Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By Gost
:lol:
Jel edevija - bedevija? Lajk papkasta život'nja?
By Ulix
Ova tema kao na kineskom da je napisana.
:praznoglavi:
By Gost

Šuti i krndeljaj. :vogue:
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by krepa?
Jel edevija - bedevija? Lajk papkasta život'nja?
Ama bas da. To mu bese sinonim za krupnu devojku ruralne face.
By Çâðê_DUP
Nevr inkauntrd it sou far. Znam samo za sli?an termin - "konjasta."
Korisnikov avatar
By m..
Ova ima obliju facu od konjaste.
By Gost
Tsuncežarko, kakve su to nijanse i fini prelivi... :wow:
Korisnikov avatar
By m..
Cisto da odvojimo zito od kukolja.
Korisnikov avatar
By m..
Btw, sta je kukolj?
By Çâðê_DUP
:smeh:
K + dnevni u?inak rada klanice?
Korisnikov avatar
By m..
Uh uh. :lol: Mislim da ce nas moderator ukleti kada vidi sta sve mora da seli u DYR i Razno/offtopic (mada je ovde diskutabilno i samo postojanje teme).
By Gost
Ukleti? Uklati? :sekirica: Well, nek bidne šta bit mora.
Al' ja mislim da je mrderator odavno odustao od mrdanja bilo ?ega sa ove tzv. teme.
Korisnikov avatar
By Skyen
xe xe xe

zavrsicete vi svi u mom Offzemnom svetu, one way tickets please
By Gost
Aha, o'š da mrdaš, ružoooo! :hoolahoola: :D
I kakve su ti ovo dandare u potpisu?
Korisnikov avatar
By Skyen
eeeeeee pa gde ti provede detinjstvo krndelju :P

to je kultni junak - prvo sto sam naucila kada mi se palac opozicionirao bilo je kako da upravljam Dandarom na Amigi
missim tako ga zvah dok ne naucih da je Dandara je ustvari Dan Der, eh kako se slatko smejah to svom neznanju
By Gost
Tako mi krndelja Darkvuda, pa ti mene vrijeðaš! :grebanje:
Ovo se samo kr(nde)vlju može oprati.
:rukavicaulice:
Korisnikov avatar
By gari
Jooooj, gde je sve ovo stiglo? Ho?e li neko najzad otvoriti neki re?nik i videti kakvo je ?udo taj KRNDELJ? Ja nemam vremena, lovim miševe...Pa da, to je rešenje-krndelj je u stvari vrsta miša.
:komp: :saint2: :fist:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by m..
Btw, sta je kukolj?
:pickme: Kul, prešli smo na botaniku, dakle, kukolj je vrsta cveta iz roda Agrostemma. Ima tu nesre?u da kuda god krene, pšenica ga stalkuje. zato je nastala poslovica "u svakom žitu ima kukolja" a ustvari u svakom kukolju ima pšenice... supstanca agrostemin, kojom je kukolj bogat, kod pšenice izaziva ubrzan rast... zato su se setili da je vešta?ki proizvode, pa su napravili i reklamu "Mali džin - agrostemin"....
By Gost
Originally posted by jukie
pa su napravili i reklamu "Mali džin - agrostemin"....
Ijao, ja se toga se?am...! :love:
Korisnikov avatar
By gari
A miševi? Da napravimo novu izreku-u svako m mišu ima i ma?ke. Ili u svakoj ma?ki ima i miša. Pa ima jel da? Sisari i jedni i drugi, sad što su mišovi glodari niko im nije kriv. Neka preðu na ishranu ma?kama...
:pas: :zvezda: :carica:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Meni se svidja krndelj, ali volim i marklare. Da li me to cini elitistom?* :uplasen:

PS. Drago mi je sto su i drugi shvatili da u svakom krndelju neminovno ucestvuju i gundelj, krmelj, kudelja i kukolj a povremeno i hmelj.

:tornado:

Eto, sad smo dobili i novu zagonetku-šta je marklara? Sad ?emo opet da po?nemo sa pogaðanjem od gundelja do krndelja. Šta je marklara?
:grouphug: :maca: :turban:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Pa dobro dokle da objasnjavam?

Marklar
From Wikipedia, the free encyclopedia

This article is about the South Park aliens. For other uses of the term, see Marklar (disambiguation).

A group of MarklarsThe Marklars are a fictional alien race that appear in several episodes of the animated series South Park. The word marklar is also a generic word used by the Marklars, similar to smurf.

In the South Park episode Starvin' Marvin in Space much of the action involves the Marklars, who use the word "marklar" to represent the meaning of any noun, including proper nouns. The Marklars say that on the planet Marklar, every person, place, or thing is referred to as "Marklar." For example, all Marklars are named Marklar, and everything on the planet Marklar (or the "marklar Marklar") is also called Marklar. This technique was previously used by the Smurfs, but they only applied the word "smurf" to verbs.

Physically, the Marklar species is similar to humans, but with orangish skin, large, bald heads and somewhat large hands. They seem to be a fairly kind race, in that they allowed the starving Ethiopians to move to their planet. They were seen briefly in another episode, The Red Badge of Gayness, and were mentioned in the episode Cancelled, where it was revealed that they hate the unnamed aliens from the Horsehead Nebula. They were also shown in the retelling of the story of Xenu in the episode Trapped in the Closet as victims of Xenu's evil plan.

Linguistics
For some reason, the variety of meanings of marklar was no problem for the Marklars; just as humans are able to understand homophones based on context, the Marklars seemed to understand their language fine. This was demonstrated when the Marklar leader, Marklar, simply said, "Hey, Marklar," and one particular Marklar stepped out of the crowd, knowing somehow that he was the one being referenced.

Marklar is not used as a conjunction or article, nor is it normally used in the place of a pronoun, although pronouns may reference marklar. Unlike a pronoun, the referenced word need not appear in the same sentence, nor even ever have been used by the speaker at any time. The plural form is marklars.

Quotes
On being welcomed to the planet, Marklar (the leader of the Marklars) said: Greetings, Marklar! I am Marklar! This is Marklar.
You see, young marklar. Those marklars don't care about marklar marklar. They just want to take your marklar and marklar their own marklar. The only marklar for this is to marklar.
Kyle: Marklar, these marklars want to change your marklar. They don't want this Marklar or any of his marklars to live here because it's bad for their marklar. They use Marklar to try and force marklars to believe their marklar. If you let them stay here, they will build marklars and marklars. They will take all your marklars and replace them with Marklar. These marklars have no good marklar to live on, so they must come here to Marklar. Please, let these marklars stay where they can grow and prosper without any marklars, marklars, or marklars.

Retrieved from "http://en.wikipedia.org/wiki/Marklar"
Korisnikov avatar
By gari
Pa dobro, nisi morao da objašnjavaš ?ETIRI puta. Ionako ne znam engleski, pa mi je sasvim svejedno...Mogao si i peti put.
:uplasen: :farewell: :jutro:
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by jukie
Originally posted by m..
Btw, sta je kukolj?
:pickme: Kul, prešli smo na botaniku, dakle, kukolj je vrsta cveta iz roda Agrostemma. Ima tu nesre?u da kuda god krene, pšenica ga stalkuje. zato je nastala poslovica "u svakom žitu ima kukolja" a ustvari u svakom kukolju ima pšenice... supstanca agrostemin, kojom je kukolj bogat, kod pšenice izaziva ubrzan rast... zato su se setili da je vešta?ki proizvode, pa su napravili i reklamu "Mali džin - agrostemin"....
Goddamn, a bila sam umislila da je ziza interesovanja na zivotinjama (valjda zato sto onda ne moras da pamtis onu prekomplikovanu formulu za fotosintezu?).
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by gari
Pa dobro, nisi morao da objašnjavaš ?ETIRI puta. Ionako ne znam engleski, pa mi je sasvim svejedno...Mogao si i peti put.
:uplasen: :farewell: :jutro:
Evo prepri?a?u ti. U crtanom Saut Park imaju jedni vanzemaljci. Kao što štrumpfovi zamenjuju glagole re?ju štrumpfovati, tako marklari zamenjuju sve imenice re?ju marklar.
Korisnikov avatar
By gari
Hvala. Dakle, sada su u krndelju po?eli da se pojavljuju likovi iz crtanih filmova? Jel to "krndeljisanje"? Prokrndeljisao sam do marklara...
:predaja: :sladoled: :murkan:
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by krepa?
Originally posted by Marvin
Samo, ja bih ti predlozio malu modifikaciju...
Kanda je oskrnavljeni krndelj skrndelj (kontam teze je)
More i to! :up: Samo bih ga ja malo ispermutala, zarad ritmi?nos' -
Kanda je krndelj oskrnavljeni skrndelj
A, ša ka'eš? :predsednik:
Ali ja bash mislim da bi onako ispreturana recenica bila vishe "brzali?asta".
Imash k pa s pa k pa s (a r skace sa jedne strane na drugu).
:canttouchthis:

:lol: (smajliju se gornjemu smejem)
Korisnikov avatar
By gari
Šta li je sad ovo? :yay: Ništa mi više nije jasno? :zvezdice: Kako vas nije sramota da se SPR-DATE sa starijim mladi?ima?

:dedamraz: :njami: :bye:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!