-  09 Apr 2006, 11:46

Imam jdan problem sa kompom... Tip koji mi je instalirao XP ostavio je 4GB na particiji C a sve programe koje mi je dodatno instalirao smestio ih je isto na C, pa mi se sada particija puni dok trepnes i ima slobodno negde oko 1 GB sto mi jako usporava komp... Da li znate neki program za spajanje particija ili dodavanje prostora particiji C ( a da to nije Power Quest partition jer mi on stalno prikazuje neku gresku i nece ni da spoji ni da doda prostor)? Ili mi je reinstalacija i petljanje u BIOS-u jedino sto mi preostaje?

Chitavu noc
  Chitavu noc 

Ipak ce problem biti resen na drugi nacin ( citaj: reinstalacija) jer ocigledno nemam samo taj problem... Ovo sto imam je nadogradjena trojka u cetvorku... E sad, sve je zamenjeno i dopunjenno sem HDD-a koji je stari i osim sto ima 30 GB ima i duplo manju brzinu nego ovi novije poizvodnje. Eh, tako resismo da kupimo jos 80 GB, reinstaliramo XP, a ovaj stari HDD ostavimo kao trecu particiju, cisto da se nadje.
  Ipak ce problem biti resen na drugi nacin ( citaj: reinstalacija) jer ocigledno nemam samo taj problem... Ovo sto imam je nadogradjena trojka u cetvorku... E sad, sve je zamenjeno i dopunjenno sem HDD-a koji je stari i osim sto ima 30 GB ima i duplo manju brzinu nego ovi novije poizvodnje. Eh, tako resismo da kupimo jos 80 GB, reinstaliramo XP, a ovaj stari HDD ostavimo kao trecu particiju, cisto da se nadje.