Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
nezavisno od toga sta rec fancy znaci po defaultu, koliko sam primetio u svetu se ta rec koristi u slicnom kontextu kao fabulous:zvezdice:
Korisnikov avatar
By Hybrid
I fancy one curley guy :icequeen:

A sad, vratiti se po?etnom pitanju zaboravne koleginice...

Razli?ito odeveni ljudi sebe smatraju za fensere. Neki manje neki više. Isto tako, za neke mislim da su bljak, a neki mogu da proðu. Da bi se ne?iji izgled mogao nazvati stilom, nije dovoljno samo nositi ode?u, ve? SE NOSITI u njoj. Možda debilno zvu?i ali ... jeste tako!

E fenseri koji se tako nose...

:mljac: :mljac:
By superfly
Originally posted by bojandjo
evo kao ilustracija.... fensi vikendica
Slika
Slika
Slika
Shigeru Ban, Paper House, Lake Yamanashi, Japan 1995
ok moze da bidne fensi,
ali ja bih pre rekao da je to chic - minimalistique!
;)
Korisnikov avatar
By djo
jeste, i zamisli kompletna konstrukcija, svi nose?i elementi su od kartonskih tuba :love:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
fensi?
neeee....sjecam se da, kad sam prvi put poceo da zaradjujem sam svoj novac, trip mi je bio da posjem u "REPLY" ili u "D&G" i spiskam sve pare na neku fency majicu, ili pantalonice....tad sam sebe smatrao za teskog fensera, ali sam se super u tome osjecao, i zivio sam u takvoj sredini u kom je to bio opsteprihvacen nacin oblacenja....
medjutim, kasnije sam se razvijao, i nadogradjivao svoju licnost, pa sam se iz fensera polako poceo transformisati u osobu koja se trudi da izgradi svoj osobeni look, ali ne na nacin da ga krade od drugih, ili ide iz krajnosti u krajnost...
sada bih svoj stil, i uopste nacin zivljenja najpribliznije mogao da odredim kao nekog trensera:dj: , i trenutno se tako najbolje osjecam...
neko je jednom rekao(neki domaci stilista, ili kreator....) da je uspjesan stil postignut onda kad ljudi zahvaljujuci onome sto nosis vide TEBE, a ne odjecu...
ja bih se slozio, i mislim da sam na dobrom putu....
Korisnikov avatar
By djo
Originally posted by R&B_Freak
a kako to ide s kishom?
pa krov nije od kartona. od kartona su samo ove tube, tj stubovi. a kao što vidiš postoje i pokretni stakleni zidovi koji mogu skroz da zatvore ku?u sa sve 4 strane
By Çâðê_DUP
fensi=snobizam=pare

:mobilni:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Meni je ta rec potpuno ok, jer je to REC.
Druge reci, napr. "opusteno" su eksploatisane do maksimuma, a oni (mi) koji se ne uklapamo u fancy standarde ogadili smo tu REC sami sebi.
"Fenserke"- to je vec nesto drugo...
Ima tu sasvim ok devojaka. Ima medju fancy stvarima stvarno ok stvari...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!