- 01 Apr 2006, 17:24
Zna?i, ovako je bilo... Obi?no se viðamo petkom. Ju?e kaže "ne može" jer mora da u?i, bliži se ispit. Ok, dobro. Mislim, razumem. Jeste da sam u prvom trenutku odreagovala bezveze, ali stvarno ok (izdešavalo mi se svašta novo, a nisam pri?ala uživo sa njom o tome... trebalo mi je to...). A danas može (ali pošto sam ja imala neki drugi plan, pa nešto pomerala kasno sam se javila, ve? je isplanirala da izaðe sa nekim drugim - što jeste ok, ali)... Kako to da danas ne mora da u?i, a ju?e je bila tolika frka da nismo mogle da se vidimo????
I sad... šta se dešava? Ja je pitam to, a ona odgovara "pasivno agresivno", zauzima stav, duri se, ljuti se i JEBENO ?UTI!!!! Ne odgovara na poruke! Mrzim to, MRZIM! Stvarno sam više puta, kada me neko tako kulira, ustala, spremila se i otišla da jebem mater. Mislim, koja je poenta tog ignorisanja? Šta, ja ?u zaboraviti ova pitanja koja mi se sad motaju po glavi? Presta?e da me interesuje ta misterija oko "ju?e ne mogu, a danas mogu". Bezveze. Jedna obi?na situacija koja se mogla rešiti samo glupim razgovorom i odgovorom na dva pitanja, se sad pretvorila u... U ŠTA? U svaðu? Svaða obuhvata dve osobe, a kada jedna ?uti... šta je onda to?
I zašto uopšte ?uti? Zašto neko uopšte ?uti kad doðe do konfliktne situacije? Kako može da ?uti??? Ne razumem... je l' misli da sebe tako stavlja u "iznad tebe sam" položaj? "Ne?u da se spuštam na tvoj nivo"? "Držim te na odstojanju"? Zašto? Zbog ?ega? Zbg...
Šta, sad ja ispadam debil jer sam postavila par pitanja? Sad sam verovatno JA ta koja bih svaðu i ne znam šta još... A mene samo interesuje kako je to ju?e bila tolika frka da nismo mogle da se vidimo, a danas nije frka...
Ima li neko ideju? Bilo šta... Stvarno sam sada postala jako iznervirana i suzdržavam se od daljih kuckanja poruka. (A verujte mi, to mi JAKO TEŠKO PADA... ignorisanje problema jednostavno nije moj na?in...)
p.s. U pitanju je drugarica...