Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Moderators
Originally posted by SwanheartNista nepodnosljivo, ne dozvoli da te zaplase zli ljudi
E sada ovako...imam jedno pitanjce...koliko boli kada se busi jezik?
Originally posted by radoznalaPa dobro...ne pusim i ne pijem:ua:Originally posted by SwanheartNista nepodnosljivo, ne dozvoli da te zaplase zli ljudi
E sada ovako...imam jedno pitanjce...koliko boli kada se busi jezik?![]()
Najjaci je bol u trenutku busenja, naravno. Posle toga nekih nedelju dana u kombinaciji sa otokom traje tup, dosadan, ali ne jak bol i neprijatan neki osecaj. Na to dodas jos max. 2 nedelje blazeg smaranja oko toga(jos uvek se navikavas na strano telo) ako pocnes da pusis i pijes dan posle busenja () i posle se prepustis sreci i radosti
![]()
Ma nista strasno...![]()
Originally posted by Marsodakle ti to da je higijena stravicna, kakve gluposti pricas... ako je tebi stravicno to da moras ujutro i navecer oprat pirs antibakterijskim sapunom i onda ga isprat vodom i pospricat octeniseptom onda mislim stvarno
Higijena je stravicna, mesec dana mora da se pere nakit baby sapunom, ne smes da skidas ni jednog trenutka aklku dok potpuno ne zaraste.
Da boli ili ne - to ne znam.
ja u starom Sindjelu rekao Hvala i izasao kada su mi rekli cene.ako ti je stalo da ti dobro i profesionalno napravi kako tvrdis je onda ti je cijena jos najmanje bitna tu
Originally posted by electraA ti inace trljas i jezik peskirom?
jedno vreme sam se zanosila mislju da probusim jezik. hvala bogu pa me je proslo. ali sam zato imala mindjusu u nosu nekih godinu dana. posto kod mene vazi 'udobnost iznad svega' to sto nisam mogla da protrljam lice peskirom je bilo presudno. mindjusa je zavrsila svoje.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!