisan samo za njih i njihova pro*eravanja?
:cita: :setnja: :pokazuje:
Korisnikov avatar
By bella_the_weird
Dragi dnevniche,
Tata mi je naruchio preostala dva Smallville DVD-a, ali kazhe da tje stitji za 15 dana. Danas mi istiche internet i ne znam kad tju ga uplatiti.
Nishta zanimljivo se ne deshava.
Korisnikov avatar
By gari
Žen?e mi otišlo kod kroja?ice po "komplet". Usput svratila i do sestre, dok sam ja za to vreme uživao u ?arima GS Foruma /drkanje/. Daliborke nema da mi se javi /još uvek/. Tražim advokata za razvod i podelu zajedni?ke mi imovine.
:setnja: :peva: :uplasen:
Korisnikov avatar
By Delete
Dragi dnevnice, jos uvek mamuram, ali sam stigla otici kod druga da mu pomognem da spremi stan i pokupi staklo od neceg sto smo razbili, a ja ni ranije nisam znala sta je to, a sada me i ne interesuje jer toga vise nema :) dosla kuci, gledala film, otisla u setnju...i opet se zamalo udruzila sa pijanicama...ali me moja odlucnost odgovorila od alkohola i vratila kuci da se druzim sa kompom.
Korisnikov avatar
By Gost
Dragi dnevnice !
Ja na zalost nisam u situaciji da ti pisem nista lepo, jer me trista muka muci. Sve bi bilo mnogo lakse kad bih imala vise para, jer bih u tom slucaju mogla da negde otputujem i izluftiram mozak, a ovako SHIPAK ! Danas postena zena ne moze da zivi dostojno. Sve su kriminalci pokrali i izneli iz zemlje, a mi koji smo ostali kupamo se u mukama i dinstamo na sopstvenom znoju.
Pa zar sam ja trebala da budem nepostena, pa da tako zgrnem lovu ?
No, hajde da napisem i nesto lepo. Mojoj komsinici Rosi Miladinovic se rodio unuk, pa me je zvala da me casti.Zove ona mene danas sva ustreptala od srece i kaze mi :" Hajde, Zikicka, da te castim, dobila sam unuka ! " Otisla sam na cast, ali se nisam dugo zadrzala , jer me je bilo sramota sto nista novorodjenom detetu nisam kupila. Kupicu mu benkicu , vec sam je narucila od Stanke svercerke da mi donese jednu benkicu po nabavnoj ceni. Bas sam to lepo udesila.
Zdravo, dragi Dnevnice
Voli te tvoja
Živadinka Žiki? - ŽiŽa
:)
By just!N
Dragi dnevnice, ja sam happy posto sutra nemam prva 3 casa a dobijam sjajan poklon od jednog forumasa koga necu da hvalim.. samo cu reci da sam presrecan i zahvalan!!! :) :friends: Evo..jos jednom da se zahvalim ako ovo cita!! HVALA! :meda: Pisacu ti sutra...do tad pozz!
Korisnikov avatar
By bella_the_weird
Dragi dnevniche,
iako su svima (valjda) sutra skratjeni chasovi, jedino u shestoj nisu. Nadam se da tje se zapaliti. Pre fizike sutra, ako mozhe. :fige:
Inache, otkrili sam da se lozhim na Placebo. I na garbage, ali samo sam tri pesme chula.
I definitivno idem na selo u subotu. Dammit.
Primetila sam da zastrashujutje malo pishem na forumu.
By just!N
Dragi dnevnice, kod mene nista novo...ja se spremam (psihicki) da sutra prezivim dan i onda raspust! Pisem ti kad dodjem iz skole! Do tad...pozz

ps. Bella slusas super stvari - moja omiljena pesma od grupe Placebo je "Every You, Every Me" a Garbage ima puno sjajnih pesama... :up: :meda:
Korisnikov avatar
By gari
Dva dana nisam bio na Forumu i vidim-svi pocrkaše bez mene. Sa dragom mi ženicom i mojim ku?encetom sam kod bake koja je jako bolesna pa je ja i ženica negujemo. To ?e potrajati mesec dana a kako kod bake nemam kompjuter lepo ?ete se odmoriti od mene /neki tamo/. Ali, kad se vratim pisa?u desertostruko...He, he...
:predaja: :setnja: :dance:
Korisnikov avatar
By Kittrie
dear diarea,
i think i'm becomminG an alcoholiC.
By Swanheart
Dragi dnevnice...
poceo je RASPUST
:yay: :rock: :sluske: :pivce: :muzika: :skuter: :zvizdi: :mjuza: :bubblegum: :minibounce::dance:
Korisnikov avatar
By Zoe
Originally posted by Kittrie
dear diarea,
i think i'm becomminG an alcoholiC.

:smeh: me too!
Korisnikov avatar
By someone
dragi dnevniche,evo da ti se i ja vajim.U moj dnevnik vishe ne pishem jer ne smem da ga otvorim :piski: najzad je pocheo raspust,taman da se koliko-toliko odmorim od svega jer malo fali da zavrshim u Lazi :D odluchila sam da okrenem novi list i zapocnem novi zivot,radicu na svojoj lichnosti i nadam da cu speti da se izvuchem iz ovog bedaka.Toliko za sad,odoh da pokusham da spavam,q notj :bye:
Korisnikov avatar
By Delete
Dragi dnevnice, posvadjala sam se sa najboljim drugom jer sam se opet napila sa nekom ne bas dobrom drugaricom i njenim drustvom...nije mi do pisanja, ali tebi moram sve reci :rida:
Korisnikov avatar
By bella_the_weird
Originally posted by just!N
ps. Bella slusas super stvari - moja omiljena pesma od grupe Placebo je "Every You, Every Me" a Garbage ima puno sjajnih pesama... :up: :meda:
Zbog te pesme sam se i navukla, mada sam pre 3-4 meseca chula days before you came (podsetjala me na velvet goldmine, koji nikad nisam ni odgledala :) )
Korisnikov avatar
By bella_the_weird
Dragi dnevniche,
idem sutra (ujutru. u pet sati ujutru) na selo i netju videti internet tri dana. Uzhasa.
Kupila sam neku knjigu Fabulous Time da imam shta da radim. A uzela sam je zato shto na koricama, sa one druge strane, pishe "...her louche nephew Sandy and his sinister boyfriend turn up..."
Korisnikov avatar
By Delete
Dragi dnevnice, super se osecam jer nemam jednu budalu za vratom, koja me je vec mesecima pratila u stopu...a ja mislila da mi je najbolji drug, ni slutila nisam kakvo ce olaksanje biti kad ga se resim. Bila sam i na basketu, i na streljastvu, setala "opasnim" delovima grada bez pratnje, potrosila 50 evrica na telefoniranje, ali se osecam fenomenalno.
Korisnikov avatar
By Kittrie
dear diarea,
I definitelly am (at list) an social alcoholic.fuf
anyway, last night was GREAT. oBoJeNi PrOgRaM RULZZZZZZZ.
p.s. people are sometimes 2 easy to play with...
By Gost
Originally posted by Kittrie
dear diarea,
:smeh:

Ženo... :love:
Korisnikov avatar
By m..
Mili DR Dnevnice,
Macka brsti cvece upravo uneto sa hodnika, ukucani oblecu u krugovima, jela sam spanac za rucak, i stalno neki popovi na radiju.
By Swanheart
Dragi dnevnice iako je raspust matematika me proganja:obesen:...samo da zavrsim skolu i da vise ne vidim zbirku iz matematike. :molise: ...a danas kad sam isla na cas iz matematike glui:murkan:je pokusao da me zaustavi jer nisam nosila kacigu a ja sam mu pobegla:lol:i mislim da ce to skupo da me kosta kad me bude sledeci put zaustavio:lood:i tako...vise informacija u vestima u 19.30h
By just!N
Dragi dnevnice, napokon sam kupio sate! :P Do sad sam bio u gradu, vreme je super za setnju... :mazi: ..sad malo odmaram a posle ponovo idem sa drustvom na pice...toliko za sad...pozz
Korisnikov avatar
By Zoe
Dragi D.,

Non-stop sam napolju, u parku, igram badminton, pas skakuce sa ostalim psima.....diwota jedna......samo, auto mi se pokvario nesto pa sutra moram kod cika-majstora, a to tako mrzim.......:roll:
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 21
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!