- 09 Mar 2006, 00:47
jedan od razloga shto sam ushao na ovaj forum je ova tema (izmedju ostalog) ...jaooj uzasno pishem i greshim, mesham slova dok pishem ali nadama se da ce te razumeti
malo je duza tema tako da se ne ljutite
i nadam se da nece biti dosadna
letos preko wap chata sretnem lika koji je iz mog mesta! naravno lazno se prestavim shto ga je navelo da se upozna samnom i da mi broj ttelefona!!!
josh uvek je imao 17 godina, outovan je bio preko neta uglavnom i imao jedno iskustvo do sada...zivimo u istoj ulici znamo s eod detinjstva a takodje i nashi se dobro poznaju!!!
nazovem ga istu noc i kazme ko sma i da se znamo... bio je shokiran ali ne i uplashen, jer nije mogao da veruje da sma i ja gay... ttek nakon "upoznavanja" i proteklih 7 dana od toga sttupamo u vezu i priznajemo jedna drugome da smo se uvek potajno gledali i zeleli biti skupa ... ah kako lepa pricha
ma sve je bilo super dok nisma na 7 dana otputovao u drugu drzavu, bili smo u kontaktu i sve je bilo super... bajka... sve ono shto sma oduvek zeleo... dolazio je kod mene kuci... celi dan bili zajedno ... zezali se izlazili sa drushtvom a da niko ne posumnja... potajno pokushavali d aotkrijemo ko je josh "nash" u nashem okruzenju... ma extra...
mada sam ga uvek upozoravao d abrishe moje smsove da ne bi neko sluchajno prochitao... ali on nije mogao da brishe... voleo je da ih chita... da svi mi to volimo i radimo!!!
noc kad sma se vratio sa puta... chuli smo se nekoliko puta i prichali i ja ga pozvao d adodje kod mene... mada je bio prehladjen i rekao da ne bi mogao naveche u 11 izaci jer je prehladjen i d aga roditelji ne gnjave... ok... razumem
ja umoran od puta... idem da spavam i zaspem u sekundi... ujutro se budim i vidim propushten poziv i da sma se javljao dok sma spavao na pozive... njagov fixni broj... broj njegovog oca i majke... oh pomislim bash je sladak zvao me a ja spavao... (zvao me je sa svih brojeva,kad nije imao kredita
nema razloga za sumnju) dakle budan sma i zovem ga na mob... iskljuchen... oh shit opet sranje jer znam d amu je baterija losha!!! ok... poslacu mu sms... i chekati izveshtaj... dobijam izveshtaje u 9 naveche... i nazovem ga... kad njegova majka se javlja na nejgov mob... ja hladno kazem mogu li prichati s anjime... i veza se prekine.... oh shit... iscooliram... kad nakon 5 minuta zvoni telefon i nepoznat broj... javljam se kad njegov otac... izgovara moje ime i kaze kako si "..." / "...bio si van zemlje tu i tu i bilo ti je lepo..." DA... prochitali su sve poruke sa njegovog moba znaju o kome o chemu se radi... hladno odgovorim i zavrshimo razgovor... ok shat cu sad... shta je sa njime... shta mu rade... izlazim iz kafica.. ostavljam drushtvo idem u apoteku i kupim 2 pakle bensedina... ok... za mene znaju njegovi, znaju za njega... sad ce skandal po gradu... on ce biti muchen i terorisan ja se mogu svakako izvuci... otici van zemlje... a on... odluchim da se ubijem da budem mrtav jer ce jedino tako mozda makar malko njemu biti bolje od strane roditelja... voleli smo se i josh ga volim... stizem kuci kad opet telefon... njegova majka kune i vrishti na telefonu... da on ja gay u njihovim ochima jer sam ga ja napravio... prekinem uzmem 30 tableta... progutam shivacu iglu... i chekam... chekam ... chekam... nakon 4 satta nishta... popijem 2DJ varikine i nakon 15 minuta zaspem.... budem me moji... vec je 2 poslepodne plachu na dmojom glavom i mole me d aim kazem shta je... shta mi je jesam li bolestan o chemu se radi chemu ta nagla promena... iscooliram ih odem pod tush i zabijem sebi josh jednu shivacu iglu direktno u venu da ode u krvotok u telo... da ttaj 16ti septembar 2005. uzimam mobilni i chitam smsove... kad sms od njegov emajke "za svoga sina UBIJAM CHUVAJ SE perverzni" ha ha ha shta cu... smej se kad je najteze... ma ok je umrecu... gotovo je... i tako 7 dana lezao u depresiji ludilu chekao smrt pokushavoa da s eubijem, pijo varikinu, gutao igle
loodo zar ne
i josh sam ziv... 8 dan smognem snagu udahnem duboko i izadjem iz kuce...hodam mojoj ulicom... kad onooo... nejgov cale autom... video me ... he he he hvala bogu shto pogled ne ubija... a za njime moj mali na motoru... kad me je video okrenuo glavu... nikad me od tada vishe nije pogledao... proshlo je skoro 6 meseci vidjamo se... al uvek okrene glavu... bio je u pritvoru ali nema vishe pristup netu niti mobittelima... voze ga i vracaju do shkole... mad aje mogao nekako d ami s ejavi barem to mislim... nije nikad... volim ga i dalje... i zao mi je zbog svega... i zao mi je za njega... sad mu je zivot sranje... i shat dalje reci ... nadma se da nije bilo dosadno chitati!!!
hvala na strpljenju...
usamljen - bez njega

malo je duza tema tako da se ne ljutite

letos preko wap chata sretnem lika koji je iz mog mesta! naravno lazno se prestavim shto ga je navelo da se upozna samnom i da mi broj ttelefona!!!
josh uvek je imao 17 godina, outovan je bio preko neta uglavnom i imao jedno iskustvo do sada...zivimo u istoj ulici znamo s eod detinjstva a takodje i nashi se dobro poznaju!!!
nazovem ga istu noc i kazme ko sma i da se znamo... bio je shokiran ali ne i uplashen, jer nije mogao da veruje da sma i ja gay... ttek nakon "upoznavanja" i proteklih 7 dana od toga sttupamo u vezu i priznajemo jedna drugome da smo se uvek potajno gledali i zeleli biti skupa ... ah kako lepa pricha

ma sve je bilo super dok nisma na 7 dana otputovao u drugu drzavu, bili smo u kontaktu i sve je bilo super... bajka... sve ono shto sma oduvek zeleo... dolazio je kod mene kuci... celi dan bili zajedno ... zezali se izlazili sa drushtvom a da niko ne posumnja... potajno pokushavali d aotkrijemo ko je josh "nash" u nashem okruzenju... ma extra...

mada sam ga uvek upozoravao d abrishe moje smsove da ne bi neko sluchajno prochitao... ali on nije mogao da brishe... voleo je da ih chita... da svi mi to volimo i radimo!!!
noc kad sma se vratio sa puta... chuli smo se nekoliko puta i prichali i ja ga pozvao d adodje kod mene... mada je bio prehladjen i rekao da ne bi mogao naveche u 11 izaci jer je prehladjen i d aga roditelji ne gnjave... ok... razumem

hvala na strpljenju...
usamljen - bez njega