Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Malo i o trnovitoj strani života...

Moderatori: IriS, Moderators

eci-peci-pec

Knjizevnost
5
17%
Filozofija
2
7%
Pedagogija
2
7%
Graficki dizajn
13
45%
DIF
3
10%
DIF
3
10%
Menadzment
1
3%
By Simor
Pedagogija. Menjaj nasu nesrecnu pedagosku praksu!
Korisnikov avatar
By djo
ubreee... jel ne možeš ti to malo da suziš, zlato?
Korisnikov avatar
By unic0rn
Grafichki dizajn, ako si vrashki dobra i talentovana. Jedino profitabilno od svega ovoga.

(sad ce me simor kritikovati :smeh: )
Korisnikov avatar
By IriS
slažem se sa unic0rnom... a odmah posle pedagogija...
By Swanheart
Originally posted by bojandjo
ubreee... jel ne možeš ti to malo da suziš, zlato?
:nono: :iskusenje: :misli:
By Simor
Originally posted by unic0rn
Grafichki dizajn, ako si vrashki dobra i talentovana. Jedino profitabilno od svega ovoga.
Evo ovaj opet o profitu. Boze me sacuvaj!
Originally posted by unic0rn
(sad ce me simor kritikovati :smeh: )
Pa naravno. Te ziro racun, te sada dizajn, pa molim te... Gde je covekoljublje?

;) :kiss:
Korisnikov avatar
By ::fy::
Filozofija! Mada nije profitabilno biti filozof u ovoj zemlji, uvek sam smatrao i smatram da filozofima pripada najviši status u nekom društvu (što re?e Aristotel pre par vekova :D ).

Filozofija kao nauka me je uvek privla?ila, a bio sam jedan od retkih u mojoj srednjoj školi koji je bez problema razumeo o ?emu se tu zapravo radi (se?am se da su se svi u odeljenju krstili kako mogu da razumem šta je "bit" i "bitisanje" :smeh: ).
Korisnikov avatar
By Delete
Ja sam ti vec jednom prilikom rekla: graficki dizajn!
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by Swanheart
:zongler:
:cekam:
Knjizevnost samo i ako obozavas da citas i ako ti je uzivanje u umetnosti iznad bilo koje druge zivotne potrebe.
Filozofija je zahtevna, i meni licno, najgori izbor. Previse istorije, istorijskih cinjenica plus gomila ovaj je rekao ovako a onaj je rekao onako, i dosao je treci da im obojci pokaze ko je u pravu. Nema pravila, nema modela....
Graficki ako si precizna, strpljiva i znas da crtas.
Korisnikov avatar
By Dina
Meni - filozofija :love:

Ali mislim da ne biras bas eci-peci-pec... To je jedan od najznacajnijih izbora u zivotu i imace uticaj na dalji tok mnogih stvari. Kada bih ja ponovo bila u tim godinama i birala rukovodila bih se samo nacelom sta najvise volim i za sta imam najvise smisla i zelje. Mozda da uracunas i druge faktore ali ljubav prema onome sto ces studirati i raditi mislim da ipak treba da ti bude primarna. Pomisli samo na trideset godina u kojima ces obavljati posao koji ne volis, iz dana u dan, veci deo svakog dana... Ne znaci da ces i ako pravilno odaberes raditi posao koji volis ali ako promasis to ti je mnogo izvesnije...
By Gost
Moram da priznam da me od ovoga ništa
ne privla?i. Nemam dara za grafi?ki dizajn, a ostalo
mi je potpuno odbojno. :(
Korisnikov avatar
By IriS
stvar je u tome da damo svoje mišljenje šta je za NJU najbolje... ako ve? ide u srednju grafi?ku (kako negde re?e) onda joj je najbolje grafi?ki dizajn...
By Swanheart
a onda mogu vas da okrivim ako pogresim pri upisu :lol:
Korisnikov avatar
By jukie
Probaj da im se malo promuvaš po faksu (predavanja, vežbe), popri?aš sa studentima (ne samo prve godine! mi smo kao brucoši i u ovo doba godine i dalje bili ekstremno entuzijasti?ni oko našeg smera, a onda su došli ispitni rokovi... raspitaj se i kod druge i tre?e godine) i vidiš kako je tamo...
By Simor
Ako nista drugo, zdrav razum je ipak koliko-toliko sacuvan: niko nije glasao za menadzment!
Korisnikov avatar
By Delete
A sta fali menadzmentu? Mislim, na licnom primeru sam ukapirala da je to veliki promasaj za mene, ali nisam imala velikog izbora, tako da se zadovoljavam i ovim.
Ma upisi ono sto najbolje zvuci, a ako ti se ne svidi, jos si mlada, mozes i da promenis fax!
Korisnikov avatar
By bigirl
Ne znam zašto, ali mi deluješ ok za književnost... :iskusenje:
By High Maintenance
nemoguce da te sve ove stvari privlace i da bi to mogla da raids :D
mozda graficki dizajn,ako si talentova....ne znam, ja nisam imao takve dileme...u svakom slucaju dobro razmisli
By Swanheart
Originally posted by High Maintenance
pa u tome i jeste problem...sve te oblasti me privlace i za 20 godina mogu da zamislim sebe na nekom od tih poslova.Bez lazne skromnosti za graficki jesam talentovana,knjizevnost,pedagogiju i filozofiju obozavam,sto se tice DIF-a...vec 10 godina se aktivno bavim sportom(tako da bih lagano mogla da prodjem na prijemnom),a sto se tice manadzmenta,jos malo pa 19 godina zivim sa ekonomistom(sta jos reci).
Sada jos samo da odaberem neku od opcija.
:elektro:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by High Maintenance
pa u tome i jeste problem...sve te oblasti me privlace i za 20 godina mogu da zamislim sebe na nekom od tih poslova.Bez lazne skromnosti za graficki jesam talentovana,knjizevnost,pedagogiju i filozofiju obozavam,sto se tice DIF-a...vec 10 godina se aktivno bavim sportom(tako da bih lagano mogla da prodjem na prijemnom),a sto se tice manadzmenta,jos malo pa 19 godina zivim sa ekonomistom(sta jos reci).
Sada jos samo da odaberem neku od opcija.
H m m... Nije mi sasvim jasno kako ?e Bolonja funkcionisati, ali ne znam da li bi mogla da napraviš neku mešavinu viših škola i fakulteta na koje ideš simultano ili posle par godina, pa da dobiješ sve diplome i onda posle radiš šta poželiš.

Koje poslove predviðaš za književnost, pedagogiju i filozofiju i DIF? Nadam se ne prosvetarske...
Ja sam se jaaako zeznuo sa biologijom... ustvari u trenutku izbora je ve? bilo gotova stvar jer sam procenio da ne bih mogao da položim nijedan drugi prijemni, ali mi je sad krivo što u školi nisam radio kontinualno matematiku pa da je i upišem... matemati?ari su u deficitu.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Ima li svrhe glasati i dalje? Ipak, ja sam glasala i podrzala te u izboru.
Jesi za DIF, i jesi za knjizevnost tu- i- tamo. No, menadzment... Srecno. Jos 5 dana.
By Swanheart
jos 5 dana do prijemnog:cupakosu: :tornado: :mad: :lood:
e fali smajli koji histerishe
Korisnikov avatar
By Delete
Ma samo opusteno, za strebere kao sto si ti nije problem :deda:
Korisnikov avatar
By IriS
samo polako, bi?e sve u redu ;)
Korisnikov avatar
By Oziris
Knjizevnost, da budes sa the1 na klasi, ili filozofija ili pedagogija, pa da pijemo kaficu sa kafomata dragog nam faksa u pauzi predavanja. :kiss:
By Swanheart
Originally posted by Oziris
Knjizevnost, da budes sa the1 na klasi, ili filozofija ili pedagogija, pa da pijemo kaficu sa kafomata dragog nam faksa u pauzi predavanja. :kiss:

mislim da bi me the1 streljala kada bih konkurisala na knjizevnost:osama:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
mislim da bi me the1 streljala kada bih konkurisala na knjizevnost:osama:
Hmmmm... ma neeeeeee.... :evil:
Ionako nema vise vremena za prijavljivanje. Tu smo gde smo, nas problem, nasa frka. :uplasen:

JOS 3 DANA
By Swanheart
Originally posted by the1whowished

JOS 3 DANA
:uplasen: :placko: :cupakosu: :lood: :pucaodsmeha:
By Ulix
Filozofija.

Al nemoj posle mene da lovis i tuces kad budes nezaposleni bankrot.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!