Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by unic0rnEvo ovaj opet o profitu. Boze me sacuvaj!
Grafichki dizajn, ako si vrashki dobra i talentovana. Jedino profitabilno od svega ovoga.
Originally posted by unic0rnPa naravno. Te ziro racun, te sada dizajn, pa molim te... Gde je covekoljublje?
(sad ce me simor kritikovati)
Originally posted by SwanheartKnjizevnost samo i ako obozavas da citas i ako ti je uzivanje u umetnosti iznad bilo koje druge zivotne potrebe.
![]()
![]()
Originally posted by High Maintenancepa u tome i jeste problem...sve te oblasti me privlace i za 20 godina mogu da zamislim sebe na nekom od tih poslova.Bez lazne skromnosti za graficki jesam talentovana,knjizevnost,pedagogiju i filozofiju obozavam,sto se tice DIF-a...vec 10 godina se aktivno bavim sportom(tako da bih lagano mogla da prodjem na prijemnom),a sto se tice manadzmenta,jos malo pa 19 godina zivim sa ekonomistom(sta jos reci).
nemoguce da te sve ove stvari privlace i da bi to mogla da raids![]()
Originally posted by SwanheartH m m... Nije mi sasvim jasno kako ?e Bolonja funkcionisati, ali ne znam da li bi mogla da napraviš neku mešavinu viših škola i fakulteta na koje ideš simultano ili posle par godina, pa da dobiješ sve diplome i onda posle radiš šta poželiš.Originally posted by High Maintenancepa u tome i jeste problem...sve te oblasti me privlace i za 20 godina mogu da zamislim sebe na nekom od tih poslova.Bez lazne skromnosti za graficki jesam talentovana,knjizevnost,pedagogiju i filozofiju obozavam,sto se tice DIF-a...vec 10 godina se aktivno bavim sportom(tako da bih lagano mogla da prodjem na prijemnom),a sto se tice manadzmenta,jos malo pa 19 godina zivim sa ekonomistom(sta jos reci).
nemoguce da te sve ove stvari privlace i da bi to mogla da raids![]()
Sada jos samo da odaberem neku od opcija.
Originally posted by SwanheartHmmmm... ma neeeeeee....
mislim da bi me the1 streljala kada bih konkurisala na knjizevnost:osama:
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!