Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By jukie
Mislim da bi Greg (Darmin) bio dobar supermen...

ina?e jako mi se svidja supermen iz neke nema?ke reklame za ?okoladice, koji drži polomljeni most dok preko njegovih leða prelaze vozovi, i onda da bi imao snage u pauzi izmedju dva voza pojede po ?okoladicu...
By Sixto
Jebozovan! Sexy! Lep osmeh!
Moze da prodje!
Korisnikov avatar
By pazzaz
Originally posted by bella_the_weird
Ko beshe tu glumi Lexa?
Kevin Spacey
Korisnikov avatar
By bella_the_weird
Originally posted by pazzaz
Originally posted by bella_the_weird
Ko beshe tu glumi Lexa?
Kevin Spacey
:shocked:
Korisnikov avatar
By jukie
Ko je Lex? nešto kao Robin?
Korisnikov avatar
By HARP
Šta bi sa Tom Welling-om zar nije on bio Superman?
Korisnikov avatar
By shumadinac
De?ko još nije stigo ni na platno, a ve? ima svoj web site??? :wtf:
A ?ujem da je veeeeeliki razmaženko...ve? udarila slava u glavu...tako da može on i dalje da bude lep:nokti:
Korisnikov avatar
By bella_the_weird
Originally posted by jukie
Ko je Lex? nešto kao Robin?
...ne.
Lex mu je smrtni neprijatelj.
(i bio mu je najbolji drug kad su bili..mladji...Duga je to pricha)
Korisnikov avatar
By bella_the_weird
Originally posted by FireGox
Šta bi sa Tom Welling-om zar nije on bio Superman?
Da, u Smallville-u.
U 'superman returns' su stariji.
Sudetji po slikama, dosta stariji.
:(
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Citao sam skoro u novinama da je obdaren citavih 23 cm i da su ljudi koji rade na filmu imali problem sa kostimom koji su pravili i sa izbocinom koja ce se ne filmu primecivati..

kazu da je neki scenarista ili producent GAY pa eto otkud on bas da glumi u filmu o Supermenu...
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by *STATUS*
Citao sam skoro u novinama da je obdaren citavih 23 cm i da su ljudi koji rade na filmu imali problem sa kostimom koji su pravili i sa izbocinom koja ce se ne filmu primecivati..
offtopic: gledam neku dokumentarnu seriju na BBC prajm o Isusu, i narator (taj koji ide okolo i pri?a) ima stvarno problem sa meðunožjem, ne znam kako su se usudili da ga stave u emisiju na tu temu...
Korisnikov avatar
By bella_the_weird
Originally posted by jukie
Originally posted by *STATUS*
offtopic: gledam neku dokumentarnu seriju na BBC prajm o Isusu, i narator (taj koji ide okolo i pri?a) ima stvarno problem sa meðunožjem, ne znam kako su se usudili da ga stave u emisiju na tu temu...
:iskolacen:
:lol:
Korisnikov avatar
By bella_the_weird
Ja kad sam videla Brendonovu sliku u nekom chasopisu, valjda je bio bravo, (kupila sam ga samo zbog toga) prvo sam pomislila da je to Christopher Reeve, zhivota mi. Ima chak i onaj pramenchitj :lol:
U svakom sluchaju, mada nije fer da kazhem kad nisam josh gledala film, meni je Tom Welling vishe izgledao kao supermen (mada sam i njega mrzela zato shto je zlostavljao Lexa, i to ne na onaj dobar nachin). Dodushe on je bash imao seljachku auru.
(Izvinjavam se svima koji su morali da prochitaju ovaj post, nisam dugo spavala. :minibounce: Ne znam shta mi je.)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!