Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by ZvezdasBGNije opet jer ste uvek protiv mene:jbg: E sad se slazem sa Bratom X (sto znaci da s tobom nema sanse:P) Koj' crni Nadal? Ne volim jednoterenske tipove.Originally posted by brotherxxxI opet nismo saveznici....Originally posted by ZvezdasBGgoo blake, mrzim Nadala
U toku drugi polfinalni mec u muskoj konkurenciji:
Blake - Nadal- 7:5 prvi set, 1:1 trenutno u drugom setu...![]()
![]()
Originally posted by Kuppercekaj sad ispada da sam ja napisao da Nadal igra super, a ja napisao da igra super samo na sljaci!sto mi seces post, pomislice ljudi jos da ga volim:spank:Originally posted by brotherxxxDa, da, cetvrtinu godine a posle 'ladi jaja na nekom Karipskom ostrvu. Alo, to dete zna samo za sljaku (i najbolji je na njoj).
Nadal igra super.....
Originally posted by p?elicaGuza? Ono je bre lopata!Originally posted by ZvezdasBG
Finale Sharapova - Dementieva.
Kako je muskobanjasta Ruskinja sjebala Belgijanku. Brate vratila se iz mrtvih u drugom setu pri vodjstvu Justine 5:2 (prvi set 1:0)
Ženstvena '?elica ?e prvom prilikom
da te kazni zbog ovoga.![]()
Pa gde ti je ona muškobanjasta, mene ti?!
Uporedi je sa drugim teniserkama, Guza je
pile moje slatko! Prava seka.![]()
Elem, ni promena maji?ice izmeðu setova nije pomogla
jer Marija- vrisak- Šarapova je po?istila sa terena.![]()
Doduše postoji racionalno objašnjenje, vetar je odmogao
Guzi pa je svaki njen drop shot nosio dublje u polje, servisi
su završavali u mreži, i takooo...Ali svejedno, Guzu i
dalje najvolim![]()
Originally posted by brotherxxxPa znas kako, nadam se da neko ko cita temu cita od pocetka a ne od mesta na koje stavi prst slucajno. Pa i da je tako s'a te briga:novine:Originally posted by Kuppercekaj sad ispada da sam ja napisao da Nadal igra super, a ja napisao da igra super samo na sljaci!sto mi seces post, pomislice ljudi jos da ga volim:spank:Originally posted by brotherxxxDa, da, cetvrtinu godine a posle 'ladi jaja na nekom Karipskom ostrvu. Alo, to dete zna samo za sljaku (i najbolji je na njoj).
Nadal igra super.....
Originally posted by spliffNjet! Nemaaa.
odesh na sajt turnira koji te interesuje, kliknesh na results pa metch statistics.....
Originally posted by RigelOriginally posted by brotherxxxMa svi znaju da voliš onog lošijeg, kako bi... Ridik?
pomislice ljudi jos da ga volim:spank:
![]()
Originally posted by KupperI to sto kazesOriginally posted by brotherxxxPa znas kako, nadam se da neko ko cita temu cita od pocetka a ne od mesta na koje stavi prst slucajno. Pa i da je tako s'a te briga:novine:Originally posted by Kuppercekaj sad ispada da sam ja napisao da Nadal igra super, a ja napisao da igra super samo na sljaci!sto mi seces post, pomislice ljudi jos da ga volim:spank:Originally posted by brotherxxxDa, da, cetvrtinu godine a posle 'ladi jaja na nekom Karipskom ostrvu. Alo, to dete zna samo za sljaku (i najbolji je na njoj).
Nadal igra super.....
Originally posted by ZvezdasBGGrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!
Guza? Ono je bre lopata!![]()
![]()
Originally posted by Lunjadon't mention itOriginally posted by spliffNjet! Nemaaa.
odesh na sajt turnira koji te interesuje, kliknesh na results pa metch statistics.....
Interesovalo me samo da potvrdim svoje (pred)uverenje da je u zenskom polufinalu bilo preko 140 neiznudjenih gresaka. U svakom slucaju, hvala i tebi u Kupperu.
Originally posted by p?elicaTo da vidim i mirno da umrem:andjelak: Ali da ga kaznis muski:molise:
..............................................................
Originally posted by ZvezdasBGGrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!
Guza? Ono je bre lopata!![]()
![]()
Prvom prilikom... zapamti šta ti kažem.
Prvom prilikom ?u te kazniti.![]()
![]()
Originally posted by brotherxxxPa to je tragedija:rafal:Umesto Maria (mis'im, tu joj je mesto), ova se provuce nicim izazvana:kafa:
Ameli opet prva![]()
Originally posted by KupperP' ne mogu muški kad sam seka! Ili bi sada trebalo
To da vidim i mirno da umrem:andjelak: Ali da ga kaznis muski:molise:
Originally posted by Kupper
Pa to je tragedija:rafal:Umesto Maria (mis'im, tu joj je mesto), ova se provuce nicim izazvana:kafa:
Originally posted by brotherxxxPajz ovako - Ana ima losiji skor s Kvetom nego sa Amelie. Pa sad, bolje da je odmah na Mauresmo, nju bar ume da pobedi.
e ova Ana stvarno nema srece, opet je ceka Morezmo u cetvrtom kolu, koji put vec
inace slobodna je u prvom kolu i igra protiv bolje iz meca Benesova- Sanja Ancic(da to nije sestra Maria Ancica? )![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!