Originally posted by bg frajer 111
pomalo sam tupav uopste ne provaljujem da li je neko gay ili ne , interesuje me na koji nacin se ljudi upoznaju i prepoznaju , koliko net ima ulogu u svemu tome ...
A VI ???
Sadasnju devojku sam upoznala na netu. A pre sam se smejala ljudima, koji su mi pricali, da su upoznali nekoga na netu i zaljubili se.
Neko od chatera me "poslao" na #srbija, da igram kviz. I ja iz ciste radoznalosti udjem na taj kanal. Zezala se sa ostalima, odgovarala na pitanja, ponekad nesto lupnula, zasmejavala ostale i jednom prilikom mi se pojavi ONA na pvt. Ona naravno kao i vecina kvizasa str8, pricala mi o svojoj porodici, bebi, zivotu itd. Znala je da sam lez i sve je bilo OK, mada ona u zivotu nije pomisljala na zene. Ta cinjenica je nije sprecila u da de i dalje "druzi" sa mnom.
Meni se svideo njen smisao za humor, inteligencija, to sto smo satima mogle da pricamo, a da mi ne dosadi. Nakon nekoliko dana razmenimo slike. Kad sam gledala njene slike (s bebom), kroz misli mi samo proslo "Steta sto ova devojka nije lez. Boze, kako dobro izgleda. Joooojjjj, taj osmeh...itd"
Ta slika je samo dopunila onu moju sliku o perfektnoj "drugaricu" sa kviza, ali sam svaku pomisao tipa "sta bi bilo, kad bi ona bila..." izbacivala iz glave.
Par dana nisam dolazila na kviz, jer sam bila na putu. Kada sam se ponovo pojavila, vidim nju i kliknem je na pvt. Opet smo pricale skroz neobavezno, sve do trenutka, dok mi ona nije napisala sledece:
<tatjanam> ne mogu da ne mislim o tebi
<tatjanam> zelim da ti kazem da mi nedostajes svaki tren, svakog dana
<tatjanam> sta sam ja za tebe Val?
Ne mogu da vam opisem, sta sam u tim trenutcima osecala!
Bio je to pocetak jedne divne veze... Nakon kratkog vremena smo se videle i obe znale: "To je to!"...