Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By sakis
Jos samo 5 dana ... can't wait :eya:

Slika
Korisnikov avatar
By colorado
Da li hoce neko da moderira Kulturu i Umetnost dok ovo govno traje?

Uopste mi se ne cita nista o tome... Svi ti rieliti souvovi su zesci smor i glupost. Mnogo mi je bolji trip da oja organizujem neku ekipu i da partijamo, nego da gledam neku ekipu koja to pokusava da radi..
By Sixto
Ovaj forum je jedan veliki reality show!
strasno!
Korisnikov avatar
By MARQUE
Može li se taj B92 pratiti preko weba (live) ?? :njami:
Korisnikov avatar
By EYA
Originally posted by fencysmurf
u ostalom moze Rade Bulatovic da ih tuzi za autorska prava ;)
:lol:

spijunaza na delu.. a svako voli da zaviri u tudje zivote, posebno intimu... koliko god se mi sad tu pravili :andjelak:
predvidjam ogromnu gledanost :sladoled:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by colorado
Da li hoce neko da moderira Kulturu i Umetnost dok ovo govno traje?

Uopste mi se ne cita nista o tome... Svi ti rieliti souvovi su zesci smor i glupost. Mnogo mi je bolji trip da oja organizujem neku ekipu i da partijamo, nego da gledam neku ekipu koja to pokusava da radi..
Dakle, proglasiš da BB ne spada u folder Kultura i umetnost nego recimo u Kafi?, i onda svaki post koji ima veze sa tim prebacuješ tamo pa neka se oni mu?e...
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by sakis
Jos samo 5 dana ... can't wait :eya:
me 2 :P
By superfly
Originally posted by MARQUE
ne
Korisnikov avatar
By sakis
Nadam se da je Dominik (na slici) prosao u finale.

Slika
Korisnikov avatar
By nEne
Originally posted by MARQUE
moze. bice live streaming velikog brata, bar se tako najavljuje...

inace, i ja jedva cekam emisiju, gledao sam hrvatsku verziju, i bila mi je zabavna.
Korisnikov avatar
By shumadinac
Pa koliko im treba da krenu s tim BB???Najavljuju ga ve? ?itav vek.
I zna li se kad po?inje to remek delo b92? :muva:
I do kad traje?
A što se ti?e reality showa, zabavni su toliko koliko je uloženo truda u produkciju.Npr onaj To sam ja, makedonski reality show (sa likovima iz svih exyu republika), je bio takav smor, da sam od dosade odustao da ga gledam. Dok su slovenci prošle godine imali ultra uspešan show pod nazivom BAR (i hrvati su ga imali, ali je propao zbog nekih skandala, pa se tako sumnjalo i za slo Bar), i gledo sam ga od po?etka do kraja, jer je društvo koje je spojeno u toj emisiji bilo fenomenalno, baš roðeno za ovakve stvari, pa ti nikad nije bilo dosadno gledati ih.Uostalom pri?a je bila druka?ija, kao svi vode jedan kafi? i žive u istom stanu pa imaju razne zadatke, pa zato i nikad nije bilo dosadno, dok ove fore sa zatvaranjem u ku?u i nisu baš neka proða.Zna?i, dobra produkcija + zabavni likovi i eto dobre gledanosti :hail:
Korisnikov avatar
By nEne
to sto se srpski big brother najavljuje ravno godinu dana, i sto je projekat jos uvek pod "uskoro" to je posebna prica (o porofesionanosti i ozbiljnosti produkcijske kuce Emotion (a mislim, da je iko ko je pogledao bilo koju njihovu emisiju, skapirao da su ultra neprofesionalni i da im je produkcija na minimumu kvaliteta)...

iskreno se nadam, ali sumnjam u to, da ce produkcija VelikogBrata biti bolja od onogo sto su do sada radili...

po informacija koje kruze, VB krece u petak 31., mada ce ulazak kandidata u kucu biti u subotu 1.aprila...

zivi bili pa videli, ukoliko se dobro odradi, veliki brat bi mogao da bude zaista zanimljiv (i to ne samo za nas sa nedostatkom zivota :P ;) :kafa: )
Korisnikov avatar
By Zoe
.

Atrofirao mi takav voajerizam.
[/quote]

:cheer: Slazem se! Necu gledati.
By fazza
Big Brother Serbia pochinje sa emitovanjem u petak, 31.04.

Kuca se nalazi kod Pionirskog parka. :)

Danas sam imao prilike da prochitam i neko uputstvo koje dobijaju oni koji ce
raditi na emitovanju Big Brother-a i raspored kamera u kuci. Kamera ima
sedamdesetak i naravno rasporedjene su po celoj kuci. Postoje i neke
restrikcije koje se tichu onoga shto se deshava u kupatilu odnosno prostoriji
za tushiranje, a to znachi da nishta od onoga shto se tamo deshava nece moci
da se izbaci u program dok se ne odobri.

Postoji i "panic button", odnosno dugmence za sluchaj opasnosti koje u program
umesto onoga shto se deshava u kuci izbacuje kolor bar ili "Endemol" logo, a
koristi se u sluchaju necheg nepredvidjenog... :uljenavatru:
Korisnikov avatar
By ::fy::
Slika

Jedva ?ekam da po?ne.... :bouncy: :trampolina: :yay: :dance:
Korisnikov avatar
By nEne
Originally posted by fazza
Postoje i neke
restrikcije koje se tichu onoga shto se deshava u kupatilu odnosno prostoriji
za tushiranje...
u hrvatskom big brotheru su prilicno cesto pustali snimke iz kupatila, odnosno sobe za tusiranje, devojke su sve vreme nosile kupace, muski deo se tusirao go (o, kako to redundantno zvuci!) i to se sve pustalo na tv-u, i isto tako su pustali i snimke iz wc-a i to snimke drkanja jednog od ukucana (malog slatkog ivana;))... (koji je inace lupao recke, svaki put kada bi ga izdrkao :roll: :lol: :hmm: )
Korisnikov avatar
By sakis
Ljudi zna li neko kada to tacno pocinje???
Gledam na sajtu velikibrat.co.yu nema apsolutno nista novo o VB, a na teletextu B92 isto nista :evilgrin:
Korisnikov avatar
By nEne
izgleda da nece ni poceti! iako su neke dnevne i nedeljne novine najavljivale pocetak srpskog Big Brothera za subotu u 20 sati, direktor produtenstke kuce Emotion, se javlja u cetvrtak posle podne sa obavestenjem da "ako sve bude u redu, Brat pocinje sledece subote (8 aprila).... ovakav odnos prema licenci, emotion produkciju bi mogao da kosta prava za organoziovanje projekta... naime, evo jedne informacije iza amsterdamskog lista:

Amsterdam(NLPress)-Kako doznajemo iz dobro obaveštenog izvora,televiziji B92 bice oduzeta licencija za prikazivanje Velikog Brata.Ovu off the record informaciju proverili smo u glavnoj produkciji Big Brothera,kod gospodina Dzona de Mola.
-Nažalost,ta vest je ta?na.Nismo više mogli da tolerišemo ovako neozbiljan pristup televizije B92 prema projektu Big Brother.Stalno odgadjaju po?etak emitovanja,pravdaju?i se raznim razlozima.Do sad smo im gledali kroz prste,ali preterali su.Da ne bi sve propalo,u pregovorima smo sa drugim televizijama u Srbiji.To ?e svakako da odgodi po?etak emitovanja Velikog Brata do daljnjeg.Verujemo da ?emo uspeti da pokrenemo ovaj projekat u Srbiji.U ovom ?asu smo na gubitku oko 500 hiljada evra,a to neko mora da plati-ljutito govori gospodin Dzon de Mol.
U TV B92 niko nije bio raspoložen da komentariše ovu vest.

ostaje da se vidi koliko je ovo tacno...
Korisnikov avatar
By sakis
Koji smo mi narod, jebote, nista ne moze u ovoj zemlji da ide nekim svojim tokom... strasno. .. nek nam oduzmu licencu, i onako nas ove godine nista nece ni , ni Evrovizija, ni Big Brother :avalon:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by sakis
Naime, u ku?u ulazi 14 takmi?ara, a ne 12 kako je ranije najavljeno, jer su producenti procenili da svi oni podjednako zaslužuju da u?estvuju u "Velikom Bratu".
Ne znam pravila za Velikog brata, ali u hrvatskom Survivoru su ih sve doveli na lokaciju i onda su izvla?ili papiri?e pa su dvoje (koji su bili unapred favoriti) ekspresno poslali ku?i...
By Sixto
Uh mozes misliti!
Crci cemo bez B92!
U Srbiji ako ima cega to su tv stanice! Samo se preorjentisu, objekat je gotov!
Mitrovic ce prvi da poleti i iskesira pola miliona plus prava za prikazivanje!
Korisnikov avatar
By Sandy Veverica
OHH NEEE !!! Opet 3 meseca smaraanja ... i to u 20h .. dakle jedan od udarnijuh termina ... :doh: ... sreca pa pocinje lepo vremee ..

:tenis: :skuter: :tegovi: :vestica:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Sandy Veverica
OHH NEEE !!! Opet 3 meseca smaraanja ... i to u 20h .. dakle jedan od udarnijuh termina
Ja sam ?itao pregled programa na sajtu B92 i planirali su uklju?enja? a ponekad i reprize? na svakih par sati... Darmu i Grega valjda prebacuju na 17h, tako nešto? jer je jedno uklju?enje u 18h.
:neznam:
Pa lepo treba svi sa piplmetrima da bojkotuju Big brothera...
Korisnikov avatar
By MARQUE
Nadam se da ?e po?eti što prije ... samo mi je žao što ne mogu gledati B92 ali ?u zato pratiti preko weba ... nadam se da ne?e napla?ivati live streaming .. u Hrvatskoj je prvi Big Brother bio besplatan, dok se drugi naplacivao 7kn po danu (odnosno 1euro) .. tre?a sezona mislim ponovno po?inje u devetom mjesecu :piski:

Malo mi je neozbiljno od B92 što još nije odredio to?an datum po?etka showa, ... :alikako:
Korisnikov avatar
By bigirl
Smor, smor, smor.

Nisu mi jasni likovi koji se prijavljuju za tako nešto, a tek oni koji to gledaju... Bezvezno.
Korisnikov avatar
By nEne
marque, rekli su da ce biti dzaba live streaming, doduse rekli su jos proslog aprila (ova tema je zapoceta 13-4-2005) da ce show poceti uskoro... tako da... :nokti:

i nije b92 kriv za neodredjivanje pocetka showa, vec producentska kuca koja radi emisiju, po nekim nezvanicnim informacijam show je odlozen zbog smrada laka, silikona i farbe u kuci... :lol: za ne poverovati!!!
Korisnikov avatar
By MARQUE
Originally posted by demian

i nije b92 kriv za neodredjivanje pocetka showa, vec producentska kuca koja radi emisiju, po nekim nezvanicnim informacijam show je odlozen zbog smrada laka, silikona i farbe u kuci... :lol: za ne poverovati!!!
Ne razumijem koja producentska ku?a je kriva? Endemont je samo prodala licencu b92, a b92 se obvezala da ?e poštivati neka pravila ovog reality showa; no u suštini nema ona više nikakve veze sa realizacijom BB-a. Producentska ku?a koja ?e raditi Big Brother u Srbiji jest b92, i on može biti jedini krivac, jer da je ku?a ranije sagraðena ne bi smrdjela po laku. :shrug: Naravno da ne mogu zatvoriti ljude u ku?u ako zaudara po graðevinskim radovima, ... gledao sam do sad BB na hrvatskom i njema?kom RTL-u i obje televizijske ku?e su reklamirale mjesec dana prije po?etka to?an datum startanja showa, .. stoga realizacija na vrijeme i nije tako nemogu?a misija, složit ?eš se samnom :elf: .. no bilo kako bilo, samo neka oni nama po?nu i oprostiti ?emo im ovo malo kašljuckanje na po?etku ... :poklon:
Korisnikov avatar
By nEne
haha, ne marque, Endemol je licencu za Srbiju (i ostale okolne drzave) dao producentskoj kuci Emotion iz Beograda. oni rade celokupnu produkciju, b92 samo prikazuje show.... i u vise navrata, b92 se ogradjivala od toga sto Brat ne pocinje (te zbog gradjevinske dozvole za kucu, te zbog smrada...)

sajt: www.velikibrat.co.yu (ovaj sajt je vrhunac cele price, toliko je profi uradjen i bogat informacijama da je to strasno :nokti: )
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!