Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Hys.
Dragi dnevnice,
hronicna mentalna i fizicka iscrpljenost uzrokovana poslom pocinje da splasnjava konacno. Najvise mogu da zahvalim Ikinim biljkama:smokin: koje su odlichnog terapeutskog kvaliteta i nerve su mi dovele juce do optimalne zategnutosti koja je sada daleko od pucanja:kopa: Trenutno sam u spavacici jos uvek i teram se da odem do c marketa dok se ne zatvori. Danas planiram da kao i uvek sredim na brzaka stan, odem do pijace, uzivam na kompu, uz knjigu, tv, pijem kaficu sa srecicom koja ima slobodan dan a posle na kratko dolazi i mali sa puta:skuter:....ali glavno i osnovno je cim jedem za 2 sata da lepo uzmem dozu Ikine medicine koja ce lepo da me drzi normalnom ceo dan...idem da napravim water pipe:apprentice:
ps. i sad ce neko da misli da se ja odvaljujem,hehehehe, a ja medicinu stvarno retko uzimam...ali retko se i desava da hocu lagano da mucim ubijam palim...zat bolje da dunem....peace man, peace:smilegrin:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Dragi dnevnice...

ja sam u petak vece sa drugaricama stopirao do PG, da bi stigli na neku zurku...Party je bila stvarno dobra, pustali ultra jak tech sa malo trance-a s vremena na vrijeme... sranje je to sto su se dileri osilili, pa sam sve pare dao na exere, a naplacivali su ih po 7eura. Sramota...

ipak sam skontao jedan pentagram, i dzuskao cijelu noc.
inace, vec par dana idem u teretanu :rotflmao: tako da imam upalu misica, koja je na zurci kulminirala, tako da sam se ujutro jedva dovukao do stopa.
i tu skontam da sam izgubio telefon, koji sam prije 3 nedelje dobio na poklon, pa se rasplacem kao kishna godina..
ipak, nisam se mnogo iscimao, jer mi je brat porucio da ce mi nabaviti novi, a mama je rekla da je samo bitno da ja dobro ucim, pa ce biti telefona...
od subote ujutro, kad sam dosao, ja se ne vadim iz kreveta..jutros mi je malo bolje, ali me i dalje bole misici na nadlaktici i trbusnjaci...

inace, na zurci sam upoznao jednog slatkog tipa, i slucajno je kod mene ostao njegov ranac, njegove djozle, i sal i kapa...
sve to treba da mu vratim ovih dana, kad dodje do Kotora na pivce..

mislim da cu ga prosetati rivom, i u tome beskrajno uzivati:setnja:
By just!N
Dragi dnevnice, jedva sam ustao! Sinoc sam se smorio u gradu pa sam otisao ranije kuci (oko pola 2) posto sam ocekivao u to vreme poziv jednog slatkog decka koji me je nazvao tek u pola 3 pa sam s njim pricao sve do pola pet...posle sam se valjao po krevetu pola sata i zamisljao da sam sad kod njega....i tako... :) ....zaspao sam u pet...sestra me probudila u 11 i sad pokusavam da se razbudim i ucim! Dok setam po forumu cimam drustvo, slusam Anu Stanic ("Vidim te kad...")....evo...budan sam! Toliko od mene za sad...znam....nista posebno....bice valjda nesto zanimljivije... :love: :) Pisem ti kasnije...pozz!
Korisnikov avatar
By *deni*
Prelazem da ova tema promeni naziv u :

" Ispovesti, zalbe, molbe, prigovori, kajanja i ostale licne predstavke i saopstenja. "

:vatroslava:
By just!N
Originally posted by *deni*

" Ispovesti, zalbe, molbe, prigovori, kajanja i ostale licne predstavke i saopstenja. "

Heheheh....pa zar se ne zove tako?? :tamoamo:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by just!N

Zar je "dnevnik" sinonim za "Ispovesti, zalbe, molbe, prigovore, kajanja i ostale licne predstavke i saopstenja" ?
:nesiguran:
Moguce.... Ne znam.... Nikada nisam imao obicaj da pisem dnevnik...
Korisnikov avatar
By avalon

Zar je "dnevnik" sinonim za "Ispovesti, zalbe, molbe, prigovore, kajanja i ostale licne predstavke i saopstenja" ?
:nesiguran:
Moguce.... Ne znam.... Nikada nisam imao obicaj da pisem dnevnik...

Dobro vece :jezik:

:smeh:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by avalon
...Dobro vece :jezik:
:smeh:
Dobro vece, duso...

:giggle:
Korisnikov avatar
By avalon
Cim se pomene dnevnik, ja pomislim na Denija :lizalica:
"Dobro vece" je interna shala :D
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Prelazem da ova tema promeni naziv u :0

mozda si u pravu, ali ja smatram da je dnevnik simbolika druga(rice) kome mozes reci sve: i ispovijediti se, i zaliti jos se na nekoga ili nesto...mislim da kajanja idu u paketu sa ispovijestima :)
By just!N
Pa Deni vreme je da pocnes...pero u ruke i pisi.... :) ... ajde... ti se potrudi da bude zanimljivo... :P
Korisnikov avatar
By avalon
Originally posted by CokoladnaBananica

mozda si u pravu, ali ja smatram da je dnevnik simbolika druga(rice) kome mozes reci sve: i ispovijediti se, i zaliti jos se na nekoga ili nesto...mislim da kajanja idu u paketu sa ispovijestima :)

Onda je dnevnik sirok pojam... Kao u filmu "Shirlie Valentine" gde glavna junakinja komunicira sa rernom i njoj se ispoveda :dancing:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by CokoladnaBananica

Kad smo vec kod ispovesti, preporucujem ti da procitas jednu zaista lepu i zivotnu temu koju je otvorila nasa koleginica, tetka Daliborka...

http://www.gay-serbia.com/forum/viewthread.php?tid=18379
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
pa dobro, ali pretpostavaljam da ta tema nije u Dnevniku, zato sto je trebalo da privuce vise paznje, i zato sto je korisnik htio da cuje neke komentare u vezi sa tim sto je napisano...

ispravi me ako grijesim, to ti znas ipak bolje od mene:novine:
Korisnikov avatar
By gari
Dnevnik i sve u njemu je intimna stvar i može se u njemu pisati šta god se ho?e, molbe, želje, žalbe...Individualna stvar. Ina?e Deni je ve? pisao svoj dnevnik ovde ali kao teta-Flašikica, pošto se on tako prazni preko fikcije /ne znam samo zašto sebe zamišlja kao debelu mesarku sa loknama/. Ja sam dobro, hvala za pitanje.

:mete: :smeh: :kralj:
Korisnikov avatar
By Zoe
Dragi dnevnice,
Ja sam sinoc pila opet........(trave ni za leka)........bio mi je drugar, gitarista i jos jedan, basista, koji je, valjda najsladji stvor na svetu..........c,c,c..........uzasno sladak.........Nisam obratila paznju na njegov intelekt (pa cak ni na njega skoro uopste), jer sam se opet razbrbljala o necemu, ali........pamtim da je sladak..... :D
Cimala sam NJU jer mi tako bilo doslo da se konacno vidimo, ali od nje ni traga ni glasa..........danas se javila i rekla da je van grada.......jbg.........ako se ovako nastavi, odoh ja za tamburasa :smeh:
Korisnikov avatar
By gari
OneGirlArmy-nemoj da utapaš svoju žeð za emocijama u alkoholu, jedi slatkiše kao ja-pa kad se udebljaš bi?eš mnogo sre?nija i ti i željena osoba. Bolje da ljulja nego da žulja /omiljena uzre?ica tete-Daliborke/. Ina?e, ja se malo vozao okolo u potragi za vanzemaljcima ali nisam naleteo ni na jednog. ?ak ni na agenta Foldera /a baš bi mi dobrodošao/. Agenta Skali prepuštam tebi.
:google: :ribica: :down:
Korisnikov avatar
By Zoe
Hehe, bravo! :chestram: Hvala na savetima.......mada, sada ispadoh ja neki alkoholicar, a ne pamtim kad sam nesto pila, ako ne racunamo moja zadnja 3 spominjanja........ :durenje:
Uostalom, ponekad mi je bas potrebno.....a i kad ti dodje gomila ljudi koji piju :nazdravlje: probaj da ostanes str8 :tamoamo:

Ma to mene uhvati s` vremena na vreme........mada i sa cokoladom je isto........imam periode kada svako vece zderem, a ima kada ne pipnem mesecima...........:D
Korisnikov avatar
By gari
Ne dam ti svoju...chokokoladu. Kad jedem shokoladu isto je kao da doživim ORGAZMUS. A onda, tu su i drugi slatkiši. Danas sam u poslasti?arni pojeo šam pitu na kojoj su bile dve kugle sladoleda /vanila i lešnik/. I limunada...Ima li ve?eg uživanja? I ne moram da mislim da li je i šam-pita doživela ORGAZAM.
:deda: :offtopic: :hvala:
By just!N
Dragi dnevnice, danas je bio NAJ NAJ NAJ dan! :) Saznao sam da je ON ipak jaaaaaakoooooo zainteresovan! :) I ne samo to...cak vise od toga! :love: :B Nisam bio siguran ali sad jesam!! Bas sam bio lud sto sam pomislio da nije tako...ali on mi je dokazao da gresim! Sad sam bas veseo pa necu dugo da ti pisem... :) ..ako se nesto zanimljivo desi pisem ti ponovo...do tad pozz!
Korisnikov avatar
By gari
Dragi dnevnice, danas je bio NAJ NAJ NAJ dan! :) Saznao sam da je ON ipak jaaaaaakoooooo zainteresovan! :) I ne samo to...cak vise od toga! :love: :B Nisam bio siguran ali sad jesam!! Bas sam bio lud sto sam pomislio da nije tako...ali on mi je dokazao da gresim! Sad sam bas veseo pa necu dugo da ti pisem... :) ..ako se nesto zanimljivo desi pisem ti ponovo...do tad pozz!
Ma, šta se sekiraš oko tog tipa. Da ti napravim vlašku vodicu pa ima za tobom da kaska kao ku?ence. I to bez povodca.
:gatara: :napitak: :djavo:
By just!N
Sad nemam problema...sad sam happy!!!! ) Gari hvala na ponudi ali mislim da nema potrebe... :iskusenje: dovoljno sam ga 'zacarao' i zasenio svojom lepotom.... :) :) Ako ne potraje ovo ja te zovem i ti dajes napitak!! ;D
Korisnikov avatar
By svejedno
Dragi dnevnice, danas te nisam gledao. Dragi Tijanicu, izvini, ali dnevnik ti je _ranje.
Korisnikov avatar
By gari
Probudi me neki vampir, za koji se kasnije ispostavilo da je moje ku?ence-ma?ence koje je otvorilo vrata udarcem zadnjice /tako se uvežbala-kere?i karate/. Eh, pa pošto sam ustao enormno rano, pijem kavico, pušim cigaretico, jedem ?okoladico i pišem dnevnico. Dan je super...a ja ?u biti pospan oko podneva.
:mazi: :oklagija: :balon:
By Swanheart
Dragi dnevnice...danas je na zivotnom repertoaru bilo milion nekih baaaaas glupih i dosadnih stvari.Ceo dan sam bila oslobodjena skole zbog glupih proba za jos gluplji dan skole,ali probe su se isplatile jer se u jednom trenutku pojavila ona i cestitala mi za pesme i esej(za te gluposti su mi svi cestitali misleci da sam se kao trudila oko toga,a u stvari bas me briga za sve to).Danas su me obavestili da sutra ne idemo u Novi Sad zbog ovih poplava:mad:
Korisnikov avatar
By gari
Išao i vratio se. Sada mi se spava, ali ne dam se do pet sati. *ebem li mu nanu ko me probudi telefonom jutros? A ja mislio ku?e? A ono nije ku?e nego telefon? A rekao sam im da me ne zovu pre nego što otkuca podne? Kakav je ovo nekulturan narod? Zar ne znaju kad je vreme spavanja /za vampire/. Napi?u im se krvi preko telefona...Grrrrr...Auuuuuu...
:happysmoke: :smug: :cut:
By жњ
Dragi dnevnice!!

Danas sam izasla da vozim bajs po keju da se malo opustim i iskuliram! Ponela sam fotoaparat, svesku i olovku, mp3 plejer, par cigarica, kupila usput jednu limenku tuborga i planirala da sednem na obalu i sredim svoje misli! I taman kad sam ugledala divno usamljeno mesto, uleti mi neki veliki grozni odvratni zujavi insekat pod vetrovku i ubode me u vrat koji je momentalno otekao!! Posto su moji matori zesce alergicni na ujede insekata, a mene pre toga nikad nista nije ujelo, brze bolje sam odletela sa bajsom ka domu zdravlja i blejala na klupi ispred, cekajuci hoce li se ista desiti pa da se obratim strucnom licu!! I tako petnaestak minuta... :nokti:

Nish se nije desilo osim sto me peklo kao da sam nosila ogrlicu od koprive, pa sam odlucila da shmugnem kuci jer mi definitivno vise nije bilo do voznje!! What a shitty afternoon!! :pljuje:
Korisnikov avatar
By Hys.
amnejzo, ti si stalni podCetnik da je marFijev zakon najvalidniji na svetu:hail:
Dragi Dnevnice,
danas sam pala na nos od posla, setala sa koleginicom po knezu(ne znam oklen mi snaga:tenis:) i razocarala se kada sam dosla kuci i shvatila da sam popusila svu gandzu...jednostavno south park nije biJo isti:sigh:
ah da i dobila sam rezultate od lekarke...aj em dzast fajn :peva:
Korisnikov avatar
By gari
Spavao od 18:00 do 20:00 sakupljaju?i snagu za nove podvige na Forumu. Vrlo sam se iznenadio kad sam video da sam "tema". Znao sam da ?e me moje brbljanje nekuda odvesti /mislio sam u zatvor/ kad ono...Božeeee, kako popularnost prija. Ipak, još me svrbi onaj digitalac koji je FireGox zaradio za naj-guzu.
:potapsava: :usamljen: :klap:
Korisnikov avatar
By Delete
Stigla sam da predjem nekih 850km, bilasam u Bg, Ns i cak upela i da posetim devojcicu, a uz sve to upoznala sam jednu jako simpa curicu u NS na koju sam mislila dok sam isla kuci. Dobila sam na poklon jednog jako lepog zeku i zbog toga sam so happy, ali sad sam tako usamljena...sa kompom :usamljen:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 21
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!