Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Nekoliko godina nisu menjane cene telefonskih impulsa, a od
1. maja poskupece i to duplo! Ukida se i 150 besplatnih impulsa
na koje su do sada svi imali pravo.

Dial up veza sa Internetom se tako vishe nece isplatiti, barem ne
za one koji se ne skidaju sa veze po nekoliko sati.

Ova vest me je konachno naterala da ovih dana odem do
kablovskog operatera i uplatim cable net. :)
Korisnikov avatar
By KiWi
Proveri?u ovu informaciju ... ako je istina, ja sutra zovem provajdera da mi ugradi wireless (em pala cena wirelessa, em porasli impusli.. di ?eš ve?i razlog).

@Super Mario: Nemaš ti ništa protiv PTTa, oni su zaduženi za poštanski saobra?aj i dosavu paketa ... tvoj najve?i neprijatelj je Telekom Srbija. To su sada dve zasebne firme.
Korisnikov avatar
By Delete
hehe, ja sam znaci na vreme sredila kablovski net :njanja: a bas zalim sve one obicne smrtnike :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By unic0rn
ko josh koristi fixnu telefoniju za bilo shta

crko da Darvin da svaki monopolista
Korisnikov avatar
By nEne
neeee! :rida: koliko ce poskupiti?!

pa meni je ionako prevelik telefonski racun zbog neta, dajlap mi je trenutno jedina solucija, ni kejbl ni adsl mi nisu alternativa, a jednini vajrles koji mi je dostupan je mi nije dovoljno jeftin -- 200 Kbps (!?) je 1700 dinara...

damn... :no:
Korisnikov avatar
By Marvin
Gospode! :shok:
Ne! Ne! Samo to ne! :cupakosu:
Sad moram oti?i do dede mog da zajedno po prvi put pljujemo i vladu i kapitalizam i zlu sudbinu!
Pa oni nisu normalni!
Zašto... o sudbo... zašto :no:
Korisnikov avatar
By Marvin
Ovo sada zna?i da ?emo imati najskuplje impusle u ovom delu galaksije ili šta?
Zar nije i sada bilo skupo ?ak i u poreðenju sa "zemljama u regionu i bla, bla... (re?enica koju svi ministri mantraju po ceo dan)"
Poskupela je i kablovska... i struja ?e... i sve.

Ja ne mogu više.
Korisnikov avatar
By Stripi
Ah well, ako mi pri?amo preskupo u odnosu na naš standard, zašto bi vi bili pošteðeni :evil:
Korisnikov avatar
By Delete
Ma da se ja pitam sve bi bilo besplatno :bouncy:
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by Stripi
Ah well, ako mi pri?amo preskupo u odnosu na naš standard, zašto bi vi bili pošteðeni :evil:
Zato što ne možemo da putujemo nigde, zato što nam je Velimir ministar, zato što nama ipak skoro sva primanja odu na hranu i stan, zato što su nam ubili premijera a njegov ubica piše mnogo ?itanje knjige iz zatvora, zato što B92 šušti ve? danima, zato što je 70% ljudi ovde potpuno ludo još od '93, zato što i dalje ne znamo gde su nam fuckin granice, zato što 40 i nešto % parlamenta obi?na rulja... i još mnogo zato.
Ali ja ne smem da nastavim pošto sutra imam ispit i hteo bih da ne sanjam. A to smo sada zajebali.
E, u kurac.
A bio sam dobro raspoložen. Onako- baš.

:sigh:
By fazza
Originally posted by demian
neeee! :rida: koliko ce poskupiti?!
Duuuuuuuuplooooooooooooooo! :lol:
Originally posted by demian
pa meni je ionako prevelik telefonski racun zbog neta, dajlap mi je trenutno jedina solucija, ni kejbl ni adsl mi nisu alternativa, a jednini vajrles koji mi je dostupan je mi nije dovoljno jeftin -- 200 Kbps (!?) je 1700 dinara...

damn... :no:
Hmmm...Pa nije to skupo ako je 256 kbit/s 1700 din! :) Mislim, tako je otprilike
cable net od 256 kbita, mozda skuplji za jedno 300 dinara, zavisi koji cable
operater...

Nece ti se sigurno isplatiti da se kachish dial up-om jer cesh za te pare 'ladno
moci da uplatish wireless. :)

Ja sam do sad na net troshio oko 1000 dinara za telefonski rachun plus oko
800 din. za provajdera, shto je cena priblizna onoj koja se placa za kablovsku
256 kbitnu vezu...
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by Delete
Ma da se ja pitam sve bi bilo besplatno :bouncy:
I koliko je žalosti i patnje u ovoj zemlji zbog toga što se ne pita :sigh:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
podrzavam atentat na chlanove vlade, materijalno i moralno
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by Marvin

A bio sam dobro raspoložen. Onako- baš.

:sigh:
Ima rješenje i za to!
MB Pivo-svetsko a naše! :kiss:
Korisnikov avatar
By Rei
Pliz reci koji ti je izvor :)
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by fazza
Ja sam do sad na net troshio oko 1000 dinara za telefonski rachun plus oko 800 din. za provajdera, shto je cena priblizna onoj koja se placa za kablovsku 256 kbitnu vezu...
Misliš mese?no? Ja kod sbb kupim ove ve?e pakete koji mi traju po mesec i po, dva, i oni su reasonably jeftini... tj voleo bih ja da mi traju ?etiri meseca koliko je dozvoljeno, ali ne traju.
By fazza
Originally posted by jukie
Ja sam do sad na net troshio oko 1000 dinara za telefonski rachun plus oko 800 din. za provajdera, shto je cena priblizna onoj koja se placa za kablovsku 256 kbitnu vezu...
Misliš mese?no? Ja kod sbb kupim ove ve?e pakete koji mi traju po mesec i po, dva, i oni su reasonably jeftini... tj voleo bih ja da mi traju ?etiri meseca koliko je dozvoljeno, ali ne traju.
Da, mesechno.

Kod mene je kablovski operater RV...
By fazza
Originally posted by REI
Pliz reci koji ti je izvor :)
Prochitao u danashnjem PRESS-u. :)
Korisnikov avatar
By colorado
U mom kraju u Zrenjaninu nema kablovske, jer zasto bi boze kuce imale kablovsku, a o ADSLu da ne pricam. Obesicu se kad se preselim!!
Korisnikov avatar
By bigirl
Eto... Demokrate. Ma super. Ska?e struja, ska?e telefon... SVE. Jebem vas u bolji život.

Lm. Nemam kablovski tv, a o netu tek mogu samo da sanjam. ADSL je nemogu? jer imam dvojnika. Do kurca.

Kad moram da psujem.
Korisnikov avatar
By bigirl
Baš sam ispizdela sad.

Ignorišite me.
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
nisu demokrate krive....
ali ipak Srbija bi trebala uvesti da premijer i predsednik kao i shefovi poslanichkih grupa svake godine na 1.Maj budu zrtvovani, da im se izvade srca i daju prasicima... pa da vidimo ko hoce vlast.
By fazza
Originally posted by bigirl
Eto... Demokrate. Ma super. Ska?e struja, ska?e telefon... SVE. Jebem vas u bolji život.

Lm. Nemam kablovski tv, a o netu tek mogu samo da sanjam. ADSL je nemogu? jer imam dvojnika. Do kurca.

Kad moram da psujem.
Seti se kako nam je bilo kada je ulje bilo 10 dinara, a hleb 3 dinara. :)

Nisam se ni ja ovome obradovao, i meni je svega preko glave, ali kontam da je
bolje da nechega ima a da je skuplje, nego da je dzaba a da ga nema. :)
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
poskupljuju impulsi, otkazuju Big Brothera, moram da ucim, odvratno vreme.......... dobicu picajzle:flaming:
By fazza
Originally posted by colonia_boy
poskupljuju impulsi, otkazuju Big Brothera, moram da ucim, odvratno vreme.......... dobicu picajzle:flaming:
Samo ne picajzle, ostalo ce biti ok! :dance:
Korisnikov avatar
By Tot
Nema jeftine zabave u Srbalja. Ako, neka nauce koliko vrijedi zabava kad im je vlast udijeli.

Snalazi se kako znas i umijes; ovo je udar na nasu drustvenu svijest.

Razmisljam prije?i na ADSL
By fencysmurf
Originally posted by bigirl

Kad moram da psujem.
tako to biva sestro....

prvo se nalozis na seku aleksic, onda djuskas uz "podji i uzmi me" i na kraju se vulgarnost iz masovne kulture samo makne u svakodnevni zivot....

nisi ti kriva. krvi je grand show

:jbg:
Korisnikov avatar
By Kupper

Ova vest me je konachno naterala da ovih dana odem do
kablovskog operatera i uplatim cable net. :)
Ova vest je fuj. Ali posle 100 godina premisljanja uplatio wireless. A ko zna kad bih.

@Mario - :up: za PTT ocenu.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!