Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Mahnitu
I sad cuvam desetak stripova iz devedesprve (Dosta sam ih pogubio). Igracke je nasledio mali rodjak ali cisto sumnjam da su citave.

Omiljena mi je bila horda: Hordak, Lich, Mantena, Moskitor(?) i....ostalih ne mogu da se setim, moracu da zavirim u strip :chestram:
Korisnikov avatar
By ::fy::
Ja sam kao klinac obožavao He Man-a. Se?am se da smo ja i moj brat obavezno pratili svaku epizodu + reprize (baš kao što je danas to slu?aj sa Simpsonovima). Meðutim, mislim da sam takav tip crta?a odavno prevazišao i da bi mi danas bio dosadan. Bilo kako, He Man ?e mi uvek ostati u lepom se?anju....

Slika
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Obozavam taj crtani, imam i par epizoda na vhs, samo sto je vecina bez tona :( . A jednu epizodu mislim da i dan danas znam napamet, koliko je to bolesno?

Omiljeni mi je dugo bio Skeletor, dok nisam saznao da postoji Hordak. Naime u serijama koje su nama pustali Hordak se uopste nije pojavljivao, za njega su znali samo oni koji su kupovali stripove. Inace, skoro sam saznao da je Skeletor u stvari Adamov stric :) , aka Keldor, kome je Hordak spasio zivot pretvorivsi ga u Skeletora. E da, kako zaboravih na Zlu Lin, ona je tek lik za sebe... Sta cu, mnogo volim crtane :)
Korisnikov avatar
By Super Mario
Hej Savo, znaš li ime dugometražnog crta?a kada hi men odlazi u hordakovu dimenziju, pa ga zarobe u hrodakovom dvorcu :vijaca:
Treba mi naziv, pa da skinem sa neta :radosnice:
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by bojandjo
zato što ih je sinhronizovala rt novi sad :p
Jednom lokalpatriot-uvijek lokapatriot :Vojvodina:
Korisnikov avatar
By KiWi
he he ... pa ja imam i Two Bad-a, ali nisam znao da je iz HiMena ... :lol: .. šta zna dete šta je dvoglavi svemirac ...
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Mr Dee
cccccc.. fazzo, mario, sram da vas bidne!!!!

prvo: nije manga vec su anime (jedno su stipovi drugo 'crtaci') i nisu kineski vec japanski. :) i uopste nisu ruzni, samo su drugaciji od onoga sto ste navikli. :P ranije su se pustali takvi crtaci sa mnogo boljom tematikom. :D
...
Kaži ti njima! Ne znaju oni, nikad nisu vid'li TechAnime! .... (poruka moderatorima): Kako se zove smajli što balavi, ne mogu da ga naðem?
Korisnikov avatar
By colorado
Originally posted by Super Mario
Hej Savo, znaš li ime dugometražnog crta?a kada hi men odlazi u hordakovu dimenziju, pa ga zarobe u hrodakovom dvorcu :vijaca:
The Secret Of The Sword!!!

Ja gavec nedeljama trazim na netu!! Ali bez uspeha... :(
Korisnikov avatar
By Super Mario
Originally posted by colorado
The Secret Of The Sword!!!

Ja gavec nedeljama trazim na netu!! Ali bez uspeha... :(
To care! Nashao sam- 660mb- traje 1.35h
Videcemo kada se skine :mucka:
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Vec si dobio odgovor :) "The Secret of the Sword" A sto se tice filma, ja nadjoh samo neku verziju koja je ako se ne varam na italijanskom :) , a zove se "He-Man & She-Ra Il segreto della spada", a kolko vidim i ma i spanska verzija, al od engleske - nista :) . Jedino da nadjemo nekog ko radi u BK, mislim da sam na BK gledao taj film :)
Korisnikov avatar
By colorado

To care! Nashao sam- 660mb- traje 1.35h
Videcemo kada se skine :mucka:
yessssssssss!!

izmedju ostalog, zbog tog toga dolazim u bg sledece subote. :)
Korisnikov avatar
By zboO
ja josh uvek imam te igrachkice...ORKO mi je bio najveca faca :lol: :lol: slatki mali......imam i Hi Man-a, i Skeletora (i njegovog pantera)...i josh jedno desetak junaka istoimenog stripa - crtaca.....joooj sramota me da nabrajam.. :lol:

ali Shtrumfovi su ipak bili zakon...i njih chuvam......kada malo bolje razmislim ja sve chuvam.....imam pun ormar igrachaka :blush: :blush:
Korisnikov avatar
By IriS
ja sam imala sve plasti?ne igra?kice, probila sam glavu roditeljima da mi ih kupuju... ali mi je najdraži bio plasti?ni ma?, jer sam sa njim mogla da tu?em decu po kraju :eevil:
Korisnikov avatar
By Super Mario
Originally posted by Sava_Savanovic
@Super Mario: Obavezno javljaj kad skines film!!!
za sada
The Best of He man (1 giga)- 77%
Evil Lyn story(230mb)- 88%
The secret of the sword (660mb) 37%

:zongler:
ko mi kupuje DVD pisa? za rodjendan?

:angel:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by zbunjena
imam i Hi Man-a, i Skeletora (i njegovog pantera)...
u?inilo mi se da piše "i njegovog partnera"... :roflmao:

a ja jesam imao Mikija Mausa i Paju Patka koji su kao živeli zajedno, ali je mama zabranila da muškarci žive zajedno, pa sam smislio da su cimeri studenti koji žive kod gazdarice debele prasice :rock:
Korisnikov avatar
By bigirl
Obožavala sam onu njegovu ma?ketinu!!!!
Korisnikov avatar
By shumadinac
Jaoj, obožavao sam He-Mana.Ja sam bio zaluðen Orkom, pa sam tero ?aleta da nvom psu damo ime Orko....ali zajebali me mangupi :usamljen:
Super su bili ti crta?i...
Korisnikov avatar
By KiWi
Upravo sam dobio crta? He-Man Christmas Special .. ako je neko tražio ovu epizodu, da se zna da je imam :)
Korisnikov avatar
By blenta
Originally posted by fazza

Najomiljeniji lik mi je bio onaj mali charobnjak shto leti, i jako sam voleo onog
stvora shto je stalno ishao uz He man-a (e sad, da li je bio lav ili neshto tome
slichno stvarno se ne secam).
Charobnjak je Orko, a tigar je Battle cat (pre ?arolije je kukavica, a posle je hrabar) :yes:
Originally posted by fazza
:) Najmocnije mi je bilo kada He man uzima svoj
mach, dize ga ka nebu i izgovori neku rechenicu koje se ne secam. :D
I onda
srce pochne da mi lupa i mislim u sebi "sad ce da im se najebe majke!". :)
:lol:
"Ja imam moooooo?!"
Originally posted by fazzaOve zajebancije shto
sad pushtaju deci (mangas i slichne gluposti) ja nikada nisam mogao da
smislim zato shto je ruzno i mnogo glupo, a danas se klinci na to loze kao
blesavi, zato shto i ne znaju da postoji neshto mnogo bolje.

:up:
odvratno animirani kineski crta?i :barf:

nije ja imam moc neg
"U ime sive lobanje ja imam moc"

pfff pocetnici hehe

meni je omiljeni bio hordak
By Lemur
Ja sam imao taj dugometrazni na VHS, ali mislim da sam dao nekim klincima.
Obozavao sam He Man-a! :hail:
Omiljeni lik mi je bila ona carobnica sto se pretvara u orla.
Jedan drug je imao igracku He Man-a sa mackom (kojem je mogao da se doda oklop pa da postane opasan :rambo: ).
Secam se samo da sam bio nevidjeno ljubomoran. :smeh:
By Pending-For-A-Bending
Macak je Krindzer, a posle carolije postaje Battle Cat.

Inace nije mi jasno da li su na Eterniji svi bili toliko debilni i da nisu u He-manu prepoznavali Adama??? Mislim, on cak nije nosio naocario poput Klark Kenta. Samo skine odecu...
Voleo bih i ja da kad mi decko skine odecu postane He-Man

A omiljeni lik mi je Mosquitor, ali su i Hordakovi roboti sexy. He-man me nikad nije previse zanimao (previse predan poslu)
By жњ
ah

JAAAAAAAAAA

imala sam i onaj mach sto se izvlacio iza ledja, tako da sam trcala okolo po komsiluku vichuci iz petnih zila "JAAAA IMAAM MOOOOC!". Blam.
Korisnikov avatar
By Kittrie
joujjjjjjj, kakav flash-back :D
....

elem, Jea, obozavala!!

secam se, imala sam 5 godinica, leToFanje u hrVatskoj , i otisli smo u NEKi grad (nemam blage veze, moZda smo spicili i u iTaliju, ili je neSSto blizu Umaga, ipaK mi se cini da je bilo u CRO ) , i ja kupiLa nekoliko figurica - ciNi mi se bRE da su bilLe skupe (iLLi je to za mene imalo neproCenjiFu vrednost pa sam ko deTE to transFormissala u noFce :beba: ) ...

no ,bRE , imala sam neku figuricu , ja je zvaLla ledenko, znaci skloPljen lici na stenu- golubije plaVo boje, a kaD se otvori biDne covek - jeLL to niJe iz HE MAN-a?? baSS sam je volela,
no... (laDNo je claN moje famiLLije kog oboZavam u namaDu milosRdja pokloNio mojU kolekcijU he man iGrackica -a brro, i jesam imala iGracaka ko GOvvana - nekiM prijateljima iz holanDije, da bi oN dobio nicjeFe strane... :cupakosu: to mi je jeDno od najtRAumaticnijih iskUstava iZ detinjstva, ridalLa sam ko luda, al sam odCUtala dok se desavalo (cudno za dete :misli: )

i naraVno mac :smilegrin: -- ali su uGlavnom nekvalitetni biLLi, ubrzo sam preSla na samuRAjske....

p.s. i dan danaSS se secam vica, ili lokaLLne izjave: JA IMAM MOC - DA PRDNEM U NOC !!

:rotflmao:
Korisnikov avatar
By zboO
Originally posted by Kittrie
imala sam neku figuricu , ja je zvaLla ledenko, znaci skloPljen lici na stenu- golubije plaVo boje, a kaD se otvori biDne covek - jeLL to niJe iz HE MAN-a??
HIIIT....extra ja tu figuricu josh uvek imam!! :spin:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Moja prva skolska torba je bila sa slicicom He Man-a i drustva. :roll:
Korisnikov avatar
By Nestao
Ne secam se nesto posebno zasto...ali znam da sam spavao u majici sa njegovim likom....

:)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!