- 27 Jan 2006, 03:33
Kasno sam otkrio ovu temu,ali i ja bih rado da se prikljucim diskusijama:cvetduga:
Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by someoneJooooooooj ma?eta na avataru!
hehe,tek sada sam primetila ovu temusamo da se javim,ne znam ni ja shta da napishem
![]()
![]()
Originally posted by cheda
Broj clanova se polako, ali sigurno povecava, i verujem da su to stvarno novi clanovi (zelim da verujem:) ). Samim tim, dolazi nam veliki broj novopristalih, ili nedovoljno pristalih gay-eva na ove stranice. Uglavnom, neupuceni, nesigurni i znatizeljni.
E, sad, sta bih ja voleo da vidim ovde.
Voleo bih kada bi svako od tih novajlija skupio hrabrosti i poceo da prica 'naglas' svoje stavove i misljenja, pre nego li upadne u kolotecinu vec postojeceg nacina oglasavanja i razgovora na ovom forumu i 'prilagodi' se tome. Verujem da se ovde ogroman broj ljudi ne oglasava upravo iz razloga sto misli da jednostavno nije u pravom fazonu. Smatra da bi omeo neku vec postojecu nit na forumu, tj. jednostavno, misli kako se njegov komentar ne bi uklopio. To sam saznao iz razgovora sa par drugara koje sam pitao jel ucestvuju na diskusijama. A BAS NJEGOV DRUGACIJI NACIN PRICE JE BITAN! Novajlija stice sliku o ovom nasem svetu na osnovu diskusija koje vodi JAKO MALI broj clanova. Mnogo manje od nedovoljnog broja, za recimo neki, nazovi, 'kvorum' koji bi garantovao verodostojnost misljenja vecine gay-eva.
Ako ni zbog cega drugog, treba se oglasiti ono bar da novajlije imaju pravu sliku o gay svetu, a to je da nas(gay-eva) ovde ima svakakvih i po mnogocemu razlicitih; razliciti po ubedjenjima, stavovima i verovanjima, razliciti po nacinu zivota, zanimanju, interesovanjima, itd. A bojim se da se uglavnom oglasavaju jedni te isti, i sto je jos gore, uglavnom su to sve istomisljenici.
Nisam video na diskusijama mnogo clanova koji su, recimo, iskreni vernici neke religije, a upoznao sam nekolicinu koji zaista to jesu, i sl.
Pusti svoj glas!!!
Drugacije, tim bolje!!!
Neka se vidi kakvih nas sve ima!
Nismo svi isti. VEOMA NISMO SVI ISTI!!! [b/]
Originally posted by NenadjebivaWelcome!
Evo i mene:sluske:
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!