Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By Swanheart
"Pogle!Presit sam svoje mudrosti,kao pcela koja je nakupila previse meda,potrebne su mi ruke koje bi za mnom posegle..."
Usamljenost...da li moze da smeta,ili pak moze da prija?Ne znam,ali meni vec pocinje da smeta...kao sto Nice napisa:"potrebne su mi ruke koje bi za mnom posegle".
Korisnikov avatar
By Seaman
Ja se vec navikavam tj razmisljam u tom pravcu da cu zivot provesti sam.
Jednostavno do sada nisma imao prilike da upoznam osobu koja bi me ispunila u svakom pogledu i sa kojom bih mogao da provedem zivot.
Prija mi samoca..kad prigusti tu su prijatelji.
Uostalom na ovoj planeti nemamo nikoga osim nas samih.
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Obozavam samocu, mada mi je drazi izraz solitarnost, tada sam svoj, jedino tada maske drzim u ormanu. Jedino tada mi srce kuca, i dalje se igram medju kulama i zidovima samoce, gradeci kule u pesku i siguran sam da ih niko nece srushiti. Koliko sam hiperaktivan i koliko god uzivao u drushtvu uzivam u samoci, i volim da sam sebi budem jedino drushtvo.
Korisnikov avatar
By Delete
Samoca? Pa to je relativna stvar! Nekad mi tako smeta, nekad obozavam svaki trenutak koji ukradem da se posvetim samo sebi, da pobegnem od svih. Umereno je postujem a i plasim se iste...na spomen te reci u meni se preplicu i doba i losa osecanja!
Korisnikov avatar
By tramp
meni ovih dana treba malo samoce da bih ispunila formulare za porez, napisala neki rad, nesto procitala ... poludecu od ljudi koji su svuda oko mene a onda opet ih volim i dragi su mi pa im dajem svoje vreme a porez sedi i ceka :sigh:
Korisnikov avatar
By Dina
Jos jedan glas za samocu! :D :wink2: Ja se pronalazim i u ovome sto su Seaman i Morgan rekli... Bas skoro smo Seaman i ja pricali da nam je lepse kad nismo u vezi nego kad jesmo i bas sam srecna da sam nasla nekog ko misli i oseca kao i ja (mislim nasli smo se mi odavno ali skoro smo dosli na tu temu). Ostali ljudi mi pricaju kako je njima super u vezi, pa se nasli, pa razumevanje itd. Ja to ne videh, mada sam imala osobe sa kojima sam u to vreme mislila da cu provesti zivot. Mene samo spopadaju strahovi, ljubomore, mrznje, odricem se sebe, fizicki obolevam, karijera mi ne napreduje koliko bih zelela... Naravno ima tu i lepih strana ali sto se nekog mira i harmonije tice imam ih vise ako sam sama. U samoci se lepo druzim sama sa sobom, napredujem, osecam se svoja, volim ljude, cujem ih i vidim kad zelim...
By Ахасвер
Za mene je samo?a mir, spokoj. Jedan trenut teško priuštiv.
Usamljenost je ve? nešto sasvim drugo.
By Simor
Ja bas nisam preterano drustvena zivotinja (kao klinac sam bio, pa mi, valjda, dojadilo), i danas uzivam u samoci (beg od samoce shvatam kao beg od sebe) i u uskom krugu ljudi, sa kojima imam kvalitetan i sustinski odnos (sadrzina mi je bitnija od forme). "Ima ljudi koji mi kazu da sam odsecena ali za sta su oni zakaceni?" (Dzenet Vinterson)
Korisnikov avatar
By unic0rn
E to je tako kod mene bilo takodje...

Kao (manje) dete sam bio zvrk nevidjeni a onda u sred srednje shkole puko...
Chudno :)
Korisnikov avatar
By hlaefdige
slazem se da su samoca i usamljenost razlicite stvari...cak mislim da neko ko nije naucio da bude sam i ne moze da bude sa nekim (pri tom ne podrazumevam vezu)
Korisnikov avatar
By Rei
Volim samocu, ne volim usamljenost. :)
Korisnikov avatar
By Tweety
Originally posted by Aleksandar
Za mene je samo?a mir, spokoj. Jedan trenut teško priuštiv.
Usamljenost je ve? nešto sasvim drugo.
apsolutno se slazem! samoca mi cesto prija, ali usamljenost nikako!
By just!N
:up: za Aleksandra i REI-a! Potpuno se slazem...
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Samoca mi ovih dana dodje kao melem. Svi bre nesto depresivni, nervozni i ne pada mi na pamet da sebe trosim na takve ljude. Nikad nisam bio preterano socijalan tip, na samocu sam koliko toliko navikao, ali niko ne zeli da bude sam. Ali zbog zelje za drustvom necu sebi zivce da kidam...
Korisnikov avatar
By Rei
Ovde sad ispadne da su svi neshto asocijalni :D
Korisnikov avatar
By Rei
Me three...
Korisnikov avatar
By Adenim
Originally posted by Sava_Savanovic
Samoca mi ovih dana dodje kao melem. Svi bre nesto depresivni, nervozni i ne pada mi na pamet da sebe trosim na takve ljude. Nikad nisam bio preterano socijalan tip, na samocu sam koliko toliko navikao, ali niko ne zeli da bude sam. Ali zbog zelje za drustvom necu sebi zivce da kidam...
Kada vidim tvoj avatar pomislim da bih i ja blizu tebe bio depresivan i nervozan. I pozeleo samocu.
Korisnikov avatar
By elastica
Dok trenutno sedim za kompom,pisem eseje,spremam ispit,ja sam sama.Volim kad sam sama jer tada imam shanse da se posvetim sebi sto ne mogu kad sam sa prijateljima,tada se posvecujem njima.Volim samocu jer tada zaronim u sebe i radim na sebi.Usamljenost je stanje protiv koje treba da se borimo,srecom tu su prijatelji koji nam pomazu.:bye:
Korisnikov avatar
By m..
Meni samoca potpuno prija. To ne znaci da nisam tu i tamo voljna da je prekinem.
By Swanheart
Originally posted by unic0rn
E to je tako kod mene bilo takodje...

Kao (manje) dete sam bio zvrk nevidjeni a onda u sred srednje shkole puko...
Chudno :)
joj to je izgleda zarazno...sta ta srednja skola ucini od nas:bubblegum:

Naziv teme je izmenjen.
Korisnikov avatar
By Dina
I ja sam usla da kazem da je naslov teme izmenjen, mi smo pisali o samoci a nadalje je usamljenost :D

Usamljenost smeta, samo usamljen covek moze da bude i u drustvu... Ja sam bila najusamljenija kad sam najvise bila okruzena ljudima. Samoca je nekako sopstveni izbor a usamljenost nije...
Korisnikov avatar
By Kupper
Ili sto je govorio moj profesor knjizevnosti - 'Usamljen na prepunom stadionu, pobegne kuci da bi bio sam'.
Korisnikov avatar
By IceBerg
ups ja pogreshih ...
pa sad... volim osamljenost... ZIVETI MEDJU LJUDIMA ALI NE I SA NJIMali mislimd akad si usamljen i osamljen zato shto morash jer postoji neshto shto te tishti... a ne mozesh nishta uraditi po tom pitanju zna d abude jakoo bolno... i to se lechi vremenom (valjda)
By Swanheart
Samoca prija ,ali usamljenost...eh usamljenost ume da bude jako teska nekad.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!