Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by brotherxxx
ne verujem da je Jecmenica nije zvala, nego ova nije prihvatila jer verovatno nece da se blamira
zamisli da kojim slucajem neka od ovih devojcica pobedi a ona izgubi mec, mislim da bi umrla od blama![]()
Originally posted by Kupper
Nasa 'celica:love:
Originally posted by p?elicakad vidim koliko ima jake udarce i kako strasno izgleda, cudilo me je kako ranije nije tako dobro igrala! u svakom slucaju ne volim takvu vrstu zenskog tenisa, ali izgleda da se vremena menjaju
I osvoji Kuznjecova turnir. Meni je bilo takvo iznenaðenje
kako je rasturila Ameli, nisam navikla da ona bude
onako nemo?na.
Kod muškaraca sam gledala Rodika i Ferera; ovaj Ljubi?i? mi je,
pojma nemam zašto apsolutno najodbojniji teniser, al'
da igra- igra! Kako je rasturio Nalbaldiana, uh.Originally posted by Kupper
Nasa 'celica:love:
Nisi ni svestan kol'ko ja tebe vojim!![]()
(brotherxxx ne?e da se ljuti)
Originally posted by spliffda ali ne konstantno dobro, nikad nije bila medju prvih 5! po meni taj stil igre imaju ne samo Ameli i Serena nekad, vec i Zastin, Kuznjecova, pa i Petrova delimicno! a sve su one bile medju prvih pet sem Kuznjecove
pa igrala je tako dobro i ranije. osvojila je us open pre dve godine....
Originally posted by brotherxxxbila je kuznetsova br. 4 u oktobru 2004Originally posted by spliffda ali ne konstantno dobro, nikad nije bila medju prvih 5! po meni taj stil igre imaju ne samo Ameli i Serena nekad, vec i Zastin, Kuznjecova, pa i Petrova delimicno! a sve su one bile medju prvih pet sem Kuznjecove
pa igrala je tako dobro i ranije. osvojila je us open pre dve godine....![]()
Originally posted by brotherxxxPa ruku na srce, ni tenis više nije što je bio.
u svakom slucaju ne volim takvu vrstu zenskog tenisa, ali izgleda da se vremena menjaju![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!