Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Duzina kaziprsta i 'prstenjaka' :D

duzi mi je kaziprst
39
45%
duzi mi je domali prst
32
37%
iste su duzine
15
17%
Korisnikov avatar
By bigirl
Ma, propala ti teorija još pre par postova, a izgleda i glasanje! Ode i onih 20% u vodu... :jezik:
Korisnikov avatar
By bisex-I-guess
Ma nisam ja izmislila teoriju... dammit :doh:

steta sto nije tacna...:sniff:
Korisnikov avatar
By elastica
Mislim da za nas zene je najvaznije da znamo kako da dobro koristimo prste zajedno sa jezikom,a ko je duzi ili kraci,manje vazno.:lol:
Korisnikov avatar
By Draco
Originalna teorija nije tako postavljena i nema veze sa gay orijentacijom :P

Dakle, radi se o tome da je stvarno vrseno istrazivanje proporcija ova dva prsta u odnosu na lucenje testosterona <sad vise ne mogu da se setim kako je to bilo u relaciji>. Onda su neke naucne baje testirale svoju teoriju na sportistima i pokazalo se da bolje rezultate <snazniji, brzi, blah blah> stvarno daju sportisti sa duzim.. :smirk: kojim god.. prstom tj. da je to nekako povezano sa kolicinom testosterona koji se luci.

Dakle, nema veze da li si leca nego koliko ti se luci testosteron. Sad, ako uspete da dokazete da je homoseksualnost kod zena direktno povezana <izazvana> nivoom ovog hormona, onda ima logike. Iako ne sumnjam da bi ovo istrazivanje dalo pozitivne rezultate kod veeelikog broja bucica, ipak ostaje nezanemarljiv broj femica, andro i svakih nekih cica na ovoj planeti.. :P

P.S. sorry sto ti kvarim teoriju.. :evil:
Korisnikov avatar
By colorado
meni je na levoj duzi prstenjak, a na desnoj kaziprst. ja sam dvojna licnost.

hlaefdige je obrnuto. i ona je dvojna licnost.

tako da, ovu istoriju engleskog ne uci nas dvoje vec cetvoro...
Korisnikov avatar
By tramp
leva ruka - iste duzine, desna ruka - duzi kaziprst ... tako da leva ruka mi je bi a desna je lezbejka, dobro je da znam koju kad i sa kim da koristim :opacupa:
Korisnikov avatar
By Oziris
Mislim da u seriji ipak kazu da ako ti je domali prst duzi od kaziprsta, da si lezbejka...
Btw, meni je domali prst duzi od kaziprsta, na obe sake. :D
Korisnikov avatar
By tramp
znaci desna ruka mi je str8 :rida:
Korisnikov avatar
By m..
Honey, to nema veze, mislim da se neki od prstiju prosto izlizao od upotrebe. Ups. :blush:
Korisnikov avatar
By Delete
Meni je domalu znatno veci od kaziprsta...to znaci da trebam da ga secnem da bih bila prava lezbejka?
By spf 3000
meni je na levoj duzi domali a na desnoj kaziprst. sta to znaci?
osim da sam grozno deformisana :smeh:
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by Oziris
Mislim da u seriji ipak kazu da ako ti je domali prst duzi od kaziprsta, da si lezbejka...
pa to i ja kažem...
kmeeee, sad ?u morati iz radoznalosti da odgledam tu epizodu te dosadne serije :roll:
By Gost
Originally posted by m..
Zavisi od pozicije sake. Ako je skroz prirodno opustim, vrh kaziprsta ide duze nego vrh domalog prsta. Ako sve prste zajedno pomerim ka malom prstu, domali ispadne duzi, medjutim, ako izmerim ta dva prsta od linije sa starane dlana, ispadne da je kaziprst nesto skoro zanemarljivo duzi
E.
Al' kod mene je tako samo na levici. Desni?arka mi je, valjda, biseksualna (iste su dužine kad se poravna koren prstiju).
Korisnikov avatar
By Ivory_E
uh.. na levoj kao da je malooo duzi kaziprst.. a na desnoj u mm isti.. bre.. ce dovedete me u zabludu.. ko sam i sta sam.. c c c..
mada mi je najduzi ovaj.. :neto: al ko sad jos mari kad sam u shoku.. :shocked:
Korisnikov avatar
By vanillapuff
Hehhhehhe, kaziprst mi je duzi, i to o-ho-hoj.... A da stvarno pocnem da zagledam ljudima, tj. devojkama sake??????
:galerija: :fige: :chestram:
Korisnikov avatar
By m..
Cega ste se vi igrali kad ste bili mali? Mislim ispade da svi odreda imaju prste razlicite duzine (kad se porede u paru sa odgovarajucim prstom druge sake, a ne sa noznim prstima, ili ne daj boze repom). Jesam bila nemirno dete, jesam padala, razbijala glavu, imala kraste i modrice, ali mi je telo poprilicno simetricno, nisam uspela jos nikad da ostanem kraca s jedne strane. Vi ili namestate te rezultate, sto sam sklonija da mislim, ili ovaj, jos samo da nadjemo bradatu zenu (coveka slona imamo) pa da krenemo na turneju s nasim malim putujucim cirkusom.
By spf 3000
m.. kad ti kazem, na jednoj ruci mi je duzi domali na drugoj kaziprst :puzzle:
a ako ostanem uskracena za objasnjenje ovog fenomena ceo zivot cu biti zbunjena oko svog seksualnog opredeljenja :lol:
Korisnikov avatar
By m..
Ok, ako se pojavis na nekoj od skorodolazecih zurki, moracu licno da SE UVERIM, A AKO ISPADNE DA SI ASIMETRICNA, CASTIM TE PIVOM. jEL VAZI? (je, mrzi me da editujem ovaj caps lock, a zakleh se da cu ioscupati to dugme)
By spf 3000
vidi ovako, cim budem mogla da se nacrtam na nekoj od zurki you'll be the first to know. dolazim sa sve lenjirom :tuc: :smilegrin:
Korisnikov avatar
By bambola
Apsolutno su iste duzine u milimetar.Da,ima i toga sto kaze m.. naizgled im se menja duzina po tome koliko je opustena saka,ali sam merila samo ta dva-i jednaki su skroz,sto ce reci da sam skroz naskroz bisexualka(ali ne verujem u takve teorije)
Korisnikov avatar
By bambola
Ne,zagledala sam malo bolje-samo su mi na desnoj ruci skroz jednaki,na levoj je za nijansu duzi kaziprst.

Nego ovo je interesantno-beba rodjena sa noktima koji prelaze jagodice,bukvalno 2mm spremni za podrezivanje...Nisam mogla da verujem,dok nisam isla da vidim sestricinu i zgranula se-izgrebala lice tim noktima!
Jes da nokti nemaju veze sa duzinom prstiju,ali sve je to isto,kao i boja kose i ociju...Te teorije nemaju nikakve naucne zasnovanosti.
Korisnikov avatar
By radoznala
Zanemarujete 1 stvar: koren domalog prsta je nizi u odnosu na kren kaziprsta. U principu su iste duzine. :sesir:
Korisnikov avatar
By m..
Da, zato sam mrdala prste u stranu, da bi pocinjali iz iste tacke...
By J...
Da resim neke nedoumice u ovoj temi...

Po ovoj teoriji, kod lezbejki je duzi domali prst (ring finger) od kaziprsta (index finger).

Ima mnogo tekstova na netu na ovu temu ali sustina je sledeca: osobe sa visim nivoom testosterona imaju i duzi domali prst u odnosu na kaziprst, bez obzira da li su muskarci ili zene a ja bih dodala i bez obzira na seksualnu orijentaciju.

Inace kod mene je duzi domali prst od kaziprsta.
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
duzi mi je kaziprst, dakle - I'm not a lesbian (but my girlfriend is) :D
By Snow_Crystal
Originally posted by KissQueen
duzi mi je kaziprst, dakle - I'm not a lesbian (but my girlfriend is) :D
Isto....

:roflmao:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!