Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By MARQUE
Ne znam, u Hrvatskoj je BigBrother radio sam RTL, tako da me ovo malo zbunilo .. no može biti, .. ja znam da je tako HRT-ov Survivor producirala Ava Televison Production (koja producira i Ljubav u zaleðu i Villa Maria), .. a licenca od Endemola je i za Milijunaša i "Uzmi ili ostavi" koji HRT radi sam ... idu?i petak na RTL-u po?inje Fear Factor Reality Show koji je takoðer pod licencom Endemola, ne znam ho?e li ga RTL sam producirati kao što je i Big Brother ili ?e ga neka druga ku?a (pošto se snimanje vrši u Argentini a ne u Hrvatskoj) ... :gatara:

Više o Fear Factoru ovdje... http://www.rtl.hr/fear-factor/
Korisnikov avatar
By nEne
da, rtl je sam producirao big brother, a ovde to radi emotion (koji po njihovim recima ima i licence za crnu goru i bosnu i hercegovinu)... a mnogo su neprofesionalni i neozbiljni kao producentska kuca....
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
i sta je na kraju? B92 jos uvek drzi parolu Uskoro+BB eye

da li ce Ana Mihajlovski bit host, voditelj ili sta vec?(posto je batalila Leteci )
By Sixto
Jebote kaskaju sa inforlacijama na sajtu 100 godina!
Vise se zna iz novina!
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by demian
...po nekim nezvanicnim informacijam show je odlozen zbog smrada laka, silikona i farbe u kuci... :lol: za ne poverovati!!!
Kad nemaju ljudi smisla za pravi reality show.
Lepo naprave ukljucenja svaki dan po 5 minuta, gostuje neki selebriti koji udje u kucu i omirisne koliko su se lak i boja osushili.
A u uglu ekrana ide "josh 45 sati do sushenja... josh 44 sata do sushenja".
Mogu i da naplate reklamu za konkurentskog proizvodjaca lakova & boja "Big Borther je napravio gresku sa drugima, nemojte i vi".
Nishta od kreativnosti- strashno, shtrashno.
:mjuza:
By Çâðê_DUP
Originally posted by Marvin
Lepo naprave ukljucenja svaki dan po 5 minuta, gostuje neki selebriti koji udje u kucu i omirisne koliko su se lak i boja osushili.
A u uglu ekrana ide "josh 45 sati do sushenja... josh 44 sata do sushenja".
:smeh:
Aferim!
?ekaj samo za koju godinu, bi?e il' to il' real live operacije na otvorenom srcu or something...

...Mada, ako ?e A. Mihajlovska da overava agregatno stanje farbe, ja ?u da gledam. :blush: Kad sam mogla ono valjanje u senu, sve mogu.
:jbg:
Korisnikov avatar
By Mahoney
dosta je bilo mitingovanja... NERADNICI JEDNI

:bicikl:
Korisnikov avatar
By Hybrid
Originally posted by MARQUE
Juupi... srpski BigBrother ... moram to gledati... :crveni:
Nego, može li se taj B92 kako pratiti preko digitalnog satelita?
B92 ima svoj feed na Eutel W2 (16` istocno, u DVB Codicrypt sistemu) koji im sluzi za povezivanje predajnika, ne za pretplatu i gledanje, nesto kao NovaTV... valjda... :roll:
By Sixto
Originally posted by Mahoney Eleven
dosta je bilo mitingovanja... NERADNICI JEDNI

:bicikl:
Kad bi to mogao nekako da nabacim na tel bilo bi fenomenalno!
Baba je HAOS!!!
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by Super Mario
kazhu, 10 april je dan D :snob:
Valjda ?e najaviti bar 5 dana ranije ta?no vreme po?etka?
Stvarno su ovo krš odradili.
Korisnikov avatar
By EYA
jos nisu poceli :shok:

e moj Marvine :mazi:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Bas sam malo pre procitala u novinama da je emitovanje "Velikog brata" trebalo da pocne 31. marta, ali je sve odlozeno, jer se kuca koja se gradi na Kosutnjaku srusila.
Tipicno za nas - javasluk i losa organizacija !
:nokti:
Korisnikov avatar
By EYA
naisao vuk i oduvao kucu :drama:
Korisnikov avatar
By jukie
Pa klizišta...

bolje neka organizuju lepo Survivor kao Hrvati, isto su zatvoreni zajedno u malom prostoru ali su autsajd, svi su lepo pocrneli, a Jura je i smršao dvadesetak kila.
Korisnikov avatar
By nEne
Fijasko od projekta zvanog Veliki Brat i producentske kuce Emotion koja ga radi, doziveo je vrhunac:

"Veliki brat" odložen za septembar?

Najgledaniji rialiti šou na svetu "Veliki brat", koji je gromoglasno najavljivan mesecima, kako nezvani?no saznajemo, ne?e po?eti sa emitovanjem "u narednih desetak dana" ili "krajem meseca", kako su obe?avali producenti, nego tek po?etkom septembra!

Naime, pri?a se da su ljudi iz producentske ku?e "Emoušn" i sa Televizije B92, koja je trebalo da emituje šou, procenili da gledanost ne?e biti na o?ekivanom nivou, zato što bi se finiš "Velikog brata" poklopio sa utakmicama na Svetskom prvenstvu u fudbalu, koje 9. juna po?inje u Nema?koj. Takoðe, pri?a se i da ku?a "Velikog brata" još nije završena - pominju se problemi sa strujom, papirologijom... Da podsetimo, bilo je planirano da ovaj rialiti program startuje još krajem prošle godine, ali je nakon nekoliko odlaganja za novi termin po?etka emitovanja odreðen april. U narednih nekoliko dana verovatno ?e se saznati kona?an datum po?etka emitovanja "Velikog brata".
Korisnikov avatar
By djo
ju što je to meni dosadno....
Korisnikov avatar
By Super Mario
I ja mislim da je pametnije da sa?ekaju novu sezonu i nacionalnu frekvenciju :fige: Btw programska šema b92 u poslednjih nedelju dana je zna?ajno poboljšana. BRAVO :kiss:
Korisnikov avatar
By MARQUE
Opet odgoðen, pa to je ludnica ... stvarno su neodgovorni. Jesu li uopce stanari izabrani?? Ako jesu onda ce biti nemoguce da do rujna ne procuri neki podatak o njima u javnost, ili pak da se oni meðusobno ne upoznaju ... :kokice:

U rujnu mislim da pocinje tre?a sezona Big Brothera na RTL-u, pa ?emo onda imati dva na ovim prostorima .... a do tada uspijem i nabaviti novu "glavu" za svoju satelitsku za gledanje B92 ... :perezube:
Korisnikov avatar
By nEne
do septembra ce RTL dobiti i frekvenciju u srbiji, pa ce se lepo da profi isproduciraju Big Brother, a ne da ovi idioti iz Emotiona odgadjaju projekat do nedogleda...

cuo sam da je NovaTV najavljivala Big Brother, ali je onda na trziste usao RTL i uzeo im projekat... jel' to tacno?
Korisnikov avatar
By Marvin
E sad ne?u da ih gledam. :durenje:

Uskoro je godinu dana. Zanimljivo.
Korisnikov avatar
By MARQUE
Originally posted by demian

cuo sam da je NovaTV najavljivala Big Brother, ali je onda na trziste usao RTL i uzeo im projekat... jel' to tacno?
Mislim da nije to?no :neto: NovaTv je imala nekoliko vlastitih verzija Big Brothera (Story Super Nova kandidate je zatvorila u neku ogromnu ku?erinu gdje su živjeli ali su normalno izlazili van), kao što je imala i "Bar" koji je isto jedna verzija Big Brothera samo u kafi?u, no opet pravila potpuno druga?ija ... u samim po?etcima je imala još nekoliko vlastitih ina?ica big brothera no o pravoj verziji nikad nije ozbiljnije razmišljala (koliko je meni poznato, no možda se varam ... ) ... :elf:
By fazza
Trebali su sad u utorak kucu da posete novinari, a da BB pochne sa emitovanjem
u petak (sutra), ali je i to na kraju odgodjeno. :lol:
Korisnikov avatar
By Stripi
Meni se ?ini da ?emo srpski Big Borther gledati one godine kada Hrvatska uðe u EU...što ?e re?-not so fast :nono:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by fazza
Trebali su sad u utorak kucu da posete novinari, a da BB pochne sa emitovanjem u petak (sutra), ali je i to na kraju odgodjeno. :lol:
Mogu?e je da ?e u ku?u da se usele ovi raseljeni od poplava??? :surfer:
By fazza
Originally posted by jukie
Originally posted by fazza
Trebali su sad u utorak kucu da posete novinari, a da BB pochne sa emitovanjem u petak (sutra), ali je i to na kraju odgodjeno. :lol:
Mogu?e je da ?e u ku?u da se usele ovi raseljeni od poplava??? :surfer:
:kada:
Poštovani,

Sada je sasvim sigurno - "Veliki Brat" ?e u naše živote u?i na jesen! Sticajem okolnosti, tehni?ki problemi su uslovili da po?etak emitovanja najpopularnijeg reality programa sveta bude pomeran iz nedelje u nedelju. Kada su se uslovi kona?no stekli, stigli smo do trenutka kada je postalo jasno da bi se finale "Velikog Brata" dogodilo u sred leta. S jedne strane, obimnost i popularnost projekta zahtevaju prikladniji termin emitovanja, a što je još važnije, svesni smo da ve?ina gledalaca, zbog koriš?enja godinjih odmora, ne bi bila u mogu?nosti da prati najuzbudljiviji deo ovog spektakla. Zbog svega toga, doneli smo odluku da se po?etak emitovanja pomeri na po?etak jeseni, uvereni da bismo napravili ve?i propust ako bismo uskratili mogu?nost da se do samog finala prati "Veliki Brat".

U nadi da ?ete na?i razumevanja za odluku o promeni termina, ?ekamo Vas na jesen na televiziji B92, da zajedno gledamo, navijamo i u?estvujemo u fenomenu zvanom "Veliki Brat".

S poštovanjem,

EMOTION PRODUCTION
Korisnikov avatar
By Stripi
Ma nek mi malo popuše :durenje:
Korisnikov avatar
By nEne
bas su pateticni...
Korisnikov avatar
By Mahoney
kakav fijasko od organizacije...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!